Onun bu yaptığına “Çevir kazı yanmasın denir “ Size zarf attı küçük beyniyle...üzülmeyin değmez...Bide dıokı benım gozlerıme baktın hiç öi bir sey anlamadın.Hayatta yaptıgım en ıyı sey haddını bılmek dio.Madem aksını ıddea ettın acıkla o zaman.Def olup gitti.
Haklısınız teşekkür ederim.Ben söylemesem arkadaşım soylerdı sordugunda.Bırazda ona guvenerek soyledım.Sordugunda muhakkak dıcektı o boşandı diye.Yoksa yayın yapmıorum inanın.yukarida arkadaslar da soylemis bence ortalikta "ben bosandim" diye gezmen de dogru degil. Sen normal konus insanlarla. Neden sevilmeyi haketmeyesin? Namussuzluk mu yaptin, ahlaksiz biri misin ki sevilmeyeceksin ne var bunda? Alninin akiyla yuvani kurmussun olmamis hayatina devam ediyorsun. Kimseye aciklama yapmak ya da bilgi vermek zorunda degilsin. Ciddi birsey olursa kendin soylersin. Ne gerek var yayin yapmaya. Bu tipler bi de paylasirlar etraflariyla bilgiyi. Ben tavlayamadim bi de sen dene muhabbetlerine maruz kalma sonra, kucuk yerdeymissiniz...
Çok haklısın canım bende oyle dusunuyodum.Kendınede soledım zaten .Defalarca soledım.Benımle aynı olsunkı laf doz olmasın gelemem bu tarz olaylara dedım.Benı bi tanıda dedı.Zor ettı.Uzun zamandır hıc kımseyle flort bıle etmedım.Etkılendım sanırım.Zıncırlerı kırdım gıttım.Cokda guzel gectı.Anı yaşamak fln anlattı.Bı soru sordum bana masaj yaparsan sorunun cevabını alırsın dedı.Ilk bulustugun ınsandan masaj ıstıosun.Sonrada kıvırdı .Masaj zafımda suda buda.Sonrada evlenmıcez kabul ama ben begendım sen begendın benı bi şeyler yasanadak ıkımızede gunah olmaz mı dedı .Gerçekten başından bir evlilik geçmiş birisiyle hiç evlenmemiş erkek toplumumuzda olmuyor. Oldurmuyorlar. Aile çevre o evliliğe huzur vermiyor malesef. Büyük şehirlerde böyle değildir elbetteki ama genel olarak böyle. O p.ç de size bişeyler yaşarmıyım mantığıyla yanaşmış. Bende bir bayanım canım 2. Bir evlilik düşünsem benim gibi bir tecrübe yaşamış birini isterim en azından iki tarafta o evlilikte neler yapmaması gerektiğini bilir daha dikkatli olur. Hayat bu belki öyle biriylede mutluluk gelmiyebilir ama bu toplumda böyle bi baskı varken neden zaten kötü bi evlilik atlatmışken elin oğlunun ailesiyle çevresiyle lafıyla küfüyle uğraşayım ki
Yok uzulmuorum ama gercekten kendımı kotu hıssettım.Bı soru sordum bana dedıkı baba masaj yaparsan sana anlatırım dedı .Dusunebılıomusun.Ilk kez tanıstıgın ınsandan bu nasıl ıstekler dedım.Masaj benım zafım dedı.Onun bu yaptığına “Çevir kazı yanmasın denir “ Size zarf attı küçük beyniyle...üzülmeyin değmez...
Tmm canım sizin fıkırlerınız bana hep aydınlık bır yol verdı.Ole dıcem bundan sonra.Boşver canım takılma sen öyle insanların laflarına. Boşanmak da evlenmek kadar doğal bir şey sonuçta. Ama bence bir daha ki sefere biriyle tanıştığında sadece boşandığını söyle 'biz olmayız ben boşandım' deme. Nacizane fikrim
bu sözlerin üzerine konuşmamalıydınız daha fazlaYok uzulmuorum ama gercekten kendımı kotu hıssettım.Bı soru sordum bana dedıkı baba masaj yaparsan sana anlatırım dedı .Dusunebılıomusun.Ilk kez tanıstıgın ınsandan bu nasıl ıstekler dedım.Masaj benım zafım dedı.
Haklısın:)bu sözlerin üzerine konuşmamalıydınız daha fazla
Sapıkmış
Aynen ole bıldın restorana gıttık .Malmı ne .Dedımkı soledıklerın cok cırkın ılk kez oturdun bi bayana soledıklerın.Masaj benım zaafım .Ve sadece senden ıstıyorum.Bok bı benden ıstıon.Bi kere evlenmicez kabul ama biseler yaşarız tarzi konuşması çok çirkin. Keske o an oturduğunuz yerden kalkıp gitseydin. Gerizekaliya bak sinir oldum terbiyesiz. Of ya da keske ben orda olsaydım gercekten böylelerine saldırasım var tekme tokat . Kafalarini koparmak istiyorum.
Boşanmış olmak suç falan değil canım ne suçu Allah aşkına sadece senin karsina çıkanın sütü bozuk o kadar. Bide kahve icmeye gitmissiniz yani gorende erotik bir ortam vardi da sarhos oldu da masaj istiyor zanneder
Pis sapık.
Ayik kafayla sulaniyor bir de ilk kez oturdugu kıza.
Evlenmiceksen ya da ciddi yaklaşmayacaksan adam degilsrn yallah defol simdi kuyrugu acır onun mesaj atar ilerleyen zamanlarda.
Bide ne dicem gözlerime baktın demis. Neye bakacaktin insanlar konusurken gozlerine bakar birbirlerin.
ALLAH ım yabu olayi cok yanlis anlamış.
O önune gelene instagramdan istekte atıyordurAynen ole bıldın restorana gıttık .Malmı ne .Dedımkı soledıklerın cok cırkın ılk kez oturdun bi bayana soledıklerın.Masaj benım zaafım .Ve sadece senden ıstıyorum.Bok bı benden ıstıon.
Evlenmıcez kabul bir seyler yasayabılırızı eve gectıkten sonra tlfda yazısırken soyledı.Verdım agzının payını oturdu zaten.Bıde yazmıskı benı hıc mı anlamadın.Hayatta tek bıldım sey haddını bılmek yazmış.Ne guzel memleket.Bi kere evlenmicez kabul ama biseler yaşarız tarzi konuşması çok çirkin. Keske o an oturduğunuz yerden kalkıp gitseydin. Gerizekaliya bak sinir oldum terbiyesiz. Of ya da keske ben orda olsaydım gercekten böylelerine saldırasım var tekme tokat . Kafalarini koparmak istiyorum.
Boşanmış olmak suç falan değil canım ne suçu Allah aşkına sadece senin karsina çıkanın sütü bozuk o kadar. Bide kahve icmeye gitmissiniz yani gorende erotik bir ortam vardi da sarhos oldu da masaj istiyor zanneder
Pis sapık.
Ayik kafayla sulaniyor bir de ilk kez oturdugu kıza.
Evlenmiceksen ya da ciddi yaklaşmayacaksan adam degilsrn yallah defol simdi kuyrugu acır onun mesaj atar ilerleyen zamanlarda.
Bide ne dicem gözlerime baktın demis. Neye bakacaktin insanlar konusurken gozlerine bakar birbirlerin.
ALLAH ım yabu olayi cok yanlis anlamış.
Terbiyesiz arsız kalitesiz bir sıfatsız işte adam demem böylelerine. Bak küçük yerde yaşıyomuşsun canım bence ne kadar yalvarsalarda kabul etme böyle tipleri çünkü sadece konuşsan bile ben onla şunu yaptım bunu yaptım der bu döl israfları. Evlilikte boşanmakta insan için. Gerçekten isteyen ciddiyetini kanıtlar zaten vakti zamanı geldiğinde eminin rabbim bu kadar çektiklerinin karşılığını en güzel şekilde verir sanaÇok haklısın canım bende oyle dusunuyodum.Kendınede soledım zaten .Defalarca soledım.Benımle aynı olsunkı laf doz olmasın gelemem bu tarz olaylara dedım.Benı bi tanıda dedı.Zor ettı.Uzun zamandır hıc kımseyle flort bıle etmedım.Etkılendım sanırım.Zıncırlerı kırdım gıttım.Cokda guzel gectı.Anı yaşamak fln anlattı.Bı soru sordum bana masaj yaparsan sorunun cevabını alırsın dedı.Ilk bulustugun ınsandan masaj ıstıosun.Sonrada kıvırdı .Masaj zafımda suda buda.Sonrada evlenmıcez kabul ama ben begendım sen begendın benı bi şeyler yasanadak ıkımızede gunah olmaz mı dedı .
Yapıodur belkıde .akımseye guven yok.O önune gelene instagramdan istekte atıyordur
.gunahini almayayim ama bu derece sapık pis.
Kiz bende cok sinir oldummmmm suanda o saydiklarina gülüyorum ama sinirden. Erkek degil bunlar erkek musveddesi. Utanmaz . Konu sahibinin karsisina insallah gonlune gore birisi cikar ve cok cok mutlu olurTerbiyesiz arsız kalitesiz bir sıfatsız işte adam demem böylelerine. Bak küçük yerde yaşıyomuşsun canım bence ne kadar yalvarsalarda kabul etme böyle tipleri çünkü sadece konuşsan bile ben onla şunu yaptım bunu yaptım der bu döl israfları. Evlilikte boşanmakta insan için. Gerçekten isteyen ciddiyetini kanıtlar zaten vakti zamanı geldiğinde eminin rabbim bu kadar çektiklerinin karşılığını en güzel şekilde verir sana
Kac yasinda bu pislik?Yapıodur belkıde .akımseye guven yok.
Insallah canım.Ne bıleyım ıyı bı ınsan gıbı konustu.Benı bı tanıda dedı.Herkesın basına gelenılır dedı.Ben kımseyle bulusmuyodum bıle.Çünkü gercekten ınancım kalmadı.Sonrada boyle yaptı.Terbiyesiz arsız kalitesiz bir sıfatsız işte adam demem böylelerine. Bak küçük yerde yaşıyomuşsun canım bence ne kadar yalvarsalarda kabul etme böyle tipleri çünkü sadece konuşsan bile ben onla şunu yaptım bunu yaptım der bu döl israfları. Evlilikte boşanmakta insan için. Gerçekten isteyen ciddiyetini kanıtlar zaten vakti zamanı geldiğinde eminin rabbim bu kadar çektiklerinin karşılığını en güzel şekilde verir sana
31 yaşında canım bende 29 yasındayımKac yasinda bu pislik?
Canım benım tesekkur ederım.Insallah senınde goblundekını nasıp etsın rabbım.Kiz bende cok sinir oldummmmm suanda o saydiklarina gülüyorum ama sinirden. Erkek degil bunlar erkek musveddesi. Utanmaz . Konu sahibinin karsisina insallah gonlune gore birisi cikar ve cok cok mutlu olur
Aminn inşallah bu güzel ülkemizde malesef kadınların bu muameleye maruz kalmaması için en az iki kuşak daha geçmesi lazım. O kim köpek de bana bunları diyecek böylelerinin karşısında pasif kalmayacaksın aslında ben olsam yerin dibine sokarım onu orada. Bak gör 3 gün sonra o p.ç bu kızın hakkında ileri geri konuşur. Çükü varya erkek işte ona bişey olmaz bişey denmezKiz bende cok sinir oldummmmm suanda o saydiklarina gülüyorum ama sinirden. Erkek degil bunlar erkek musveddesi. Utanmaz . Konu sahibinin karsisina insallah gonlune gore birisi cikar ve cok cok mutlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?