Hep öyle başlarlar zaten ben ciddiyim ben anlayışlıyım. Bunlar için yatağa giden her yol mübah. Çok net çizmişsin çizgini belliki zarfları geri çevrilince açık konuşmaya tenezzül etmiş beyefendiInsallah canım.Ne bıleyım ıyı bı ınsan gıbı konustu.Benı bı tanıda dedı.Herkesın basına gelenılır dedı.Ben kımseyle bulusmuyodum bıle.Çünkü gercekten ınancım kalmadı.Sonrada boyle yaptı.
İnşallah ole bişey yapmaz.Aminn inşallah bu güzel ülkemizde malesef kadınların bu muameleye maruz kalmaması için en az iki kuşak daha geçmesi lazım. O kim köpek de bana bunları diyecek böylelerinin karşısında pasif kalmayacaksın aslında ben olsam yerin dibine sokarım onu orada. Bak gör 3 gün sonra o p.ç bu kızın hakkında ileri geri konuşur. Çükü varya erkek işte ona bişey olmaz bişey denmez
Aynen oyle yaptım.Ne sanıolar anlamıorumkı.Boşanan her kadını ayaklı bir namussuz gıbı mı goruolar.Bıde fıokı o kadar gozlerıme baktın hıc mı bısey anlamadın.Ne anlıcam be nerene bakıcam.konusurken tabı gozune bakıcam.Hep öyle başlarlar zaten ben ciddiyim ben anlayışlıyım. Bunlar için yatağa giden her yol mübah. Çok net çizmişsin çizgini belliki zarfları geri çevrilince açık konuşmaya tenezzül etmiş beyefendi
Aynen öyle oldu.O kadar guzel anlattınız ki.Bugun yasadıklarımı özetlediniz.Nir de ben adamım diye dolanıyor etrafta .Şeref yoksunu.Bide arkadaşımın kuzeni.Ne dicem arkadaşıma ben şimdiHep öyle başlarlar zaten ben ciddiyim ben anlayışlıyım. Bunlar için yatağa giden her yol mübah. Çok net çizmişsin çizgini belliki zarfları geri çevrilince açık konuşmaya tenezzül etmiş beyefendi
Söyle arkadaşına açıkca saklama simdi yalan soyleyip seni suclu çıkartmasın pis adam. De bana boyle boyle soyledi de. Acaba ne diye kendini savunur kendisine hesap sorulduğundaAynen öyle oldu.O kadar guzel anlattınız ki.Bugun yasadıklarımı özetlediniz.Nir de ben adamım diye dolanıyor etrafta .Şeref yoksunu.Bide arkadaşımın kuzeni.Ne dicem arkadaşıma ben şimdi
Vaaay fırsatçı ite bakBen senınle evlenmıcem kabul ama senı cok begendım sende benı begendın eger bırbırımızle bır seyler yasamazsak ıkımıze ayıp olmazmı dedı.
Bu haddini bilmiş halimi?Evlenmıcez kabul bir seyler yasayabılırızı eve gectıkten sonra tlfda yazısırken soyledı.Verdım agzının payını oturdu zaten.Bıde yazmıskı benı hıc mı anlamadın.Hayatta tek bıldım sey haddını bılmek yazmış.Ne guzel memleket.
Ne mi diyeceksin ? Ben olsam o arkadaşına da çok sert çıkardım. Madem kuzeni böyle sütü bozuk bir tip seni uyarmalıydı peşinde dolanırsa dikkat et diyeAynen öyle oldu.O kadar guzel anlattınız ki.Bugun yasadıklarımı özetlediniz.Nir de ben adamım diye dolanıyor etrafta .Şeref yoksunu.Bide arkadaşımın kuzeni.Ne dicem arkadaşıma ben şimdi
İyi de sürekli biz uygun değiliz diyip durmuşsunuz adama garip mesajlar vermişsiniz kendi değerinizi düşüren.Sevgili kknın güzel hanımları iyi geceler.Biliosunuz 3 ay 27 gün evli kaldım once altın sonra bılezık en son kayınpederımın benden kefıllık ıstemedı ve benım kabul etmemem sebebıyle evlılıgım bitti.Depresyon kilo alımı derken en son psıkologa gıttım.Duzenlı ılaclarımı kullanıorum.Çok şukur bu halıme ıyıyım.İş yerınden bi arkadaşımla cay ıcerken resım cekındık arkadasım durumuna attı.Arkadasımın kuzenı selam soyle yazmış.Bende arkadasıma o boşandı sana uygun deıl demesını soyledım.Neyse arkadasımın nişanı oldu.Nişanda bu bana baktı bende ona baktım gercekten hoş bır bay.Bana yazmıskı artık ıstegımı kabul edermısın.Bende kabul ederım ama ıkımız uygun deılız yazdım.Benı tanı oyle karar ver dedı.Yaklasık 2 aydır yazısıoruz.Neyse bugun beyefendı ıle gorustum.Kahve ıctık cay ıctık.O anlattı ben dınlefım.Ben anlattım o dınledı.Her sey guzeldı.Sonra eve gectım.whatsaptan yazıştık.Bana bugun sana o kadar cok sarılmak ıstedımkı dedı.Sonra bıraz daha konuştuk.Ben senınle evlenmıcem kabul ama senı cok begendım sende benı begendın eger bırbırımızle bır seyler yasamazsak ıkımıze ayıp olmazmı dedı.Dedımkı sen ne dedıgının farkındamısın benımle evlenmıceksın ama bırseyler yasayalım istıyosun oylemı dedın.Yanlış anladın benı dedı.Sonrada bugun o kadar gozlerıme baktın ben kendımı hiç anlatamamışım hayatta yaptıgım en ıyı sey haddımı bılmektır dedi.Def olup gitti.Arkadaşlar boşandım dıye sevılemezmıyım.Yanı evlenmek cıddı dusunmek deılde sadece anımı yasar boşananlar.Zıhnıyete bakarmısınız.Bende cıddı olmayan hıc bır seyle kaybedecek zamanım olmadıgını net oldugu ıcın tesekkur ettıgıkı soyledım.
İnsanları kandırmak ayrı şey daha kuzenine selam söyle diyen adama biz birbirimize göre değiliz demek ayrı. Demek ki sizinde bilinç altınızda var böyle bir düşünce. Karşınızdaki insan daha önce evlenmemiş olursa birbiriniz için denk olmayacağınızı düşünüyorsunuz ki aslında alakası yok.İnsanları kandırmak istemedıgımden öyle söyledim.Değersiz olduğumdan değil.
Kuzeninin nasıl bir pislik olduğunu masaj kısmıda dahil arkadaşınıza anlatın. Kokuşmuş kalbi ve beyniyle birlikte rezil olsun.İnsanları kandırmak istemedıgımden öyle söyledim.Değersiz olduğumdan değil.
Bilmiorum kiSöyle arkadaşına açıkca saklama simdi yalan soyleyip seni suclu çıkartmasın pis adam. De bana boyle boyle soyledi de. Acaba ne diye kendini savunur kendisine hesap sorulduğunda
Aynen öleVaaay fırsatçı ite bak
Ben söylemesem arkadaşım söylücekti.Bu sebepten söyledim.adam pisliğin teki çıkmış tamam da siz niye kapıyı ben boşandım diyerek açıyorsunuz? boşanmayı suç haline getiren başkaları değil sizsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?