Boşanmış olmak şuç mu?

Hep öyle başlarlar zaten ben ciddiyim ben anlayışlıyım. Bunlar için yatağa giden her yol mübah. Çok net çizmişsin çizgini belliki zarfları geri çevrilince açık konuşmaya tenezzül etmiş beyefendi

İnşallah ole bişey yapmaz.

Aynen oyle yaptım.Ne sanıolar anlamıorumkı.Boşanan her kadını ayaklı bir namussuz gıbı mı goruolar.Bıde fıokı o kadar gozlerıme baktın hıc mı bısey anlamadın.Ne anlıcam be nerene bakıcam.konusurken tabı gozune bakıcam.

Aynen öyle oldu.O kadar guzel anlattınız ki.Bugun yasadıklarımı özetlediniz.Nir de ben adamım diye dolanıyor etrafta .Şeref yoksunu.Bide arkadaşımın kuzeni.Ne dicem arkadaşıma ben şimdi

Aynen öyle oldu.O kadar guzel anlattınız ki.Bugun yasadıklarımı özetlediniz.Nir de ben adamım diye dolanıyor etrafta .Şeref yoksunu.Bide arkadaşımın kuzeni.Ne dicem arkadaşıma ben şimdi
Söyle arkadaşına açıkca saklama simdi yalan soyleyip seni suclu çıkartmasın pis adam. De bana boyle boyle soyledi de. Acaba ne diye kendini savunur kendisine hesap sorulduğunda

Bu haddini bilmiş halimi?

Ne mi diyeceksin ? Ben olsam o arkadaşına da çok sert çıkardım. Madem kuzeni böyle sütü bozuk bir tip seni uyarmalıydı peşinde dolanırsa dikkat et diye

Bence de sen yanlış anlamışsın. Bir şeyler yaşamazsak olmaz derken bence cinsel ilişkiden değil sevgili olmaktan bahsetmiş. Kabul evlenmeyeceğiz demesi de senin sürekli biz uygun değiliz demenden ötürü idare etmek anlamında söylenmiş olabilir. Yani ben böyle hissettim kurduğu cümlelerden . En azından açıklama fırsatı verseydin keşke. Direk sapık damgasını yemiş. Ayrıca niye boşandım boşandım diye ferman yaya yaya geziyorsun. Daha önce evlendiysen nolmuş yani. Görüşürsün o zaman söylersin. Bi merhaba demeden, daha adamı sen istiyor musun belli değilken senin geçmişini bilmek haddi değil ki.

Canım ben de boşandım. Sonra tekrar barışsak da o süreçte ayrı kaldık. Ben ailemin yanına başka bir şehre gittim o yüzden de boşandığı açıktı. O kadar iğrenç adamla karşılaştım ki. Bakkaldan tut da tamirciye kadar. Erkekler çok iğrenç. Bir kadının bir erkekle sevişmemesinin tek sebebi olarak kızlık zarı olarak gördükleri için sanki zar gidince kadın herkesle birlikte olmak durumunda gibi görüyorlar. Çünkü böyle görenler o kadar iğrenç ki "nefes alsın yeter" mantığının kaynağı resmen bunlar. Tecavüzün mantığı da aynı. "beni tahrik etti o zaman o da istiyor"!
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Ama bu durumda üzülme. Öfkelen ama üzülme. Çünkü bu senin hatan değil. Bu karşındakinin iğrenç zihniyeti..

İyi de sürekli biz uygun değiliz diyip durmuşsunuz adama garip mesajlar vermişsiniz kendi değerinizi düşüren.
Yahu siz evlenip boşanmış olabilirsiniz ama daha iyi bir evlilik yapmak hakkınız ona göre cümleler kurun ben sana layık değilim diyip diyip sonra cevabınızı alınca üzülmeyin yani

İnsanları kandırmak istemedıgımden öyle söyledim.Değersiz olduğumdan değil.
İnsanları kandırmak ayrı şey daha kuzenine selam söyle diyen adama biz birbirimize göre değiliz demek ayrı. Demek ki sizinde bilinç altınızda var böyle bir düşünce. Karşınızdaki insan daha önce evlenmemiş olursa birbiriniz için denk olmayacağınızı düşünüyorsunuz ki aslında alakası yok.

Bu dürüstlük değil de kendinizi bir nevi basitleştirmek oluyor,biraz kaba yazmış olabilirim ama öyle. İlk önce siz çıkın bu daha önce evlilik yapmış olma kafasından.

Karşıdaki adamın bu kadar rahat biz olamayız demesine de zemin hazırlamış olursunuz. Bu tarz konulara takılmayacak adamlarda vardır muhakkak.

Son düzenleme:
Sizin zihniyetiniz de pek farklı değilmiş ki. Ne demek "..."boşandı sana uygun değil" de" ??
Gerçi siz "deıl" diye anlamsız bir şey yazmışsınız ama olsun ben düzeltirim..

Neden karşınızdakine ezikçe 'gel beni kullan ben sadece bunun için varım' der gibi mesajlar veriyorsunuz ki?
Boşanmış biri değilim ben bile çok sinirlendim size.
Siz bu düşünceyle çok zorluk çekersiniz.

Bunların bir de evlenirim ama ten uyumu önemli diyen versiyonu var!Erkeklerin en çirkin yüzlerini boşanan bir kadının kitaba alması lazım,kendilerini okuyabilseler keşke..Bunlar işte çürük elmalar,sağlam bulmak size ve nasibinize kalmış...Yalnız sizin tavrınız çok önemli lütfen olaya bu konunuzdaki gibi yaklaşmayın.

adam pisliğin teki çıkmış tamam da siz niye kapıyı ben boşandım diyerek açıyorsunuz? boşanmayı suç haline getiren başkaları değil sizsiniz.

adam pisliğin teki çıkmış tamam da siz niye kapıyı ben boşandım diyerek açıyorsunuz? boşanmayı suç haline getiren başkaları değil sizsiniz.
Ben söylemesem arkadaşım söylücekti.Bu sebepten söyledim.

ayyy Allah ım bu ne pişkinlik bide söylüyor siz değerinizi düşürmeyin neden uygun değilmişsiniz ne alaka boşanmışla bekar evlenemezmi boşanırken insanlığıdamı boşluyorlar siz duruşunuzdan ödün vermeyin gözlerine bakmışmış Allah uzak eylesin sakın taviz verme illa biri çıkıcak ama sakın kanma kimseye şimdi boşanmayan mı kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…