Teşekkür ederim canım.Ben dillendırmıorum gercekten.Arkadaşım zaten soyler dıye soyledım.Once kestırıp attım.Sonra nişanda gorunce etkılendım.Yazdı bana benım ıcın onemlı degıl dedı ama yalanmış işte madem evlenmeyı dusunmuon nıye onemlı deıl dıosun.Sonrada karsıma gecıp evlenmeyelım ama ıkımızde bırbırımızden hoşlandık bıseyler yasamayalımmı dıor.Terbiyesiz.Çoluğunuz yok çocuğunuz yok ezmeyin kendinizi. Boşandıysanız illa boşanmış biriyle mi evleneceksiniz. Ben de boşandım aşağı yukarı 5 ay evli kaldım. 2 kere ailemin evine gittim hepi topu aynı evde 3 ay durmuşuzdur. Ama şu anda görüştüğüm erkek bekar birisi. Benim durumumu da biliyor Allah’ın izniyle evlenmeyi düşünüyoruz. Ailesi biraz sorun çıkardı engel olmaya çalışıyorlar ama yine Allah’ın izniyle atlatırız. Kendinize inanın güvenin. Boşandığınız dillendirmeyin. Allah hayırlı bir kısmet nasip etsin inşallah size. Dualarınız bu hayırlı günlerde kabul olsun inşallah. Amin.
Bazı erkeklerin kafasında “dul kadın” algısı var bu tabuları yıkmak bizim elimizde biz biriz ve güçlüyüz. Kimseden eksiğimiz yok fazlamız yok. Herkes gibi şıradan insanız.Teşekkür ederim canım.Ben dillendırmıorum gercekten.Arkadaşım zaten soyler dıye soyledım.Once kestırıp attım.Sonra nişanda gorunce etkılendım.Yazdı bana benım ıcın onemlı degıl dedı ama yalanmış işte madem evlenmeyı dusunmuon nıye onemlı deıl dıosun.Sonrada karsıma gecıp evlenmeyelım ama ıkımızde bırbırımızden hoşlandık bıseyler yasamayalımmı dıor.Terbiyesiz.
Evet canım.Kımayanın başına gelsin.Bazı erkeklerin kafasında “dul kadın” algısı var bu tabuları yıkmak bizim elimizde biz biriz ve güçlüyüz. Kimseden eksiğimiz yok fazlamız yok. Herkes gibi şıradan insanız.
Beddua etmeyin boşverin. Allahım bizlere kolaylık sağlasın. Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlısı eylesin. Hayırlısını gönlümüze düşürsün.Evet canım.Kımayanın başına gelsin.
Sevgili kknın güzel hanımları iyi geceler.Biliosunuz 3 ay 27 gün evli kaldım once altın sonra bılezık en son kayınpederımın benden kefıllık ıstemedı ve benım kabul etmemem sebebıyle evlılıgım bitti.Depresyon kilo alımı derken en son psıkologa gıttım.Duzenlı ılaclarımı kullanıorum.Çok şukur bu halıme ıyıyım.İş yerınden bi arkadaşımla cay ıcerken resım cekındık arkadasım durumuna attı.Arkadasımın kuzenı selam soyle yazmış.Bende arkadasıma o boşandı sana uygun deıl demesını soyledım.Neyse arkadasımın nişanı oldu.Nişanda bu bana baktı bende ona baktım gercekten hoş bır bay.Bana yazmıskı artık ıstegımı kabul edermısın.Bende kabul ederım ama ıkımız uygun deılız yazdım.Benı tanı oyle karar ver dedı.Yaklasık 2 aydır yazısıoruz.Neyse bugun beyefendı ıle gorustum.Kahve ıctık cay ıctık.O anlattı ben dınlefım.Ben anlattım o dınledı.Her sey guzeldı.Sonra eve gectım.whatsaptan yazıştık.Bana bugun sana o kadar cok sarılmak ıstedımkı dedı.Sonra bıraz daha konuştuk.Ben senınle evlenmıcem kabul ama senı cok begendım sende benı begendın eger bırbırımızle bır seyler yasamazsak ıkımıze ayıp olmazmı dedı.Dedımkı sen ne dedıgının farkındamısın benımle evlenmıceksın ama bırseyler yasayalım istıyosun oylemı dedın.Yanlış anladın benı dedı.Sonrada bugun o kadar gozlerıme baktın ben kendımı hiç anlatamamışım hayatta yaptıgım en ıyı sey haddımı bılmektır dedi.Def olup gitti.Arkadaşlar boşandım dıye sevılemezmıyım.Yanı evlenmek cıddı dusunmek deılde sadece anımı yasar boşananlar.Zıhnıyete bakarmısınız.Bende cıddı olmayan hıc bır seyle kaybedecek zamanım olmadıgını net oldugu ıcın tesekkur ettıgıkı soyledım.
İnşallah.Beddua etmeyin boşverin. Allahım bizlere kolaylık sağlasın. Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlısı eylesin. Hayırlısını gönlümüze düşürsün.
1.5 yıl oldu.İlk başta goruscegımı sanmadım.Nişanda gorunce ve benım ıcın onemlı degıl dıyınce cesaret aldım.Hem benım ıcın medenı hal onemlı degıl dedı hemde bunları soledi.sen kendin, başta "ben boşandım birbirimize uygun değiliz" demişsin adamın zaten sütü bozukmuş, bu laftan da daha da cesaret almış olabilir. Boşandım diye kendi kendini etiketleme. sen bundan rahatsızlık duyma ki karşındaki hadsizlik etmesin.bir de ne zaman ayrıldın bilmiyorum ama yeni bir ilişki için biraz zaman vermelisin kendine
İnşallah değişir.Başına gelmeyen bilmiyor.Degil ama bizim insanimiz oyle goruyor benimde kuzen var 4 ay evli kaldi erkek kendisi kizlarda ona ayni seyi yapiyor sen dulsun senle evlenemem turklerde kafa yapisi bu sekil calisiyor kizlar bile bunu soylerken ne bekliyoruzki onlarin yetistirdigi cocuklarda bu kafayla buyuyor ve hicbir zman bu dusuncelerden tamamen siyrilamiyoruz
İnanılır gibi değil yüzsüz... Kız kardeşi boşanmış olsa ve biri böyle laflar etse etmediği küfür kalmaz eminim hatta dayak atar vs. Ama dışarıdan bir insana bu tarz hadsiz lafları rahatca söyleyebiliyor,erkeklerin birçoğu ikiyüzlü işte..Yok uzulmuorum ama gercekten kendımı kotu hıssettım.Bı soru sordum bana dedıkı baba masaj yaparsan sana anlatırım dedı .Dusunebılıomusun.Ilk kez tanıstıgın ınsandan bu nasıl ıstekler dedım.Masaj benım zafım dedı.
Aynen öyle .Ama rabbim karşıma çıkardı.Son zamanlarda bu tarz adamlar çoğaldı. Daha doğrusu ilişkiler değişti. Sadece birlikte olmak için arkadaş olanlar var. Boşanmış olanların bu ilişkiye daha kolay yanasacaklarini düşünüyorlar. Sakin yanlis anlamayin ya da uzulmeyin. Malesef evlenmemiş bir kadına göre biraz daha dikkatli olmanız gerektiğini dusunuyorum. Sizinle yakinlasma amaçlarından emin olmadan güvenmeyin kimseye
Aynen öyle.İnanılır gibi değil yüzsüz... Kız kardeşi boşanmış olsa ve biri böyle laflar etse etmediği küfür kalmaz eminim hatta dayak atar vs. Ama dışarıdan bir insana bu tarz hadsiz lafları rahatca söyleyebiliyor,erkeklerin birçoğu ikiyüzlü işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?