Boşanmış olmak şuç mu?

Bilsin ona göre hareket etsin diye düşündüm.
Oyle olmuyor iste. Siz oyle dusunuyorsunuz ama o oyle degil. Benimle olmaz deyip sonra adamla gorusmeniz olmamis. Adam 5 para etmezin teki. Neyse erken farkettiginuz iyi olmus. Bosverin. Herkes oyle degil. Dunyada iyiler de durust ve ahlakl8lar da var. Adam defolu. Siz degil.

Teşekkür ederim.Haklısınız.Bana da öyle dedi karşıma çıktı.Sonrada böyle seyler söyledi.Terbiyesiz.

Hadsiz adam sinir oldum okurken ama siz de biz olmayız demissiniz biraz da siz itelemissiniz sanki

Ben söylemesem arkadaşım söyler diye düşündüm.Haklısınız.

Valla iyi etmişsin adamın gerçek kişiliği de ortaya çıkmış oldu. Eminim ilk sen değilsindir bu tarz yaklaşımda bulunduğu. Terbiyesizler...

Eğer boşanmış bir kadınla evlenemeyeceğini düşünüyorsa o zaman bekar kadınlarla görüşsün, neden sizin vaktınızı çalıyor boşuna. İnsanın yüzüne karsı bişeyler yaşayalım ama evlenmeyelim demek ne çirkin bir hareket. Bence hiç üzülme canım karsına senı seven birisi çıktığında boşandın mı evlendin mi bunları gözü görmez bile. Adam çok terbiyesizmiş.

Teşekkür ederım güzel yorumunuz için.

sen kendini değersizleştirmişsin sonra boşandım diye mutlu olamıycam mı diye tribe giriyorsun biz napalım

sen kendini değersizleştirmişsin sonra boşandım diye mutlu olamıycam mı diye tribe giriyorsun biz napalım
Tribe girmiorum.Burası bir derdim var köşesi.Sitenin verdiği hakları kullanıorum.Teşekkür ederim.

Yahu kendi kendine nie öyle dedirttin evlenmiş olmak aşağılık bir durummuş gibi valla sen hatalısın, kendini ezik göstermissin öyle diyerek ben kolay kolay kimseye güvenemiyorum falan deyin naz yapmak için diyosanız öyle

Canım bana kızma ama benim aklıma takılan şu. Adama en baştan biz evlenemeyiz demişsin ama görüşmeye de devam etmişsin. Yani bunun nedenini anlayamadım.

Konu sahibi her insanin bu hayatta gel gitleri,kafa karisikligi vardir. Benim anladigim sizin yasadiginiz buydu. Once durust olmak adina bir de laf soz olmasin diye kestirip attiniz. Ama goruncede hisleriniz fikrinizle uyusmadi. Karsinizdaki sizden gelen sinyalleri yanlis anlamak isine geldigi icin, bos atip dolu tutarim mantigiyla, boyle sacma sapan laflar etti. Ne oldu derseniz, evet boyle mahlukatlar var onlara karsi fikriniz dogruydu hisleriniz degil. Bosanmis kadinlarin evlilik dusunuyorlarsa tanidik vasitasiyla gorusmesi ulkemiz kosullarinda faydalidir. Bu tanidik arkadastan ziyade abi,amca,dayi gibi bir aile buyugu olmasi karsi tarafin sacmalama potansiyelini dusurur. Niyeti evlenmekse neler yapmasi gerektigini bilir ve yapar. Hele ki kucuk yerlerde.

Sen tepki gosterince yan cizmis. Yok beyim kirilmis da yok durustmus de bilmem ne. Zihniyeti cok pis. Sen cok kibar cevap vermissin baskasi olsa kafasini kirardi

Adama biz olmayız diyen ilk siz olmuşsunuz yalnız.Bence siz de içten içe bu algıyı kabulleniyorsunuz.Ama çok saçma olduğu gerçeğinin farkına varın lütfen,''biz olmayız'' diye bir şey söylemeyin bir daha kimseye.Olabilir gayet de neden olmasın ?

Canım bana kızma ama benim aklıma takılan şu. Adama en baştan biz evlenemeyiz demişsin ama görüşmeye de devam etmişsin. Yani bunun nedenini anlayamadım.
Hayır canım ben arladasım zaten soyler dıye benım boşandıgımı soyledım.Daha sonrada benım ıcın problem olmaz dedı ben ınsanları medenı durumuna gore yargılamam dedı.Sonrada bunlar yaşandı.Arkadasımın kuzenıydı.

Ögrenmiş oldum .Boşandıktan sonra ılk kez konuştum gorustum biriyle.Ben solemesem arkadasım soyler dıye basında soyledım.

Sen tepki gosterince yan cizmis. Yok beyim kirilmis da yok durustmus de bilmem ne. Zihniyeti cok pis. Sen cok kibar cevap vermissin baskasi olsa kafasini kirardi
Evet gercekten kendıme yakışanı yaptım.insanlar nasıl hale gelmiş.Kim huzurlu yuvasını bırakır ki.Kim boşanmak için evlenır?

Çok teşekkür ederim.Evet önce kestirip attım.Sonra nişanda görünce etkilendim.İnsanız işte kalbimiz var.Aynen böyle oldu.Niyetini belli etti sağolsun.Ben mi istedim sanki boşanmayı.Ben sevildim sandım kandırılmışım.Amalıatlı kafamla çalıştım çeyız yaptım.İlmek ilmek o evi kurdum.Yuvam olsun çocuklarım olsun ıstedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…