Boşanmış olmak şuç mu?

Teşekkür ederim canım.Aynen öyle .

sen başta, kendin kendine önyargılısın..yani görüştüğün erkekle aynı düşüncedesin aslında bilinç altında...hem adama neden kızıyorsunki...önce adama ben sana layık değilim anlamında konuşuyorsun, sonrada görüşmeye gidiyorsun..adamın bu durumda anladığı, ben evlenilecek değil, eğlenilecek bir dulum imajı...

Boşanmak suç olsun.

Kayınpeder için kredi çekmektense bin çeşit suç işlerim. Daha iyidir.

Seni hatırlıyorum ben
Konuna o zaman da yorum yapmıştım.

Şu an bir araba borcun içinde ne yapacağını düşünüyor olacaktın.

Bence o masaj isteğinin ne olduğu açık. Masaja zaafı varsa masaj salonuna gitsin. Canım maalesef toplumumuzda boşanan kadınlara savunmasız, kolay hedef, cinsel ihtiyaçları için arayışta olarak bakanlar çok olur. Elinden geldiğince karşındakilere karşı dikkatli olmalısın. Bu pisliklerin bir özelliğide ona buna yayması olur. Şerefsizler iftira atmaktanda çekinmez. Kurtulduğuna şükret.

Çok doğru söylüorsun.Net oldum sadece.Neresine bakıcaktım konuşurken nereye bakılır.

Aynen öyle.Ne saygı vardı ne sevgi ne başka bir şey bide sürekli benden istek ve talepler.Bide kefil olcakmışım.Allah onları bilfiği gibi yapsın.

Layık deilim deil uygun deiliz dedim.Çünkü arkadaşımın kuzeniydi bilip gelsin diye dedim.Zaten 1 ay fln konuştuk.Bence bilip gelmesi daha uygun diye düşündüm.Devam etmez konuşmaya yada eder şeklinde.Ne istediğininilsin diye.

İnsanları kandırmak istemedıgımden öyle söyledim.Değersiz olduğumdan değil.
Kendi krndini degersizlestirmissin. Defolu muamelesi yapmissin kendine. Madem olmaz diye dusunuyordun gorusmeyecektin. Hem olmaz deyip hem de gorusunce adam da cinsellik icin mi dusundu ne anlamadim. Adam igrenc. Orasi su goturmez bir gercek de sen de defolu degilsin be kuzum. Bosanmis bekarla evlenemez diye bir kural yok.

Pislik herif

Bilsin ona göre hareket etsin diye düşündüm.

hata baştan söylemen zaten...ben defoluyum der gibi...önce tanışırsın, arkadaşlık kurarsın, konu oraya geldiğindede,
gayet rahat bir şekilde anlatırsın, zamanında başından evlilik geçtiğini...adam seni zamanla sevip, evlenmekte isteyebilir...
uygun değiliz lafı yanlış zaten başlı başına...kendi ni onun yerine koyarak, empati yap lütfen..ne hissederdin, böyle söyleyen bir kız karşısında...adam dürüst olmuş bence, seni oyalayıp, kullanıp bırakabilirdi...

Arkadaşımın kuzeni olduğu içinsöyledim ben demesem arkadaşım sölücekti.Zaten 1 ay konuştuk beni tanıda dedi.Insanların gecmışını yargılamam dedı.Görüştüğümüzdede bunu söyledi.Ben dürüstlüğe dair tek bir nokta göremedim.Niye kullansın ben izin vermedikten sonra ortadamıyım?

Duruşunuz için tebrikler. Bu ve bunun gibiler üzerine de konuşmaya, kafa yormaya zaten değmez, direkt Allah a havale.. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşaallah.

Duruşunuz için tebrikler. Bu ve bunun gibiler üzerine de konuşmaya, kafa yormaya zaten değmez, direkt Allah a havale.. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşaallah.
Teşekkür ederim canım.Aynen öyle insanlık çığrından çıkmış.Bide geziyorlar ben şöyleyim böyleyim diye.

Sadece sizin mesajını okudum, diğer yorumları okumaya fırsatım olmadı. Yazdıklarınıza istinaden kendi kıymetinizi bilmiyorsunuz diyorum. Annemlerin mahallesinde bir sürü komşu kızımız boşandı, 1 tanesi hariç hepsi evlenmemiş erkeklerle davullu zurnalı evlendiler! 1 tanesinin eşide boşanmış ve çocuksuzdu oda aynı şekilde herşeyi ilk kez evleniyormuşçasına özenerek yaptı, evlendi.

Tabi ki çevredeki kötü insanlara karşı dikkatli olun, niyeti bozuk sapık insanlara karşı gözünüzü açın ama ben evlenmemiş biri ile olamam düşüncenizden vazgeçin... herkes kadar mutluluğu hakediyorsunuz. İnsanların karşısında ezilirseniz, karşınıza size değer vermeyecek tipler çıkar. Lütfen kendinize yapmayın bunu...

Ben de bir kere boşandım ve eskıden hep boşanmiş biriyle evlenmeyı düşünüyordum ama hep karşıma hic evlenmemiş adamlar çıkardı. şimdi ikinci evliligimi yaptım hic evlenmemış biriyle çok da mutluyuz. hayatı akışına bırakın bence ruh eşiniz karşınıza çıkacaktır zamanla. Kimse boşanmak için evlenmez. aman ailesi istemez cevre ne der falan inanın hepsı boş önemli olan siz ve eşiniz. insallah ruh eşinizi bulursunuz bizim gibi mutlu olursunuz sevgiler

Kesinlikle Katılıyorum. Dışarıya Verdiğiniz enerjiyle ilgili. Siz kendinizi değerli bulmuyorsanız karşıdaki kişilere de yansıyor bu yorumu dikkate alın konu sahibi.

Kusura bakmayın sizin yorumunuzu da istila eder gibi oldum ama benimde yazmak istediklerimi özetlemişsiniz.

Terbiyesiz adam zihniyetsiz Allah karsiniza insan çıkarsın inşallah

Adam suçlu tamam da en başta neden diyorsunuz ki o boşanmış uygun degil diye be anlamda diyorsunuz anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…