Teşekkür ederim canım.Aynen öyle .Canım ben de boşandım. Sonra tekrar barışsak da o süreçte ayrı kaldık. Ben ailemin yanına başka bir şehre gittim o yüzden de boşandığı açıktı. O kadar iğrenç adamla karşılaştım ki. Bakkaldan tut da tamirciye kadar. Erkekler çok iğrenç. Bir kadının bir erkekle sevişmemesinin tek sebebi olarak kızlık zarı olarak gördükleri için sanki zar gidince kadın herkesle birlikte olmak durumunda gibi görüyorlar. Çünkü böyle görenler o kadar iğrenç ki "nefes alsın yeter" mantığının kaynağı resmen bunlar. Tecavüzün mantığı da aynı. "beni tahrik etti o zaman o da istiyor"!
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Ama bu durumda üzülme. Öfkelen ama üzülme. Çünkü bu senin hatan değil. Bu karşındakinin iğrenç zihniyeti..
sen başta, kendin kendine önyargılısın..yani görüştüğün erkekle aynı düşüncedesin aslında bilinç altında...hem adama neden kızıyorsunki...önce adama ben sana layık değilim anlamında konuşuyorsun, sonrada görüşmeye gidiyorsun..adamın bu durumda anladığı, ben evlenilecek değil, eğlenilecek bir dulum imajı...Sevgili kknın güzel hanımları iyi geceler.Biliosunuz 3 ay 27 gün evli kaldım once altın sonra bılezık en son kayınpederımın benden kefıllık ıstemedı ve benım kabul etmemem sebebıyle evlılıgım bitti.Depresyon kilo alımı derken en son psıkologa gıttım.Duzenlı ılaclarımı kullanıorum.Çok şukur bu halıme ıyıyım.İş yerınden bi arkadaşımla cay ıcerken resım cekındık arkadasım durumuna attı.Arkadasımın kuzenı selam soyle yazmış.Bende arkadasıma o boşandı sana uygun deıl demesını soyledım.Neyse arkadasımın nişanı oldu.Nişanda bu bana baktı bende ona baktım gercekten hoş bır bay.Bana yazmıskı artık ıstegımı kabul edermısın.Bende kabul ederım ama ıkımız uygun deılız yazdım.Benı tanı oyle karar ver dedı.Yaklasık 2 aydır yazısıoruz.Neyse bugun beyefendı ıle gorustum.Kahve ıctık cay ıctık.O anlattı ben dınlefım.Ben anlattım o dınledı.Her sey guzeldı.Sonra eve gectım.whatsaptan yazıştık.Bana bugun sana o kadar cok sarılmak ıstedımkı dedı.Sonra bıraz daha konuştuk.Ben senınle evlenmıcem kabul ama senı cok begendım sende benı begendın eger bırbırımızle bır seyler yasamazsak ıkımıze ayıp olmazmı dedı.Dedımkı sen ne dedıgının farkındamısın benımle evlenmıceksın ama bırseyler yasayalım istıyosun oylemı dedın.Yanlış anladın benı dedı.Sonrada bugun o kadar gozlerıme baktın ben kendımı hiç anlatamamışım hayatta yaptıgım en ıyı sey haddımı bılmektır dedi.Def olup gitti.Arkadaşlar boşandım dıye sevılemezmıyım.Yanı evlenmek cıddı dusunmek deılde sadece anımı yasar boşananlar.Zıhnıyete bakarmısınız.Bende cıddı olmayan hıc bır seyle kaybedecek zamanım olmadıgını net oldugu ıcın tesekkur ettıgıkı soyledım.
Çok doğru söylüorsun.Net oldum sadece.Neresine bakıcaktım konuşurken nereye bakılır.ayyy Allah ım bu ne pişkinlik bide söylüyor siz değerinizi düşürmeyin neden uygun değilmişsiniz ne alaka boşanmışla bekar evlenemezmi boşanırken insanlığıdamı boşluyorlar siz duruşunuzdan ödün vermeyin gözlerine bakmışmış Allah uzak eylesin sakın taviz verme illa biri çıkıcak ama sakın kanma kimseye şimdi boşanmayan mı kaldı
Aynen öyle.Ne saygı vardı ne sevgi ne başka bir şey bide sürekli benden istek ve talepler.Bide kefil olcakmışım.Allah onları bilfiği gibi yapsın.Boşanmak suç olsun.
Kayınpeder için kredi çekmektense bin çeşit suç işlerim. Daha iyidir.
Seni hatırlıyorum ben
Konuna o zaman da yorum yapmıştım.
Şu an bir araba borcun içinde ne yapacağını düşünüyor olacaktın.
Layık deilim deil uygun deiliz dedim.Çünkü arkadaşımın kuzeniydi bilip gelsin diye dedim.Zaten 1 ay fln konuştuk.Bence bilip gelmesi daha uygun diye düşündüm.Devam etmez konuşmaya yada eder şeklinde.Ne istediğininilsin diye.sen başta, kendin kendine önyargılısın..yani görüştüğün erkekle aynı düşüncedesin aslında bilinç altında...hem adama neden kızıyorsunki...önce adama ben sana layık değilim anlamında konuşuyorsun, sonrada görüşmeye gidiyorsun..adamın bu durumda anladığı, ben evlenilecek değil, eğlenilecek bir dulum imajı...
Kendi krndini degersizlestirmissin. Defolu muamelesi yapmissin kendine. Madem olmaz diye dusunuyordun gorusmeyecektin. Hem olmaz deyip hem de gorusunce adam da cinsellik icin mi dusundu ne anlamadim. Adam igrenc. Orasi su goturmez bir gercek de sen de defolu degilsin be kuzum. Bosanmis bekarla evlenemez diye bir kural yok.İnsanları kandırmak istemedıgımden öyle söyledim.Değersiz olduğumdan değil.
Pislik herifBence o masaj isteğinin ne olduğu açık. Masaja zaafı varsa masaj salonuna gitsin. Canım maalesef toplumumuzda boşanan kadınlara savunmasız, kolay hedef, cinsel ihtiyaçları için arayışta olarak bakanlar çok olur. Elinden geldiğince karşındakilere karşı dikkatli olmalısın. Bu pisliklerin bir özelliğide ona buna yayması olur. Şerefsizler iftira atmaktanda çekinmez. Kurtulduğuna şükret.
Bilsin ona göre hareket etsin diye düşündüm.Kendi krndini degersizlestirmissin. Defolu muamelesi yapmissin kendine. Madem olmaz diye dusunuyordun gorusmeyecektin. Hem olmaz deyip hem de gorusunce adam da cinsellik icin mi dusundu ne anlamadim. Adam igrenc. Orasi su goturmez bir gercek de sen de defolu degilsin be kuzum. Bosanmis bekarla evlenemez diye bir kural yok.
hata baştan söylemen zaten...ben defoluyum der gibi...önce tanışırsın, arkadaşlık kurarsın, konu oraya geldiğindede,Layık deilim deil uygun deiliz dedim.Çünkü arkadaşımın kuzeniydi bilip gelsin diye dedim.Zaten 1 ay fln konuştuk.Bence bilip gelmesi daha uygun diye düşündüm.Devam etmez konuşmaya yada eder şeklinde.Ne istediğininilsin diye.
Arkadaşımın kuzeni olduğu içinsöyledim ben demesem arkadaşım sölücekti.Zaten 1 ay konuştuk beni tanıda dedi.Insanların gecmışını yargılamam dedı.Görüştüğümüzdede bunu söyledi.Ben dürüstlüğe dair tek bir nokta göremedim.Niye kullansın ben izin vermedikten sonra ortadamıyım?hata baştan söylemen zaten...ben defoluyum der gibi...önce tanışırsın, arkadaşlık kurarsın, konu oraya geldiğindede,
gayet rahat bir şekilde anlatırsın, zamanında başından evlilik geçtiğini...adam seni zamanla sevip, evlenmekte isteyebilir...
uygun değiliz lafı yanlış zaten başlı başına...kendi ni onun yerine koyarak, empati yap lütfen..ne hissederdin, böyle söyleyen bir kız karşısında...adam dürüst olmuş bence, seni oyalayıp, kullanıp bırakabilirdi...
Duruşunuz için tebrikler. Bu ve bunun gibiler üzerine de konuşmaya, kafa yormaya zaten değmez, direkt Allah a havale.. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşaallah.Sevgili kknın güzel hanımları iyi geceler.Biliosunuz 3 ay 27 gün evli kaldım once altın sonra bılezık en son kayınpederımın benden kefıllık ıstemedı ve benım kabul etmemem sebebıyle evlılıgım bitti.Depresyon kilo alımı derken en son psıkologa gıttım.Duzenlı ılaclarımı kullanıorum.Çok şukur bu halıme ıyıyım.İş yerınden bi arkadaşımla cay ıcerken resım cekındık arkadasım durumuna attı.Arkadasımın kuzenı selam soyle yazmış.Bende arkadasıma o boşandı sana uygun deıl demesını soyledım.Neyse arkadasımın nişanı oldu.Nişanda bu bana baktı bende ona baktım gercekten hoş bır bay.Bana yazmıskı artık ıstegımı kabul edermısın.Bende kabul ederım ama ıkımız uygun deılız yazdım.Benı tanı oyle karar ver dedı.Yaklasık 2 aydır yazısıoruz.Neyse bugun beyefendı ıle gorustum.Kahve ıctık cay ıctık.O anlattı ben dınlefım.Ben anlattım o dınledı.Her sey guzeldı.Sonra eve gectım.whatsaptan yazıştık.Bana bugun sana o kadar cok sarılmak ıstedımkı dedı.Sonra bıraz daha konuştuk.Ben senınle evlenmıcem kabul ama senı cok begendım sende benı begendın eger bırbırımızle bır seyler yasamazsak ıkımıze ayıp olmazmı dedı.Dedımkı sen ne dedıgının farkındamısın benımle evlenmıceksın ama bırseyler yasayalım istıyosun oylemı dedın.Yanlış anladın benı dedı.Sonrada bugun o kadar gozlerıme baktın ben kendımı hiç anlatamamışım hayatta yaptıgım en ıyı sey haddımı bılmektır dedi.Def olup gitti.Arkadaşlar boşandım dıye sevılemezmıyım.Yanı evlenmek cıddı dusunmek deılde sadece anımı yasar boşananlar.Zıhnıyete bakarmısınız.Bende cıddı olmayan hıc bır seyle kaybedecek zamanım olmadıgını net oldugu ıcın tesekkur ettıgıkı soyledım.
Teşekkür ederim canım.Aynen öyle insanlık çığrından çıkmış.Bide geziyorlar ben şöyleyim böyleyim diye.Duruşunuz için tebrikler. Bu ve bunun gibiler üzerine de konuşmaya, kafa yormaya zaten değmez, direkt Allah a havale.. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşaallah.
Ben de bir kere boşandım ve eskıden hep boşanmiş biriyle evlenmeyı düşünüyordum ama hep karşıma hic evlenmemiş adamlar çıkardı. şimdi ikinci evliligimi yaptım hic evlenmemış biriyle çok da mutluyuz. hayatı akışına bırakın bence ruh eşiniz karşınıza çıkacaktır zamanla. Kimse boşanmak için evlenmez. aman ailesi istemez cevre ne der falan inanın hepsı boş önemli olan siz ve eşiniz. insallah ruh eşinizi bulursunuz bizim gibi mutlu olursunuz sevgilerSevgili kknın güzel hanımları iyi geceler.Biliosunuz 3 ay 27 gün evli kaldım once altın sonra bılezık en son kayınpederımın benden kefıllık ıstemedı ve benım kabul etmemem sebebıyle evlılıgım bitti.Depresyon kilo alımı derken en son psıkologa gıttım.Duzenlı ılaclarımı kullanıorum.Çok şukur bu halıme ıyıyım.İş yerınden bi arkadaşımla cay ıcerken resım cekındık arkadasım durumuna attı.Arkadasımın kuzenı selam soyle yazmış.Bende arkadasıma o boşandı sana uygun deıl demesını soyledım.Neyse arkadasımın nişanı oldu.Nişanda bu bana baktı bende ona baktım gercekten hoş bır bay.Bana yazmıskı artık ıstegımı kabul edermısın.Bende kabul ederım ama ıkımız uygun deılız yazdım.Benı tanı oyle karar ver dedı.Yaklasık 2 aydır yazısıoruz.Neyse bugun beyefendı ıle gorustum.Kahve ıctık cay ıctık.O anlattı ben dınlefım.Ben anlattım o dınledı.Her sey guzeldı.Sonra eve gectım.whatsaptan yazıştık.Bana bugun sana o kadar cok sarılmak ıstedımkı dedı.Sonra bıraz daha konuştuk.Ben senınle evlenmıcem kabul ama senı cok begendım sende benı begendın eger bırbırımızle bır seyler yasamazsak ıkımıze ayıp olmazmı dedı.Dedımkı sen ne dedıgının farkındamısın benımle evlenmıceksın ama bırseyler yasayalım istıyosun oylemı dedın.Yanlış anladın benı dedı.Sonrada bugun o kadar gozlerıme baktın ben kendımı hiç anlatamamışım hayatta yaptıgım en ıyı sey haddımı bılmektır dedi.Def olup gitti.Arkadaşlar boşandım dıye sevılemezmıyım.Yanı evlenmek cıddı dusunmek deılde sadece anımı yasar boşananlar.Zıhnıyete bakarmısınız.Bende cıddı olmayan hıc bır seyle kaybedecek zamanım olmadıgını net oldugu ıcın tesekkur ettıgıkı soyledım.
Sadece sizin mesajını okudum, diğer yorumları okumaya fırsatım olmadı. Yazdıklarınıza istinaden kendi kıymetinizi bilmiyorsunuz diyorum. Annemlerin mahallesinde bir sürü komşu kızımız boşandı, 1 tanesi hariç hepsi evlenmemiş erkeklerle davullu zurnalı evlendiler! 1 tanesinin eşide boşanmış ve çocuksuzdu oda aynı şekilde herşeyi ilk kez evleniyormuşçasına özenerek yaptı, evlendi.
Tabi ki çevredeki kötü insanlara karşı dikkatli olun, niyeti bozuk sapık insanlara karşı gözünüzü açın ama ben evlenmemiş biri ile olamam düşüncenizden vazgeçin... herkes kadar mutluluğu hakediyorsunuz. İnsanların karşısında ezilirseniz, karşınıza size değer vermeyecek tipler çıkar. Lütfen kendinize yapmayın bunu...
Adam suçlu tamam da en başta neden diyorsunuz ki o boşanmış uygun degil diye be anlamda diyorsunuz anlamadimSevgili kknın güzel hanımları iyi geceler.Biliosunuz 3 ay 27 gün evli kaldım once altın sonra bılezık en son kayınpederımın benden kefıllık ıstemedı ve benım kabul etmemem sebebıyle evlılıgım bitti.Depresyon kilo alımı derken en son psıkologa gıttım.Duzenlı ılaclarımı kullanıorum.Çok şukur bu halıme ıyıyım.İş yerınden bi arkadaşımla cay ıcerken resım cekındık arkadasım durumuna attı.Arkadasımın kuzenı selam soyle yazmış.Bende arkadasıma o boşandı sana uygun deıl demesını soyledım.Neyse arkadasımın nişanı oldu.Nişanda bu bana baktı bende ona baktım gercekten hoş bır bay.Bana yazmıskı artık ıstegımı kabul edermısın.Bende kabul ederım ama ıkımız uygun deılız yazdım.Benı tanı oyle karar ver dedı.Yaklasık 2 aydır yazısıoruz.Neyse bugun beyefendı ıle gorustum.Kahve ıctık cay ıctık.O anlattı ben dınlefım.Ben anlattım o dınledı.Her sey guzeldı.Sonra eve gectım.whatsaptan yazıştık.Bana bugun sana o kadar cok sarılmak ıstedımkı dedı.Sonra bıraz daha konuştuk.Ben senınle evlenmıcem kabul ama senı cok begendım sende benı begendın eger bırbırımızle bır seyler yasamazsak ıkımıze ayıp olmazmı dedı.Dedımkı sen ne dedıgının farkındamısın benımle evlenmıceksın ama bırseyler yasayalım istıyosun oylemı dedın.Yanlış anladın benı dedı.Sonrada bugun o kadar gozlerıme baktın ben kendımı hiç anlatamamışım hayatta yaptıgım en ıyı sey haddımı bılmektır dedi.Def olup gitti.Arkadaşlar boşandım dıye sevılemezmıyım.Yanı evlenmek cıddı dusunmek deılde sadece anımı yasar boşananlar.Zıhnıyete bakarmısınız.Bende cıddı olmayan hıc bır seyle kaybedecek zamanım olmadıgını net oldugu ıcın tesekkur ettıgıkı soyledım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?