- Emoji Skoru
- 735
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi hupsidupsi09
Sanırım biraz dertleşmek istiyorum. Önce kısaca olayı anlatayım . Yeni bir iş yerine görevlendirmem oldu . Çok tatlı sıcsk ve genç bi ortamı var hemen içlerine aldılar benimsediler vs . Bu süreçte bi arkadaş adı Ayşe olsun bi arkadaşı ile beni çok yakıştırdığını tanıştırmak istediğini söyledi . Henüz yeni başladığım için hemen öyle ilişkisel şeylere karışmak istemediğimden ama bahsi geçen kişinin de niteliklerini hoş bulduğumdan geldiğinde tanıştırırsın grupcak çıkarsanız gelirim arkadaş oluruz diye geçiştirdim . Bu kişi de geldi tabi grupcak çıktık baya eğlenceli vakit geçirdik. Kişi fiziksel olarak pek hoşuma gitmedi çok çekim hissedemedim ve arkadaşça görüşebiliriz ötesini suan düşünmüyorum dedim . Tabi instalr alındı ara ara komik reelsler atıyoruz sohbet ediyoruz ama ötesi olmayacağını da altını çizerek belirttim . Yalnız bugün canımı sıkan bir diyalog yaşadık . Ben boşanmış bi kadınım bunu öyle herkesle paylaşmıyorum iş yerindekiler bilmez mesela haliyle bu kişi de bilmiyor kendisi avukat . Boşanma ile alakalı bi reels atmış konu boşanmış biri ile evliliğe geldi sordum ben istemezdim dedi . Neden dedim işte kadınlar kolay atlatamaz ben duygularımla değil mantığımla hareket ederim . Düğün nişan bu süreçleri bi kadının ilk defa benimle yaşamasını isterim ama tabi büyük konuşmayım vs dedi . Tabi bi tepki vermedim ancak içten içe kırıldım üzüldüm . Boşandığımdan beri karşıma uygun biri çıkmadı . Bir gün diyorum büyük ölçüde uygun birisi denk geldiğinde sırf bu sebeple beni istemezse diye . Bazen karamsar olabiliyorum maalesef .