Boşansam ?çok üzülüyorum

Efsuntamam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2019
62
56
3
39
Merhaba kızlar yeni üyeoldum konu acmak için. Psikolojik olarak berbat durumdayım. Eşimle 9yillik evliyiz 33yaşındayım. 7yaşında da bi çocuğumuz var. Evliligimizin başından beri hep çalışıyorum özel sektördeyim, eşim de devlet memuru. Benden 10yas kadar buyuk esim. Her zaman en ufak seylere cok fazla kizar, buyuk tepkiler verir. Hatta kizmakla da kalmayip küsme huyu var gunlerce küser konusmaz.aslında hata bende ki kizmalarinda kusmelerinde hep alttan aldim barışmaya calisan hep ben oldum. Ben haklı bile olsam bi bakiyorum gene küsen o, trip yapmasi gereken ben oldugum halde o gunlerce küsüyo. Cinsel hayatimiz bile aramiz iyiyken bile 2 haftada bir, o da ben adımadıma atarsam oluyo. Yani iliskide ben erkek gibi hisseyiyorum kendimi. Hayatinda biri olmadigina eminim. ormalde iyi iken iyi birisi. guzel sozler soyleyen surekli sarilip sevgisini gosteren biri degil ama en azindan cocuga karsi iyi bi baba ve bizimle vakit gecirmeyi sever. izin gunlerinlmizde hep bizimledir. En son kavgamiz da beni bi yerde bekleyecekti, bi yol tarif etti daha kisada diye ben de o yolu bulamadim dolasip duracagima kendi bildigim yoldan gittim garanti ulasirim diye. telefon etti nerdesin diye ,vay efendim neden onun dedigi yerden gelmiyomusum ne sığırmisim, gelme buraya direk eve git dedi. Eve gittim sonra o da geldi surat bes karis. 1 haftadir küs. Birsey konusamiyoruz tersliyo. Surekli boyle seylerden dolayi hakaret duymaktan sıkıldım. Bosanmak istiyorum ama aliskanlik mi gelecek korkusu mu yalniz kalma korkusu mu hic anlayamiyorum. Guzel gecen gunler geliyo aklima agliyorum surekli. İdare etsem diyorum hic degismiyo asla gonul almayi bilmiyo. Daraliyorum. Bosanmak cok karanlik geliyo. 33yas yeni bi hayata baslamak icin cok mu gec..

Hiç de geç değil.
Düzelmeyecek bir durum yok aslında aranızda. Ama eşinizin çaba göstermesi lazim.
Sığır ne demek ya? Buna tepki gösterip sesinizi yukseltmediniz mi? Siz tepki gostermezseniz yapmaya devam eder işte.
Sert olun tartışırken. Ezilmeyin.

Bazı erkekler insan görünümlü ama insan değil gerçekten. Onlara söyleyecek söz bulamıyorum.
Dışardan birine bosanscagiz bu sebepten desen bunun için bosanilir mi der fakat sürekli huzursuzlulugun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.
Bazı zaman insan bosanmaktan baska çare olmadigini düşünüyor. Başka çare var midir onu da bilmiyorum.
Gerçekten hayatta bazı şeyler değişmiyor. Misal senin kocana bosanacagim desen 2 gün iyi davranacak sonra yine aynı.
Valla ne desem boş. Ben sadce çocuklara üzülüyorum. Daha doğrusu yanlış ifade etti m çocuklar yüzünden katlanilan bu hayata üzülüyorum.

Boşanmadan önce evlilik terapisi alın bence.
Çünkü bazı insanlar yaptığının yanlış olduğunu bir başkası söylemediği müddetçe doğru zannediyor.
Çoğu erkek insanlıktan anlamıyor. Sen öğrenmeye çalışıyorsun biraz düzelir gibi oluyor ama bu sefer de sen insanlıktan çıkıyorsun.
Halbuki ne kadar zor olabilir ki insanca yaşamak. :bicak:

Disaridan bakinca problem yok gibi gorunuyo hatta neden ikinci cocugu yapmiyosunuz diyolar. Yapmamamin tek sebebi esimin dengesiz tavirlari. İki cocukla bosanmis olmaktansa tek cocukla bosanmis olmak daha mantikli. Tabi bunu kimseye soyleyemiyorum. Yok yaa düşünmuyorum bu buyudu rahata alistim diyom

Geçenlerde de okumamışmıydık bu konuyu? Yalnış yerde bkledi diye saçmalayan adam konusu. 10yaş baya büyük kaçıyor, sorun temeli bu bence. Erkeklerin en fazla 5 yal büyük olması ancak kotarıyor sanki. Küsen adamı düzeltmenin en iyi yolu, küs olunmayan zamanlarda sürekli bunun çok çirkin bir davranış olduğunu, çocuksu olduğunu söylrmek. Bn böyle çare buldum

Geçenlerde de okumamışmıydık bu konuyu? Yalnış yerde bkledi diye saçmalayan adam konusu. 10yaş baya büyük kaçıyor, sorun temeli bu bence. Erkeklerin en fazla 5 yal büyük olması ancak kotarıyor sanki. Küsen adamı düzeltmenin en iyi yolu, küs olunmayan zamanlarda sürekli bunun çok çirkin bir davranış olduğunu, çocuksu olduğunu söylrmek. Bn böyle çare buldum
Yok ben ilk kez aciyorum konu. İyiyken kac kez soyledim kusmesinin hos olmadigini rahatsiz oldugumu ama yok gene ayni 43yasinda adam degismiyo

Şöyle hayvanların adını kullanarak hakaret ettiklerini düşünmüyorlar mı çok sinirleniyorum. Kurban olsun o sığıra
Neyse.. 33 yaş her şeye yeniden başlamak için geç bir yaş değil tabi ki ama çocuk olduğu için ben önce eşinizin profesyoneller tarafından eğitilmesinin denemesini öneririm. Olmuyorsa da zorlamanın alemi yok

Kavga aninda bosancam senden dedi. Bosanalim dedim ben de. Halen bi daha hic konusmadik. Yataklari da ayirdi. Ben cocugumla yatiyorum o da icerde. İftarda bi tek beraberiz. Yoksa bi daha hic muhatap olmuyoruz. Evliyiz ama whatsapptan engellemis beni. Saka gibi. Dun banyoya girdi kapiyi kilitliyo sanki napcaksam

Şöyle hayvanların adını kullanarak hakaret ettiklerini düşünmüyorlar mı çok sinirleniyorum. Kurban olsun o sığıra
Neyse.. 33 yaş her şeye yeniden başlamak için geç bir yaş değil tabi ki ama çocuk olduğu için ben önce eşinizin profesyoneller tarafından eğitilmesinin denemesini öneririm. Olmuyorsa da zorlamanın alemi yok
Asla terapi kabul etmez. Cinsel konuda da bi doktora mi gitsen dedim ona bile küsmüştu

Yol tarıfı yüzünden 1 haftadır kus pess
Bır de sığır diyor,sığıroğlusığır!
Cart diye boşan demeyi sevmiyorm ama yolun sonun da ışık yok.
50 nde boşanırsın simdi boşanmazsan.
O zaman dank eder.

Back
X