Boşansam ?çok üzülüyorum

Nerden isterseniz oradan gidersiniz. Asıl sığır olsanız dediği yoldan gidersiniz. Eşiniz, Psikoloğa gidip, tedavi olmalı. Bir de o küsmüş. Ciddi sorunları var.

Esimin ne düşündüğünü de cok merak ediyorum hic konusmuyoruz. Sadece iftar hazırlarken gerekirse. Bosanalim dedi ama gercekten niyeti var mi acaba.

Esimin ne düşündüğünü de cok merak ediyorum hic konusmuyoruz. Sadece iftar hazırlarken gerekirse. Bosanalim dedi ama gercekten niyeti var mi acaba.
Sizin durumunuz da iyi değil. Ne düşünürse düşünsün. Niyeti olan whatsup engeli yerine ayrı eve çıkıp dava açar.

Nerden isterseniz oradan gidersiniz. Asıl sığır olsanız dediği yoldan gidersiniz. Eşiniz, Psikoloğa gidip, tedavi olmalı. Bir de o küsmüş. Ciddi sorunları var.
Daha cok beklemek zorunda kalmis ben obur yoldan gelince. Aslinda dedigi yoldan gitsem ordan miydi burdan miydi derken daha cok gec kalcam, en kisa yol bildigin yol deyip bildiğim yerden geldim. Onun derdi kendi istediginin olmasi. Baskin olmak.

Daha cok beklemek zorunda kalmis ben obur yoldan gelince. Aslinda dedigi yoldan gitsem ordan miydi burdan miydi derken daha cok gec kalcam, en kisa yol bildigin yol deyip bildiğim yerden geldim. Onun derdi kendi istediginin olmasi. Baskin olmak.
Onun derdini anladım ben sizinkini çözemedim. Bırakın küssün. Kendinize değer verin.

Maddi anlamda problem yasamam da nedense psikolojik olarak kendimi simdiden bosanmis hersey biymis yapayalniz kalmis gibi hissediyorum. Umutsuzluk guvensizlik. İcimde cenaze var resmen
Çok normal değil mi bunlari hissetmeniz şuan? sonuçta boşanmak gibi ciddi bı durumu düşünüyorsunuz,korkularınız elbette olacak, güllük gülistanlik ayrılacak değilsiniz tabi ki dimi? O yüzden çıkmazda olduğunuzu düşünmeyin,boşanmayi düşünen her kadın yaşar bu duyguları

Şimdi Siz gerçekten boşanmayı mi düşünüyorsunuz,yoksa eşiniz,gerekirse bosanalim dedi diye mi aklınıza girdi bu boşanma mevzusu? Bu şekilde kafanız karışmış olabilir.
Yok önceden de ben düşünüyordum zaten,şimdi eşimde dile getirdi diyorsaniz, bir kere eşiniz değişmez buna inanmayın bence
43 yaşında ki adamı ne kadar değiştirebilir siniz? Hele ki kendi istemedikten sonra,ozellikle küsme huyu varsa :olamaz:
Evet kesinlikle yapmayın ikinciyi,ayrilirsaniz bir yavrunuzla ayrılmak daha kolay olur en azından.
herseyden önce çoğu kadın ailesi ardında olmadığından ve maddi gücü yoksa bosanamiyor,yıllarca çekiyor o adamları,sizin bu iki derdinizde olmayacak ayrilirsaniz en azından bu güzel bişey ama herşeyden önce tabi ki bı terapiyi teklif edin esinize

Bosanmak istiyorum ama korkuyorum. Asla mutlu olamiycam gibi geliyo bosaninca. Olumlu yada olumsuz hic bosanmis ornek yok etrafimda. Sulalede bile bosanan yok
Sensin sığır deseydiniz ya biraz yaşadığınızı yasatin. Korkmayın adamdan azıcık baskın olun. O patliyorsa bir de siz patlayin.

Bende 5 yıl bekledim, 31 yaşındayım, yaşı çok önemsemiyorum. 9 yıl gitmiş ama geriye kurtarılmayi bekleyen bir ömür var. 9 yıl boyunca hiç değeriniz olmamış, bundan sonra da olmaz. Şöyle düşünün yılın ya da ayın kaç günü iyi bu adam. Ona göre değer mi değmez mi siz karar verin. Ben 5 yılda çok ezildim, bundan sonrası için izin vermeyeceğim inşallah.

Sensin sığır deseydiniz ya biraz yaşadığınızı yasatin. Korkmayın adamdan azıcık baskın olun. O patliyorsa bir de siz patlayin.
Kavga buyuyo o zaman kapi duvar yumrukluyo bana bisey yapar diye korkuyorum. Biraz yapili bi adam zaten bi de sinirlenince hepten kocaman bisi oluyo ates cikiyo resmen gozlerinden

Bende 5 yıl bekledim, 31 yaşındayım, yaşı çok önemsemiyorum. 9 yıl gitmiş ama geriye kurtarılmayi bekleyen bir ömür var. 9 yıl boyunca hiç değeriniz olmamış, bundan sonra da olmaz. Şöyle düşünün yılın ya da ayın kaç günü iyi bu adam. Ona göre değer mi değmez mi siz karar verin. Ben 5 yılda çok ezildim, bundan sonrası için izin vermeyeceğim inşallah.
Ayda bir mutlaka biseylere kus. Bazen isten eve geliyorum selam veriyorum almiyo bile. Noldu diyorum surat bes karis. Bi.sebep yok. Sonra kendi kendine normale dönüyo

Kavga buyuyo o zaman kapi duvar yumrukluyo bana bisey yapar diye korkuyorum. Biraz yapili bi adam zaten bi de sinirlenince hepten kocaman bisi oluyo ates cikiyo resmen gozlerinden
Benim eşim de yapılı üstelik doğulu. Ama susmak birşey yok gibi davranmak çözüm değil inanin. Siz ezildikçe o ezer.ta ki dur diyene kadar .

Eşinde öfke kontrolü yok bence. O sana hakaret ediyorsa sen de ona et neden bu kadar üzülüyorsun ki . Boşanmayacaksan onu kafana takmadan ciddiye almadan hayatını yaşamaya bak. Söylediklerini duyma, adam yerine koyma, laflarını ciddiye alma bırak duvarlarla konuşsun.

boşandığında pespembe, musmutlu bir hayat seni beklemiyor, belki bu günlerini bile ararsın...boşanmayı aklından tamamen sil ve başka çözüm yolları ara...
Eveeet en sevdigim cevaplardan eşin sana sığır vb hakaretleri etse dahi bugunleri aradim deyip oturmak ne diyim siz çektiniz belli ki tavsiye verdiğinize göre birakin insanlar kendine saygisini yitirmesin

Back
X