Boşansam ?çok üzülüyorum

Merhaba kızlar yeni üyeoldum konu acmak için. Psikolojik olarak berbat durumdayım. Eşimle 9yillik evliyiz 33yaşındayım. 7yaşında da bi çocuğumuz var. Evliligimizin başından beri hep çalışıyorum özel sektördeyim, eşim de devlet memuru. Benden 10yas kadar buyuk esim. Her zaman en ufak seylere cok fazla kizar, buyuk tepkiler verir. Hatta kizmakla da kalmayip küsme huyu var gunlerce küser konusmaz.aslında hata bende ki kizmalarinda kusmelerinde hep alttan aldim barışmaya calisan hep ben oldum. Ben haklı bile olsam bi bakiyorum gene küsen o, trip yapmasi gereken ben oldugum halde o gunlerce küsüyo. Cinsel hayatimiz bile aramiz iyiyken bile 2 haftada bir, o da ben adımadıma atarsam oluyo. Yani iliskide ben erkek gibi hisseyiyorum kendimi. Hayatinda biri olmadigina eminim. ormalde iyi iken iyi birisi. guzel sozler soyleyen surekli sarilip sevgisini gosteren biri degil ama en azindan cocuga karsi iyi bi baba ve bizimle vakit gecirmeyi sever. izin gunlerinlmizde hep bizimledir. En son kavgamiz da beni bi yerde bekleyecekti, bi yol tarif etti daha kisada diye ben de o yolu bulamadim dolasip duracagima kendi bildigim yoldan gittim garanti ulasirim diye. telefon etti nerdesin diye ,vay efendim neden onun dedigi yerden gelmiyomusum ne sığırmisim, gelme buraya direk eve git dedi. Eve gittim sonra o da geldi surat bes karis. 1 haftadir küs. Birsey konusamiyoruz tersliyo. Surekli boyle seylerden dolayi hakaret duymaktan sıkıldım. Bosanmak istiyorum ama aliskanlik mi gelecek korkusu mu yalniz kalma korkusu mu hic anlayamiyorum. Guzel gecen gunler geliyo aklima agliyorum surekli. İdare etsem diyorum hic degismiyo asla gonul almayi bilmiyo. Daraliyorum. Bosanmak cok karanlik geliyo. 33yas yeni bi hayata baslamak icin cok mu gec..
boşandığında pespembe, musmutlu bir hayat seni beklemiyor, belki bu günlerini bile ararsın...boşanmayı aklından tamamen sil ve başka çözüm yolları ara...

Maddi anlamda problem yasamam da nedense psikolojik olarak kendimi simdiden bosanmis hersey biymis yapayalniz kalmis gibi hissediyorum. Umutsuzluk guvensizlik. İcimde cenaze var resmen

Kimseyi cekmek zorunda degilsiniz. Uzulecek de bir sey yok bence,o size sigir derken uzulmuyor gordugunuz gibi

Bir de su bakis acinizi degistirin. Sokaktan gecen Ahmet amca da normalde iyi biri ona bakarsaniz.
Konuyla alakasız ama size özel mesaj atamadım. Çok önemli bir konuydu acaba size ulaşma şansım var mı ?

Kavga aninda bosancam senden dedi. Bosanalim dedim ben de. Halen bi daha hic konusmadik. Yataklari da ayirdi. Ben cocugumla yatiyorum o da icerde. İftarda bi tek beraberiz. Yoksa bi daha hic muhatap olmuyoruz. Evliyiz ama whatsapptan engellemis beni. Saka gibi. Dun banyoya girdi kapiyi kilitliyo sanki napcaksam

Whatsapp'dan mı engellemiş. :KK57:Sizi istemiyor, siz de onu. Kendi haline bırakın boşanmak istiyorsa açsın davayı boşanın. Açmazsa bu zamana kadar biraz düşünün kendi içinizde ve bir uzmandan destek alın psikolojik destek yani. Kendiniz için. Eşinizi boşverin. Karar verdiğiniz an boşanma davası açarsınız. Ama iş bu raddeye geldiyse boşanma durumuna kendinizi hazırlayın, araştırın.

Boşanır mısınız boşanmaz mısınız bilmiyorum ama 33 yaş yeni bir başlangıç için geç diye düşünüyorsanız eğer, büyük hata edersiniz. Diyelim çok geç, ee bunun çözümü mutsuz bir evliliğe ömrün geri kalanını da feda etmek midir? İnsan ne kurtarsam kardır diye düşünmeli, eğer evliliğinin düzelmeyeceğine inancı tamsa. Ki zaten 33 yaş genç bir yaş. İnsanlar o yaşlarda evleniyor, çocuk sahibi oluyorlar artık. Siz hayata erken başladığınız ve çok şey yaşadığınız için geç geliyor olabilir.

Eşinizle 9 yılda bu sorunları adamakıllı konuştunuz mu, psikolojik destek önerdiniz mi, aynı şekilde devam ederse boşanmaya doğru gittiğinizi belirttiniz mi? Kendini düzeltmeye dair bir çabası varsa, şans verin denir de... Ben böyleyim, ya kabul et ya da kapı orada kafasında bir adamsa, siz ne için çabalayıp evli kalacaksınız ki?

Whatsapp'dan mı engellemiş. :KK57:Sizi istemiyor, siz de onu. Kendi haline bırakın boşanmak istiyorsa açsın davayı boşanın. Açmazsa bu zamana kadar biraz düşünün kendi içinizde ve bir uzmandan destek alın psikolojik destek yani. Kendiniz için. Eşinizi boşverin. Karar verdiğiniz an boşanma davası açarsınız. Ama iş bu raddeye geldiyse boşanma durumuna kendinizi hazırlayın, araştırın.
Kendimi hazirlamaya calisiyorum ama hep aklima guzel gecen gunler geliyo aglamaya basliyorum tutamiyorum kendimi

Kavga aninda bosancam senden dedi. Bosanalim dedim ben de. Halen bi daha hic konusmadik. Yataklari da ayirdi. Ben cocugumla yatiyorum o da icerde. İftarda bi tek beraberiz. Yoksa bi daha hic muhatap olmuyoruz. Evliyiz ama whatsapptan engellemis beni. Saka gibi. Dun banyoya girdi kapiyi kilitliyo sanki napcaksam
Son cumleye sesli güldüm😂 kusura bakmayın. Anladığım kadarıyla çocuk ruhlu birisi aslında ama sinirlililik ve kotu konusmasi da sizi bitirmiş. aslında cok iyi anliyorum sizi inanın bunun iki alt modeli de bende var maalesef 😂 kabullendim ama cocuk olmasa kesinlikle çekmezdim diyorum bazen.. ama tabi sizin hem sinir hem hakaret var hem de cinsellik yok o sebeple yolun sonuna gelinmiş gibi.. cocugunuz nasil karsilar ayrilmayi nasil bir cocuk eger olgun ise 33 yas kesinlikle geç kalınmış bir yas degil, arkadaşların dediği gibi asil 50 yaşında bosansaniz pişman olursunuz neden daha once yapmadım diye.. hayırlısı olsun.

33 yas hayata baslamak icin gec degil. Ben 41 yasindaydim yeni duzen kurdugumda.
Esinizle bosanip bosanmamak sizin karariniz. Bu konuda birsey diyemem ama kusluk bir huy ve degismeyecektir. Bu arada size sıgır diyen bu adam cok kaba ve saygisiz. Onun seviyesine inmek istemezdim ama kendisi oyle. Bir bayanla nasil konusmasi gerrktigini bile bilmiyor. Size saygisizlik yapmasina izin vermeyin en azindan, susmayin, rahatsizliginizi dile getirin. Kuserek uste cikmaya calisiyor. Bitirmek icin bahane ariyorsa da kapi orada diyin. Kusmek de bir psikolojik siddettir.

33 yas hayata baslamak icin gec degil. Ben 41 yasindaydim yeni duzen kurdugumda.
Esinizle bosanip bosanmamak sizin karariniz. Bu konuda birsey diyemem ama kusluk bir huy ve degismeyecektir. Bu arada size sıgır diyen bu adam cok kaba ve saygisiz. Onun seviyesine inmek istemezdim ama kendisi oyle. Bir bayanla nasil konusmasi gerrktigini bile bilmiyor. Size saygisizlik yapmasina izin vermeyin en azindan, susmayin, rahatsizliginizi dile getirin. Kuserek uste cikmaya calisiyor. Bitirmek icin bahane ariyorsa da kapi orada diyin. Kusmek de bir psikolojik siddettir.
Ailem evliligimizin basindan beri esimi pek istemediler zaten. Onlar bosansam neden bosaniyosun yapma demezler nasil biri oldugunu biliyolar. Ama iki saat kadar uzak bi sehirdeler.. bu sehirde tek basima olmak yalnizlik korkutuyo. Bi oglum olacak yanimda.

Ailem evliligimizin basindan beri esimi pek istemediler zaten. Onlar bosansam neden bosaniyosun yapma demezler nasil biri oldugunu biliyolar. Ama iki saat kadar uzak bi sehirdeler.. bu sehirde tek basima olmak yalnizlik korkutuyo. Bi oglum olacak yanimda.
Ben ailemden 3 saat uzakta baska bir sehirdeyim oglumla... tek bildigim birsey yapmaya karar verdiginizde gonul bahane uretmeyi birakiyor artik. Sizin daha zamaniniz gelmemis demek ki....

Ne güzel iste evladinizla mutlu huzurlu şekilde yaşayın evladiniz büyüdükçe kurslara fln gidersiniz arkadaşlar edinirsiniz olmadi ailenizin yaşadığı sehirde calisirsiniz gayet de iyi olur sizden ziyade cocugunuzun akraba tanidik görmesi yasamasi onemli bence ona göre bir duzen kurarsiniz

Back
X