Boşansammi.? Sonuna kadar okuyun lutfn..

Dogru valla surat asiyorum ama yok anlamiyo okadar hayalet

Ömur gecmez o adamla valla ben parcalardim telefonu bosan gitsin ne ugrasicaksin varligi yoklugu belli degil zaten yazik etme kendine gencligine

Ayyy daraldım ya, böyle ömür mü geçer?

boşanmaktan korkuyosun alışkanlıkta var tabi ama adam vantuz gibi yapışmış sana.

iyi görmedim sonunu , sakın cocuk yapma bu adamdan.

evine eşine bakmayan (ilgilenmeyen) adamdan baba da olmaz.

sabırlısın vesselam..

degil 1 saat 2dakikadan fazla dursa tuvalette helede ki oyun oynuyosa hiç acımam o telefonu hırsımı alana kadar duvardan duvara çarpardım net..

Son düzenleme:
Karadenizli o cok sinirli calismayi cok sever evde duran insandan nefret eder ben ona kucucuk bagirsam benim uzerime yurur belkide dover oyuzden sesimi cikartamiyorum

Ha birde çalışmayan kadın sevmem mi diyor.Bence eşinin pskolojik desteğe ihtiyacı var.Daha yeni evli sayılırsınız asıl şimdi sizin en güzel zamanlariniz olması lazim.

Ha birde çalışmayan kadın sevmem mi diyor.Bence eşinin pskolojik desteğe ihtiyacı var.Daha yeni evli sayılırsınız asıl şimdi sizin en güzel zamanlariniz olması lazim.
6 ay falan evde durdum ilk zamanlar ben sana mi bakcam dedi bende laf soyledim falan ilk defa o gun bana siddet uyguladi bogazimi sıktı ölüyodum resmen sonra morluklari gorunce agladi ayaklarimin altini optu bidahada bisey yapmadi

Karadenizli o cok sinirli calismayi cok sever evde duran insandan nefret eder ben ona kucucuk bagirsam benim uzerime yurur belkide dover oyuzden sesimi cikartamiyorum

eevet canım karadenizliler sinirli oluyolar ama boşanmayacaksan ilişkinizi kurtarmayı dene, anladıgım kadarıyla cinsel hayatınızda durağan halde.. bilemedim. işve cilve belki telefon bağımlılığın önüne geçebilir..
yinede yazdıklarında yola ckarak diyom ki boşa o adamı
Eşin wcye girince sen de şalteri indir .
şartel inince telefon kapanmıyo ki

En iyisi evlenmemek iyi adam yoktur die dusunuyorum artik
Benim kocam çok iyi, ben de ortada adam yok evlenmeyeceğim dediğim anda karşıma çıktı, bu senin kocan numunelik, babam da çok iyi bi koca değildi ama sohbet ederdi annemle, iletişimi iyiydi, bizimle ilgiliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…