Haklisin bncede ofÇalışmayan kadın sevmez ama kadının suratına bakmaz. Seni sadece ev arkadaşı olarak görüyor kiraya suya elektriğe yardımcı.
Dogru valla surat asiyorum ama yok anlamiyo okadar hayaletBirdaha tuvalete girdiğinde klozete atıp sifonu çekin üstüne gitsin farelerle uyusun..
Nesine alıştınız bu adamın. Evde hayalet gibi zaten.Varmı yok mu belli değil. Ben olsam gerçek bir hayaleti tercih ederdim hiç değilse arada heyecan yaratır evde..
Sen de görevlerini yapmadığın için ben de bunlara yöneliyorum de cevap mi yok sankiKavga ediyo bu sefer gorevini yapmion bende oyun oynuom dio yine kendini hklo cikariyo
Evde sadece hizmetli statüsünde olmayacaksın meselaEvet bnde onu dusunuyorum zaten konusmuyoruz ilgi yok bosansamda farkli bsy olmicak
En azindan maasim bana kalir kendime daha iyi bakarimÖmur gecmez o adamla valla ben parcalardim telefonu bosan gitsin ne ugrasicaksin varligi yoklugu belli degil zaten yazik etme kendine gencligine
O hep kendini hkli cikarirSen de görevlerini yapmadığın için ben de bunlara yöneliyorum de cevap mi yok sanki
Gecmez artik daraliyorumAyyy daraldım ya, böyle ömür mü geçer?
Aynen oyle kafan rahat olurEn azindan maasim bana kalir kendime daha iyi bakarim
Karadenizli o cok sinirli calismayi cok sever evde duran insandan nefret eder ben ona kucucuk bagirsam benim uzerime yurur belkide dover oyuzden sesimi cikartamiyorumboşanmaktan korkuyosun alışkanlıkta var tabi ama adam vantuz gibi yapışmış sana.
iyi görmedim sonunu , sakın cocuk yapma bu adamdan.
evine eşine bakmayan (ilgilenmeyen) adamdan baba da olmaz.
çocuk var diyelimm, nolur biliyo musun?
ben cocugga bakarım sen çalış der oturur evinde ev hanımlığı yapar, oyun oynar ot gibi senden para gelmesini bekler. o ışığı gördüm acıkcası.
sabırlısın vesselam..
degil 1 saat 2dakikadan fazla dursa tuvalette helede ki oyun oynuyosa hiç acımam o telefonu hırhımı alana kadar duvardan duvara çarpardım net..
(eşinide gömdüm sanki biraz ama konu bana ağır geldi, bunu hak etmiyosun sen)
Dört yıl bile zor valla ben buradaki kadınlara helal olsun diyorum hep yıllarca çekmişler bu adamları.Gecmez artik daraliyorum
En iyisi evlenmemek iyi adam yoktur die dusunuyorum artikDört yıl bile zor valla ben buradaki kadınlara helal olsun diyorum hep yıllarca çekmişler bu adamları.
Ökuz o ona bisey olmaz cikmazEşin wcye girince sen de şalteri indir .
6 ay falan evde durdum ilk zamanlar ben sana mi bakcam dedi bende laf soyledim falan ilk defa o gun bana siddet uyguladi bogazimi sıktı ölüyodum resmen sonra morluklari gorunce agladi ayaklarimin altini optu bidahada bisey yapmadiHa birde çalışmayan kadın sevmem mi diyor.Bence eşinin pskolojik desteğe ihtiyacı var.Daha yeni evli sayılırsınız asıl şimdi sizin en güzel zamanlariniz olması lazim.
Karadenizli o cok sinirli calismayi cok sever evde duran insandan nefret eder ben ona kucucuk bagirsam benim uzerime yurur belkide dover oyuzden sesimi cikartamiyorum
Eşin wcye girince sen de şalteri indir .
Benim kocam çok iyi, ben de ortada adam yok evlenmeyeceğim dediğim anda karşıma çıktı, bu senin kocan numunelik, babam da çok iyi bi koca değildi ama sohbet ederdi annemle, iletişimi iyiydi, bizimle ilgiliydi.En iyisi evlenmemek iyi adam yoktur die dusunuyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?