Benim teyzem kolunu kirdi telefona bakcam derken :)
Instagramlariniz varsa birbirimizi mi eklesek cok iyisiniz hepiniz cok tesekkur ederim iyiki burasi var yoksa ben konuscak kimse bulamazdim
En guzeli:)T Tirilaylaylom insta kullanmıyo canım.. buralardayım hep. sosyal mecralardan uzak ve kk de huzurlu günler geçirmekteyım
En guzeli:)
Hayat cok zor gercekten insallah mutlu olursunuz hayatiniz boyuncazaman buldukça dert köşesinde dolanıyorum valla. boş boş telefonda takılıcama burdaki insanların yaşadıgı gercek olayları okuyup kendimce kendime pay edip ders çıkarmaya calışıyorum ... hayat böyle daha renkli
Hayat cok zor gercekten insallah mutlu olursunuz hayatiniz boyunca
Instagramlariniz varsa birbirimizi mi eklesek cok iyisiniz hepiniz cok tesekkur ederim iyiki burasi var yoksa ben konuscak kimse bulamazdim
O hep kendini hkli cikarir
6 ay falan evde durdum ilk zamanlar ben sana mi bakcam dedi bende laf soyledim falan ilk defa o gun bana siddet uyguladi bogazimi sıktı ölüyodum resmen sonra morluklari gorunce agladi ayaklarimin altini optu bidahada bisey yapmadi
Bence ayril cunki omur gecmez. ayrilmak kolay degil tabi seviyosan. ama en fazla 1 sene uzulursunz sonra iyiki yapmisim dersin. oyalancak seyler bul kendine tatile cik falan kafa dagitirsin. insallah hayirlisi olur cok uzuldm insallah duzelirsinizde gerek kalmaz ayrilmaya
Bencede gitsek cok iyi olur cunki ben bosanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?