Boşansammi.? Sonuna kadar okuyun lutfn..

Instagramlariniz varsa birbirimizi mi eklesek cok iyisiniz hepiniz cok tesekkur ederim iyiki burasi var yoksa ben konuscak kimse bulamazdim

Hayat cok zor gercekten insallah mutlu olursunuz hayatiniz boyunca

Cocuk olursa derken?? Dusunuyorsunuz yani

Tuavelete bi yatak at bari orda uyusun. Insan 1 saat napar ya tuvalette , ne bileyim adamin akli ucar falan pislik yuvasi sonucta. Bosanmakla tehdit et duzelirse ne ala, duzelmezse kapi orda dersin

Tuvalette insan 1.5 saat oyun mu oynar ya. O kadar saat sadece oyun oynasa gider koltukta oturur da oynar.

6 ay falan evde durdum ilk zamanlar ben sana mi bakcam dedi bende laf soyledim falan ilk defa o gun bana siddet uyguladi bogazimi sıktı ölüyodum resmen sonra morluklari gorunce agladi ayaklarimin altini optu bidahada bisey yapmadi

Oha ya. Bu tarz kadınlara boşa yorum yapıyoruz cidden. Maasın da var. Boşanmak yerine alıştım diyosun. Ayağının altını öpse ne öpmese ne.

Sen birde bebek mi yapmayı düşünüyorsun bu adama.Artık anladım ki bizim kadınlara bebek oyuncak geliyor.Küçükken oyuncakcidan alınır, büyüyünce kocadan alınır bu bebek denen şey. Ama bu bebekler hep minik kalmıyor derdi sıkıntısı oluyor.Sevgisiz aillerde bir bakıyorsun 15 yıl sonra canavar oluyor.Yazık bu kocaya bebek yapilmaz

Bencede gitsek cok iyi olur cunki ben bosanmak istemiyorum

cevabı üst mesajda kendin vermişsin aslında.

acaba sensin yanında nıye oynamıyo bunu düşündunmu
bu haltlar karıştırıyor da ondan
yurt dısındamı yasıyorsun
esın fena naneler yıyo o wc. de ben sana soyleyım

Neyine alıştın?
Adam tuvaletten beri gelmiyor ki?
Yüzünü bile en son 4 sene önce görmüşsün.

Biz kadinlar boyleyiz zaten. Nerde agrizali bi adam varsa ona baglaniriz. Ama bEn onun çalisip calismadigini merak ettim.

Oyunu bilemem de parani elinden aldigi icin bosanmalisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…