Boşansammi.? Sonuna kadar okuyun lutfn..

Benim kocam çok iyi, ben de ortada adam yok evlenmeyeceğim dediğim anda karşıma çıktı, bu senin kocan numunelik, babam da çok iyi bi koca değildi ama sohbet ederdi annemle, iletişimi iyiydi, bizimle ilgiliydi.
Benimkide cok iyi ama şu wc ve oyun isini biraksa hayatimiz duzelcek ona soyledo. Boyle devam edersen sonu ne olcak biliyosun dimi dedim oyundakilere soyluo yakinda karim bni bosiycak die ama onlem almio

6 ay falan evde durdum ilk zamanlar ben sana mi bakcam dedi bende laf soyledim falan ilk defa o gun bana siddet uyguladi bogazimi sıktı ölüyodum resmen sonra morluklari gorunce agladi ayaklarimin altini optu bidahada bisey yapmadi
Sana mı bakıcam derken?Esin seni duyuları olmayan bir robot gibi görüyor heralde.Demekki Allah korusun bisey olsa çalışmasanız kapiyami.koyacak.Bu ne böyle ilgi yok alaka yok.Anlattigina göre cok zor bilemedim inan ama tek tavsiyem çocuk yapma.Cunku sana böyle davranan bir adam çocuğuna gerekli ilgiyi sevgiyi verebilirmi

Cok degisik duygular yasiyorum

Valla sağlam bir cinnet sonucu elinden alıp duvara fırlatıp param parca ettigin telefonun ardından duzelmesse hic duzelmez.. Dene bunu bi.. o kavga çıkarmasın sen cikart bi seferde baktin çok üstüne geliyor ativer kendini yere bayilmis gibi yap akli çıksın bi..

Benimkide cok iyi ama şu wc ve oyun isini biraksa hayatimiz duzelcek ona soyledo. Boyle devam edersen sonu ne olcak biliyosun dimi dedim oyundakilere soyluo yakinda karim bni bosiycak die ama onlem almio
Ben yanlış anladım canım, mesajları aralıklı geçtim boğazımı sıktı gibi bir mesaj gördüm,onu senin sandım. Bunu konuşup halletmeye çalış, bu çook büyük sorun değil.

Iyi fikir yapicam bunu

Bosan demem cnku ortada cok buyuk bir sorun yok cozulebilir elbette bir evlilik terapisine gidin derim belki iyi gelir ikinizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…