- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
Ama bu işin şakası yok kusura bakmayın... Ben sana küstüm sen dağa kaçtın ile olacak iş değil ciddi problem bu telefon konusu...Insallah duzelir dun konustum ben sana küstüm falan dedim neden dedi cocugumuz olsa onunlada ilgilenmezsin falan dedim oda sakasina onada oyun hesabi acarim dedi :)
Birilerinden destek almak bana iyi geliyo daha iyi dusunmemi sagliyo ben mi yanlis dusunuyorum diyodum ama ben hakliymisimBosanmalisiniz desek bosanacak misiniz? Hani cok alismissinizya.
Biz yine de soyleyelim. Bosanmalisiniz. Cunku boyle omur gecmez. Boyle bir es ugruna omrunu heba etmeye degmez.
.Haklisin bende aynisini dusunuyorumm
Oyun oynadığından emin misiniz başka şeylerle uğraşıyor olabilir mi? çalışmayan insan sevmiyor kendisi çalışıyor mu neden sizden para alıyor?22 yasindayim 4 senelik evliyim evlendikten 1 hafta sonra kocam telefonda surekli oyun oymaya basladi ben zannettim hevestir gecer simdi4 bucuk sene oldu ve dahada beter eve gelir iceri girmeden direk wc ye gider 1 bucuk saat orda durur oyun oynar falan iceri girer hayla oynar ben derim birak yeter bana kizar kavga etmeye falan calisir sonra yatma saati gelir ve yine wc ye girer yine 1 saat durur ben uyurum o oturur sabaha kadar ilgi yok konusma yok işe gitmesem kavga cikarir neden calismiyon die butun para mi alir borc odicem diye yinede yaranamam ben calismayan insan sevmem der cocugumuz olunca nolcak ozaman yine calistrcak ilgi gostermez uyusam kizar uyumasam beni rahat birak der ben ona cok alistigim icin bosanmaktan korkuyorum ne yapmaliyim
Dogru haklisiniz deniycemAma bu işin şakası yok kusura bakmayın... Ben sana küstüm sen dağa kaçtın ile olacak iş değil ciddi problem bu telefon konusu...
Ev almak icin kredi cekti ama hayla alamadikOyun oynadığından emin misiniz başka şeylerle uğraşıyor olabilir mi? çalışmayan insan sevmiyor kendisi çalışıyor mu neden sizden para alıyor?
Cok rahatsizim ama korkuyorum ayrilinca naparim diye annemin evine donmek falan annemin 2. Evliligi cunki rahatsiz etmek istemiyorm.
Sanırım siz sadece düşünüyosunuz belirttiğiniz kadar rahatsız değilsiniz bence, inanın konuyu okuyanlar sizden daha ciddi
Kredi mi çıkmadı yoksa istediğiniz gibi bir ev mi bulamadınız?Ev almak icin kredi cekti ama hayla alamadik
Can'ım benımde cok yakınım eşi aynen bu sekıldeydı neler yapıyormuş nelerBenim yanimdada oynuyo ama ben kiziyorum die oraya gidiyo rahat kalmak icin bi gun agzi burnu carpilmis bi sekilde cikcak haberi yok :)
Hyr bursadayimCan'ım benımde cok yakınım eşi aynen bu sekıldeydı neler yapıyormuş neler
aldatıyormuş bıde madde kullanıyormuş dıkkat et derım
tekrar soruyorum yurtdısındamısın
Ev bulamadik 50 bine ev varmi yok bni dinlemedi 50 bin cekti simdi dio daha fazla cekelimKredi mi çıkmadı yoksa istediğiniz gibi bir ev mi bulamadınız?
Ben eşinizin davranışlarından şüphelendim açıkçası, ev bahanesiyle kredi çekiyor sanırım davranışları ilginç geldi banaEv bulamadik 50 bine ev varmi yok bni dinlemedi 50 bin cekti simdi dio daha fazla cekelim
Bak her insanin bir Zaafi vardır. Oradan vurun..Haklisin bende aynisini dusunuyorumm
Bu adamdan nasıl bir baba olur sizce.Istiyoruz ama olmuyo
Aceba sizden daha fazla ilgi istiyo olabilir mi? Sikintidan mi telefonuyla ugrasio hep aceba? Oyleyse alin bi PS eve, tv ye baglayip ikiniz birlikte oynayin en azindan beraber eylenirsiniz. Biz esimle cocuk gibi saatlerce oynayabiliriz yani. Cok guleriz eyleniriz.Cok calisir evde durmayi sevmez oyuxden kendi cok calistogi icin benide calistirir
Ps3 vardi onunda civigini cikardi bu sefer benim yanima hic gelmedi tek yatiyodum sattirdimAceba sizden daha fazla ilgi istiyo olabilir mi? Sikintidan mi telefonuyla ugrasio hep aceba? Oyleyse alin bi PS eve, tv ye baglayip ikiniz birlikte oynayin en azindan beraber eylenirsiniz. Biz esimle cocuk gibi saatlerce oynayabiliriz yani. Cok guleriz eyleniriz.
Telefonu olmasa cok iyi olur bizim butun sıkınti telefonBu adamdan nasıl bir baba olur sizce.
Diyo ki sıkıliyorum hic disari cikmaz oglen 11 de ise gidee gece 12 de gelir hakli sıkılmasi ama bende sıkılıyorum birbirimizi goremiyoruz antalyaya gittik belki sıkıntisi gecer die yine ayniydi konsere gittik agac gbi kimildamadi bile ilginc :)Ben eşinizin davranışlarından şüphelendim açıkçası, ev bahanesiyle kredi çekiyor sanırım davranışları ilginç geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?