Boşansammi.? Sonuna kadar okuyun lutfn..

Insallah duzelir dun konustum ben sana küstüm falan dedim neden dedi cocugumuz olsa onunlada ilgilenmezsin falan dedim oda sakasina onada oyun hesabi acarim dedi :)
Ama bu işin şakası yok kusura bakmayın... Ben sana küstüm sen dağa kaçtın ile olacak iş değil ciddi problem bu telefon konusu...

Ben senin boşanacağını sanmıyorum. En azından gözünü korkut. Amip gibi oyuna bağlı insanlardan nefret ediyorum.

Bosanmalisiniz desek bosanacak misiniz? Hani cok alismissinizya.
Biz yine de soyleyelim. Bosanmalisiniz. Cunku boyle omur gecmez. Boyle bir es ugruna omrunu heba etmeye degmez.
Birilerinden destek almak bana iyi geliyo daha iyi dusunmemi sagliyo ben mi yanlis dusunuyorum diyodum ama ben hakliymisim

Oyun oynadığından emin misiniz başka şeylerle uğraşıyor olabilir mi? çalışmayan insan sevmiyor kendisi çalışıyor mu neden sizden para alıyor?

.
Sanırım siz sadece düşünüyosunuz belirttiğiniz kadar rahatsız değilsiniz bence, inanın konuyu okuyanlar sizden daha ciddi
Cok rahatsizim ama korkuyorum ayrilinca naparim diye annemin evine donmek falan annemin 2. Evliligi cunki rahatsiz etmek istemiyorm

Benim yanimdada oynuyo ama ben kiziyorum die oraya gidiyo rahat kalmak icin bi gun agzi burnu carpilmis bi sekilde cikcak haberi yok :)
Can'ım benımde cok yakınım eşi aynen bu sekıldeydı neler yapıyormuş neler
aldatıyormuş bıde madde kullanıyormuş dıkkat et derım
tekrar soruyorum yurtdısındamısın

Sakın çocuk yapmayın o zaman yerde çok daha zor olur.. madem öyle yapıyor sende evde istediğin gibi takıl davran. Beklediği hiç bir şeyi yapma.. birazda onun tatlı canı sıkılsin. Kavga da çıkarsa çıksın öyle de böyle hep mutsuzsun nasıl olsa. Birazda onun canı sıkılsin

Cok calisir evde durmayi sevmez oyuxden kendi cok calistogi icin benide calistirir
Aceba sizden daha fazla ilgi istiyo olabilir mi? Sikintidan mi telefonuyla ugrasio hep aceba? Oyleyse alin bi PS eve, tv ye baglayip ikiniz birlikte oynayin en azindan beraber eylenirsiniz. Biz esimle cocuk gibi saatlerce oynayabiliriz yani. Cok guleriz eyleniriz.

Ps3 vardi onunda civigini cikardi bu sefer benim yanima hic gelmedi tek yatiyodum sattirdim

Ben eşinizin davranışlarından şüphelendim açıkçası, ev bahanesiyle kredi çekiyor sanırım davranışları ilginç geldi bana
Diyo ki sıkıliyorum hic disari cikmaz oglen 11 de ise gidee gece 12 de gelir hakli sıkılmasi ama bende sıkılıyorum birbirimizi goremiyoruz antalyaya gittik belki sıkıntisi gecer die yine ayniydi konsere gittik agac gbi kimildamadi bile ilginc :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…