Gencligin akip gidiyor heba ediyorsun bence22 yasindayim 4 senelik evliyim evlendikten 1 hafta sonra kocam telefonda surekli oyun oymaya basladi ben zannettim hevestir gecer simdi4 bucuk sene oldu ve dahada beter eve gelir iceri girmeden direk wc ye gider 1 bucuk saat orda durur oyun oynar falan iceri girer hayla oynar ben derim birak yeter bana kizar kavga etmeye falan calisir sonra yatma saati gelir ve yine wc ye girer yine 1 saat durur ben uyurum o oturur sabaha kadar ilgi yok konusma yok işe gitmesem kavga cikarir neden calismiyon die butun para mi alir borc odicem diye yinede yaranamam ben calismayan insan sevmem der cocugumuz olunca nolcak ozaman yine calistrcak ilgi gostermez uyusam kizar uyumasam beni rahat birak der ben ona cok alistigim icin bosanmaktan korkuyorum ne yapmaliyim
Ay gülmekten catladimO değil de adam yakında hemoroid olur yav 1 buçuk saat ne.
Istiyoruz ama olmuyoCocuk olursa derken?? Dusunuyorsunuz yani
Tehdit ediyorum duzelmiyoTuavelete bi yatak at bari orda uyusun. Insan 1 saat napar ya tuvalette , ne bileyim adamin akli ucar falan pislik yuvasi sonucta. Bosanmakla tehdit et duzelirse ne ala, duzelmezse kapi orda dersin
Kiziyorum ama bi guluyo cok tatli aklimi karistiriyoBu adama bile alıştıysanız, hemen boşanın
1 hafta konusmuyo sonra :)E sen de ben haklıyım diyeceksin.
Cok calisir evde durmayi sevmez oyuxden kendi cok calistogi icin benide calistirirBiz kadinlar boyleyiz zaten. Nerde agrizali bi adam varsa ona baglaniriz. Ama bEn onun çalisip calismadigini merak ettim.
Belkide annemin evine gitmekten korkuyirumdurOha ya. Bu tarz kadınlara boşa yorum yapıyoruz cidden. Maasın da var. Boşanmak yerine alıştım diyosun. Ayağının altını öpse ne öpmese ne.
Allah koruyo ztnSen birde bebek mi yapmayı düşünüyorsun bu adama.Artık anladım ki bizim kadınlara bebek oyuncak geliyor.Küçükken oyuncakcidan alınır, büyüyünce kocadan alınır bu bebek denen şey. Ama bu bebekler hep minik kalmıyor derdi sıkıntısı oluyor.Sevgisiz aillerde bir bakıyorsun 15 yıl sonra canavar oluyor.Yazık bu kocaya bebek yapilmaz
Benim yanimdada oynuyo ama ben kiziyorum die oraya gidiyo rahat kalmak icin bi gun agzi burnu carpilmis bi sekilde cikcak haberi yok :)acaba sensin yanında nıye oynamıyo bunu düşündunmu
bu haltlar karıştırıyor da ondan
yurt dısındamı yasıyorsun
esın fena naneler yıyo o wc. de ben sana soyleyım
Insallah duzelir dun konustum ben sana küstüm falan dedim neden dedi cocugumuz olsa onunlada ilgilenmezsin falan dedim oda sakasina onada oyun hesabi acarim dedi :)Boşanmak çözüm değil şimdilik. Oturun düzgünce konuşun derdinizi güzelce anlatın.Telefon maalesef hastalık... Vazgeçirmek sizin elinizde.
Ayrıca çocuk mocuk yapmayın denemeyin bile...
Haklisin bende aynisini dusunuyorummGencligin akip gidiyor heba ediyorsun bence
Deger gormuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?