Boşansammi.? Sonuna kadar okuyun lutfn..

Gencligin akip gidiyor heba ediyorsun bence
Deger gormuyorsun
 
Bosanmalisiniz desek bosanacak misiniz? Hani cok alismissinizya.
Biz yine de soyleyelim. Bosanmalisiniz. Cunku boyle omur gecmez. Boyle bir es ugruna omrunu heba etmeye degmez.
 
Adam oyun oynamaktan kafayi kaldirmiyo hangi ara neyine alistin bu adamin ?
 
" Çok alıştım , çok seviyorum ,ölüyorum bitiyorum " vs. tarzındaki yorumlardan sonra , boşansam " mi diye soruyorlar ya konu sahipleri, gıcık oluyorum.

Konu açmak için açılıyor , çünkü bu tipler , eşleri üzerlerinden kamyonla geçse boşanmaz , üstüne de çocuk olması için bin takla atarlar.
...

Sorununuz , ilgisizlik , sorumsuzluk , bencillik, kabalık, sevgisizlik..
5 sene içinde eminim ki elinizden geleni yapmışsınız, gencecik hatunsunuz , çalışıyorsunuz ve neden çocuk için ugrasmak yerine bosanmayi denemiyorsunuz , şimdi ben soruyorum size ?
 
Gizlice tuvalateleri alaturkaya çevirt. 10 dk dan fazla otursun da göreyim...
 
o değilde 1 bucuk saat wc dururlur mu ya midem bulandı valahiii evliliğiniz oturmamış bence böle olmaz ki ne muhabbet ne ilgi hiç bişey yok bence cocuk filan yapmayın böle bi adama. ayrıca maaşınız size ait niye el koyuyor vermeyin yani evin giderleri ortak ödenir kalanı sizin harçlığınızdır
 
Bu vaziyete ve cektiginize ragmen bosanmiyorsunuz da bizim bosan dememizle mi bosanacaksiniz?

Ama calismayan insan ben de sevmem. Kocam calismasa ben onunla evlenir miydim? Hayir. Kadin erkek esitligine inanirim. Ben calismazsam da olmaz o yuzden. Siz de calisin eger calismiyorsaniz. Olmayan cocugun hesabina girmeyin. Mumkunse bu adamdan cocuk yapmayin. Yani ben de dogurdum yasal izin haric bir sey olmadi calisiyorum. Anne olmak=isten cikmak diye bir durum yok. Sizin paraniz nasil oluyor? Ben de calistigim halde benim param yoktur. Bizim paramiz vardir. Esime babasi da ek para yollar. O da bizimdir. Kari koca niye birbirinden borc aliyor? Esim bana bir ihtiyacim icin borc verse almam. Esimden borc almak nedir ya? Madem borc alicam borc alinacak kisiden alirim. Arkadasimdan mesela.

Bence bastan asagi tuhaflik dolu. Bosanin diycem ama bosanmayacaksiniz biliyorum.
 
Bu adama bile alıştıysanız, hemen boşanın
 
Boşanmak çözüm değil şimdilik. Oturun düzgünce konuşun derdinizi güzelce anlatın.Telefon maalesef hastalık... Vazgeçirmek sizin elinizde.

Ayrıca çocuk mocuk yapmayın denemeyin bile...
 
A
Allah koruyo ztn
 
acaba sensin yanında nıye oynamıyo bunu düşündunmu
bu haltlar karıştırıyor da ondan
yurt dısındamı yasıyorsun
esın fena naneler yıyo o wc. de ben sana soyleyım
Benim yanimdada oynuyo ama ben kiziyorum die oraya gidiyo rahat kalmak icin bi gun agzi burnu carpilmis bi sekilde cikcak haberi yok :)
 
Boşanmak çözüm değil şimdilik. Oturun düzgünce konuşun derdinizi güzelce anlatın.Telefon maalesef hastalık... Vazgeçirmek sizin elinizde.

Ayrıca çocuk mocuk yapmayın denemeyin bile...
Insallah duzelir dun konustum ben sana küstüm falan dedim neden dedi cocugumuz olsa onunlada ilgilenmezsin falan dedim oda sakasina onada oyun hesabi acarim dedi :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…