- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Yapiyo zaten ama borclarimiz var o yuzden hep sustum davranislarina gecer dedim oda bana yansitiyo kime yansitacak baska dedimNasıl adam eşin yaaa sen kendin elinden geleni yapıyorsan ek iş bulsun madem bi çok insan zor geçiniyor zaten
Biraz kpss calisma konusunda ilerleyeyim diyecegm kazanamazsam bosayacan seni diye ya sabirrr diyorum simdilikCimri davranan insanlar beni çok iter
Sabır dahada dayanamazsan bitmesini dilerim
Anlamadm neden nokfa koydugunuzu kusura bakmayin
Mesaj tekrarı nette problem varAnlamadm neden nokfa koydugunuzu kusura bakmayin
Annemin evinr giderim bilmiyorum o zaman annem bakabilir cocuga bende calisirimBosaninca ne yapacaksiniz? Calismiyorsunuz cocuga bakacak kimse yok nasil olacak? Iyice dusunup tasinip oyle karar verin.
Ben nisanlandigimizdan beri aman dugunu tek basina yapcak aman kimsesiz diye diye dugunde taktigi bilezigi bile kuyumcudan odunc aldik ertesi gun iade ettik evimde dogru duzgun esyam yok cok azi yeni kalani annemin kullanmadigi esyalari vs ama yok yaranamadim hic ama artik cok yoruldum
Bende istiyorum calismak oturdugumuz yerin sartlarina gore iyi bir is vardi basvurdum olmadi simdi memuriyet icin ugrasiyorumİyi de adam ne yapsın?
Borçlarımız var diyorsunuz, yetmiyor diyorsunuz siz de. Çocuk var bir de, masraf çok.
O çocuk eninde sonunda kreşe gidecek. Gelişimi için gerekli bişey bu. Ne kadar erken o kadar iyi.
Verin çocuğu kreşe, siz de iş bulun. Gerekirse kuruş kalmasın cebinizde ama ileriye yönelik yatırımınız olsun bari, emekli olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?