Bosayacagim bu adami artik

Deryakuzusu88

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.017
1.768
333
37
Nasil baslayacagimi ne yazacagimi bilmoyorum kusura bakmayin anlatmaya calisacagm elestirenlerde olacaktir mutlaka elestiriyede acigim.benim iki yasinda bir oglum var ev hanimiyim esim surekli maddi konuda sikinti yaratiyo yok ben kpss kazanamamisimda yok yetistiremiyomusta inanin hic luks harcamam yok kuafore bile kas aldirmak icin iki ayda bir giderim disariya cikip bir bardak bisey iceyim demem evin eksigini bile kirk kere dusunur soylerim bende calismak kimseye muhtac olmak istemiyorum ama cocuga bakacak kimse yok krese versem asgari ucretle yol parasimi vereyim kres parasimi vereyim cocugun illaki kresde daha cok masrafi olacak onumu vereyim velhasil cocugumu annesiz biraktigimla kalacagim kpss calismaya basladm ama cocugukla gercekten cok zor ama yinede elimden geleni yapiyorum ben ne yapayim simdi bu adama ki anlatilacak daha cok sey var ama anlatamiyorum iste

Nasıl adam eşin yaaa sen kendin elinden geleni yapıyorsan ek iş bulsun madem bi çok insan zor geçiniyor zaten

Bosaninca ne yapacaksiniz? Calismiyorsunuz cocuga bakacak kimse yok nasil olacak? Iyice dusunup tasinip oyle karar verin.

Cocuk uyudugunda ders calisacaksiniz mecburen.Iki yasinda cocukla zordur tabi.
Hangi bolumden mesunsunuz?
Borclu olmak zordur stres yapiyordur esiniz ama tutumu cok yanlis.
Siz fazla fedakarsiniz bana kalirsa oyle olunca kiymet bilinmiyor.

İyi de adam ne yapsın?
Borçlarımız var diyorsunuz, yetmiyor diyorsunuz siz de. Çocuk var bir de, masraf çok.

O çocuk eninde sonunda kreşe gidecek. Gelişimi için gerekli bişey bu. Ne kadar erken o kadar iyi.

Verin çocuğu kreşe, siz de iş bulun. Gerekirse kuruş kalmasın cebinizde ama ileriye yönelik yatırımınız olsun bari, emekli olursunuz.

Bir adam hayat arkadaşım dediği insanın heveslerini,duygularını yarım bırakmamalı.
Fedakarlık bir yere kadar..

Yani adama da cok bi'sey diyemiyorum acikcasi. Hayat sartlari maalesef tek maasla gecinmek icin oldukca zor.
Benim anlamadigim madem bunalacaksiniz, borc var, tek maas goturemiyosunuz keske cocugu erteleseymissiniz. Calisirdiniz para biriktirirdiniz sonra dusunurdunuz.

Bende istiyorum calismak oturdugumuz yerin sartlarina gore iyi bir is vardi basvurdum olmadi simdi memuriyet icin ugrasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…