- 15 Temmuz 2015
- 2.391
- 4.623
- 83
- 43
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Boyle olacagini inanin tahmin etmemistimİşte hiç olmazsa bir garantin olana kadar çocuk yapmasaydın. En azından rahat ders çalisirdin. Şimdi bosansan ne yapacaksin. Hicbir garantin yok. Yine ders çalismak zorundasin ve çocuğa yine sen bakacaksin ustelik bu defa sadece elinde nafaka olacak. Evet eşinin laflari seni kiriyor olabilir ama evin bütün yükü sirtinda ve bu devirde hele de çocuk varsa ev geçindirmek çok zor. Dedigim gibi bunlara bastan dusunmeniz gerekiyordu. Bari başka arkadaşlara ornek olsun. Kendinizi garantiye almadan çocuk falan yapmayin. Sonuç bu oluyor işte. Sana gelince dediğim gibi bosansan da boşanmasan da yapmak zorunda olduğun sey ayni. Gerekirse günde uç saat uyuyacaksin, başka hicbir şeye zaman ayirmayacaksin (çocuk dişinda) ama o Sinavi kazanacaksin.
ben hamileyken girdim ise 400 lira para verdiler sen olsan calisirmisin o sekilde gonlu yok diyen arkadas benim cocugu sana vereyim iki gun dayanYok yok bence cesaretlendirilmesi gerekiyor :)
kadınlar isterse cebinden 10 erkeği çıkarır tıpkı benim annem gibi.
Benim annemin hem diyalize giren çocuğu var hem terzilik yapıyor hem de haftalık temizliklere gidiyor. buda yetmezmiş gibi kardeşimin hastane işlerine koşturuyor..
Böyle güçlü bir kadın olabilir bence :)
Yok yok bence cesaretlendirilmesi gerekiyor :)
kadınlar isterse cebinden 10 erkeği çıkarır tıpkı benim annem gibi.
Benim annemin hem diyalize giren çocuğu var hem terzilik yapıyor hem de haftalık temizliklere gidiyor. buda yetmezmiş gibi kardeşimin hastane işlerine koşturuyor..
Böyle güçlü bir kadın olabilir bence :)
Ben hic birsey istemem birakip gidersem birgun evide parasida onun olsun satsin evini arabasini alsin gitsin dagbaslarinda icsinAyy kolay bu lafı söylemem evlilik kurumuna saygımız büyük. Aman yuva yıkılmasın aman çocuk arada kalmasın. Kurulsaydı yuva gibi yuva olsaydı o kocan olacak aptalda bunu hissetseydi zaten yıkılmazdı. Kurulsaydı yıkılmazdı.. Yuva yok ki ortada... Yeni eşya yok. Ev yok. Altın bile kiralık 1 gecelik... Üstüne çocuk vermiş bu kadın. Üstüne kadınlığını, emeğini vermiş senin için. Ee paşacık ne istiyomuş?? Yeminle BOŞA!!! Boşan kurtul bu pislikten. Defolsun gitsin yarım evini de sana bıraksın ister çalışan bulsun ister dilsiz ister akılsız.. Bunların hiç biri sende yok. Bilmiyo muydu? Sende gir kpss'ye. Olursa ne ala olmazsa gir özel sektörde işe. Kahrından ölsün paranı yiyemedi diye.
En sonunda o olacakYerinde olsam bu dırdırı çekeceğime evi sattırır kiraya çıkarım. O da rahat etsin sen de
Canim basladim zaten cocugu uyutup calisiyorumCanım anlayamadığım bir nokta var.
Çocuk var diye çalışamıyorsun madem, boşanınca ne yapacaksın?
Yani boşansan da, boşanmasan da çalışmak zorundasın. O yüzden bence bu akşamdan başla.
Araba alacak calisirsam borc odeyeyim demiyo:)Sen o kadar idare et tek laf etme.
Beyfendi hem çocuk istesin hem ev alsın hemde dırdır etsin.Adamdaki kafaya bak.
Boşver ya konuşsun konuşsun dursun takma
Sen sınava hazırlanmaya devam et
Zaten evdi çocuktu yorulursun geri kalan zamanda ders çalışmaya odaklan.
Gerçi işe başlasan çalışsan da ben bu adama yaranamayacağına inanmadım
canım herkesin kendi hayat mücadelesi başka. senin yaşadığın zorlukları bilemez kimse.. o yüzden sen takılma :)ben hamileyken girdim ise 400 lira para verdiler sen olsan calisirmisin o sekilde gonlu yok diyen arkadas benim cocugu sana vereyim iki gun dayan
Yan gel yat çocuğuna bak o zamanAraba alacak calisirsam borc odeyeyim demiyo:)
Ayy sende bu çeşit bi aptalsın demek. Adamın donuna kadar alırım. Sana bir Firdevs Yöreoğlu edasıyla bağırıyorum şuan APTALLIK ETME!! :)) Sen annesinn!! İki kişilik yaşıyosun kendine gel. Neyin gururu?? Sanki sana mükemmel kocalık yaptı da Allah razı olsun çekecem ona gururumla. Pışşşıııkkk... Sen ondan gelenin kuruşuna dokunma istemezsen ama eşşek gibi sana takmadığı takı parasına sayarsın 10-15 bin tazminatını. Nafakanı da çocugun için istiyosun. Hani birlikte yaptığınız... Babanın evinden getirmedin onu. O onun çocuğu.. Onsan olma. Hani ölürken bile söylenir Ademden olma diye öyle düşün. Eşşek gibi sokacak elini taşın altına. Sokmadığı günlere saysın! Oldu ekmeğine yağı kendi sürsün beyfendinin balını da sen ekle. İyi misin sen ya??Ben hic birsey istemem birakip gidersem birgun evide parasida onun olsun satsin evini arabasini alsin gitsin dagbaslarinda icsin
Tebrik ederim
İşte o kadınlar, tarlada sırtına çocuğunu bağlayıp çalışan kadınların devamı.
Ve gurur kaynağı.Topluma örnek olan vatandaşlar.Takdir ettim annenizi.
Kardeşinize de Allah şifa versin.İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.
Hahah kizamadim inanin mesajiniza sizde haklisini benimki pireye kizip yorgan yakmak:)Ayy sende bu çeşit bi aptalsın demek. Adamın donuna kadar alırım. Sana bir Firdevs Yöreoğlu edasıyla bağırıyorum şuan APTALLIK ETME!! :)) Sen annesinn!! İki kişilik yaşıyosun kendine gel. Neyin gururu?? Sanki sana mükemmel kocalık yaptı da Allah razı olsun çekecem ona gururumla. Pışşşıııkkk... Sen ondan gelenin kuruşuna dokunma istemezsen ama eşşek gibi sana takmadığı takı parasına sayarsın 10-15 bin tazminatını. Nafakanı da çocugun için istiyosun. Hani birlikte yaptığınız... Babanın evinden getirmedin onu. O onun çocuğu.. Onsan olma. Hani ölürken bile söylenir Ademden olma diye öyle düşün. Eşşek gibi sokacak elini taşın altına. Sokmadığı günlere saysın! Oldu ekmeğine yağı kendi sürsün beyfendinin balını da sen ekle. İyi misin sen ya??
ben hamileyken girdim ise 400 lira para verdiler sen olsan calisirmisin o sekilde gonlu yok diyen arkadas benim cocugu sana vereyim iki gun dayan
Onun çocuğu yok bence :)ben hamileyken girdim ise 400 lira para verdiler sen olsan calisirmisin o sekilde gonlu yok diyen arkadas benim cocugu sana vereyim iki gun dayan
Banka sinavina girdim canim yazili mulakattan gectim sozlude elendim ben memur olabilmek icin cok cabaladim ikm sinavina girdim ilk 40a girdim elendim arkadasin soylediginide arastiracagim ama inan cocuk surekli ilgi istiyo tezgahlarin masalarin ustunde o uyanikken bisey yapamam.uyumasinida 4 gozle bekliyorumki ders calisayim kurtarayim ele bakmaktan diye ben yine esimede hak veriyorum ikinci esiyim senelerdir borc odemis yorulmus sabah aksam calismaktan ama bende elimden geleni yapmaya calisiyorum en azindan fuzuli masrafim yok ve her sikintisini dinlerim morali bozuk diye hep susarm alttan alirim mutlu etmeye calisirim ama artik son zamanlarda dayanamiyorum cok birikti artikAblacım ben sana kötü bir şey demedim.Çocuğa da seve seve bakarım.Ben üniversiteye giderken 6 tane zihin engelli çocuğa bakım yaptım.
Senin çalışmaya gönlün yoksa ona göre çözüm önerileri sunarız yani.
Heh, eğer çalışacağım diyorsan bak hanımefendi yardımcı olacağım dedi.Evinden de çalışabilirsin.Mesela özel ders verebilirsin.
Ama kafama koydum kpss ye hazırlanacağım diyorsan ayrı.
Ayın 30unda bakanlıklar kpps şartı olmadan alım yapacak onları takip edebilirsin.Banka sınavlarını da deneyebilirsin.
Lanet olsun ki para kazananın düdüğü ötüyor toplumumuzda.
Gemileri değil komple limanı yakarım da giderim öyle izim kalır. Sen benim kardeşim, arkadaşım, yakınım olacaktın ki... Adamın evi var arabası var. Alkolü var dağ başlarında. Senin 2 ayda olan kaş aldırmana laf edecek ha?? O alkol şişesine oturtuyo bu zamanda kadınlar öyle adamları biliyo musun artık senin gibi saflar yok dünyada.. Satsın arabasını. Yürüyerek gitsin işe. Ondan sonra sana desin canım bak ben yürüyerek gidiyorum işe. Sende harcamalarına dikkat et. Allah'ın izniyle çocugunuzda biraz büyür sende kpss olur olmaz, özel sektör olur. Kira derdin olmadıktan sonra. Seninki de kreşe gider. İnsanın geçinmeye gönlü olsun. Ben anladım seni. Allah kolaylaştırsın arkadaşım hayat kolay aslında insanlar zor... 2*2=4 Bilemediğin 5. 6 nerden çıktı :)) Bi filmden çaldım. Sıkılma gözünü korkut sen kimsin de yaa kocamsın diye bana hakaret etme aşağılama hakkına sahip değilsin!! Sonrasında da hiç bunları yapan sen değilmiş gibi koynuna alma hakkına hele hiççç sahip değilsin... Seni rezil ederim de! Donuna kadar alırım abalak gibi kalırsın ortada benim iyi niyetimin son kullanma tarihi bitti buraya kadar de. O düşünsün CİMRİ ÇAKALHahah kizamadim inanin mesajiniza sizde haklisini benimki pireye kizip yorgan yakmak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?