Bosayacagim bu adami artik

Bi sefer yanasmam sozsaolsun kocam cok tutumludr:)
.dd sabaha unutcan bak demedi deme .d bn öyleyim akşam yeriz birbirimixi işten geliyor sanki ben onca lafı etmemşm o etmemş .dd amannn .dd dünyaya naparsan yap doymuyor ev geçindirmekte zor birde çock var .. ALLAH yardım etsin ama beklentide olmasın .. Onun üzerindeki bu fikri bir an önce kaldır bnce.. Tasarruf eidir .d dua et oğlun sana çeksin .dd

Çocuk için acele etmeseydiniz keşke ama evlat asla insan pişman olmaz onu dünyaya getirdiğine neyse evde bişeyler yapıp internet üzerinden satabilirsiniz ev yemekleri sarmalar tatlılar doğum günü pastaları süsleri vs evde sigara sarma işine çok uğraş istesede kazandırır evin ihtiyacını karsilarsiniz en azından

Bosanma sebebi degil bu.bunalima girio aslinda bir nevi erkeklerde bence.anlayisli olmaya calismak lazim..bende cok harcama yapmam mesela ama esim sanki sanirsin dunyalari aliyorum ben oyle goruyo.cunku biz evdeyiz onlar calisio ve onlarin emeginden alip harcama yapiyoruz ustten bakinca calismayip harcayan gobi gorunuo.yanii bu duzelcek bise bosanmak bence en son is

Onların emeği ne demek?
Siz onun hayatına emek vermiyor musunuz?
Biz kadınlar hangi ara bu kadar ezildik??!

Ay başta evlenmicen bu tiplerle başta tatlis tatlıs davranıyorlar anlamıyor insan ama evlilik zmanalrndada hissettirmis yani keşke atsaydin yüzüğü suratına durumsuzlugu anlarım ama cimrilige gelemem.

çalışmadan evlenip çocuk yapan kadınların cesaretini anlamıyorum bu devirde.

sevgi aşk varsa iki kişi de düzlüğe çıkana kadar birbirini tutar zaten.

çocuk varken yalap şalap çalışıp da istemediği bir işe girmek zorunda kalıyor kadınlar. bu ne haksızlık?

erkeğin yuva kurmak için iş bulması bekleniyor da kadınların neden beklenmiyor?

eşinize hak verdim ama eşiniz de bu durumdan sizin kadar suçlu. çocuk yokken sizi motive edip işinizi elinize almanızı sağlayabilirdi. o sorumluluk ikinize birden ait.

Evlenirken bilmiyormuydu çalışmadığınızı hey Allahım ya

Ah cnm yaa herşey kadınlara dönüyor zaten bu devirde kimseye acımayacan yaranılmıyo kii çocuğa yazık bende eşime bende çalışıyım yetişmiyor diyorum yok sen evde otur çocuklarıma bak diyo.. Seni çalıştırmaya mı aldım diyo kıskancından ben bu erkekleri anlamış değilim inş herşey yoluna girer

Ömür törpüsü benim eski nişanlımda sizin anlattığınız gibi herşeye fedakarlık gösterdim alttan aldım maddi hiç bir istekte bulunmadım ve bana dediği şey yapmasaydın oldu sonuç olarak evlenmedim mutluyum Allah hayırlısını versin

Ah güzel kardeşim fedakarlık ettikçe sen üstüne gelecek bu herifi senin . Bi laf var deveye diken..... yaranir falan diye biraz ayıp o yüzden yazamıyorum. Annanemim bir lafı vardı kocanın kaşığı ikiyse birini kır yoksa kıymetin olmaz diye... sen tahammül ettikçe aynı şeyleri yapacak bu adam . Allah sana yardım etsin

Bugun yine tartistik gidecektm birakmadi ben ne fedakarlik yapmisimki nisanlandigimizdan beri agzima geliyo ama bir turlu cikmiyo disari yarin bir haftaligina sehir disina cikacagim bakalm gelince nasil olacak biraz daha zaman veriyorum

Bugun yine tartistik gidecektm birakmadi ben ne fedakarlik yapmisimki nisanlandigimizdan beri agzima geliyo ama bir turlu cikmiyo disari yarin bir haftaligina sehir disina cikacagim bakalm gelince nasil olacak biraz daha zaman veriyorum
Allah yardimcin olsun canım yerinde olmak istemezdim eğer olsaydım da o adamın burnundan fitil fitil getirirdim. Önce herkes bi haddini bilecek sonrasında da görev dağılımı yapılacak. Çocuğu o dogirsaydi madem sen ise gitseydn hayretler icersindegim

bknz.: geleceğini düşünmeden evlenmek.
süper anneanne babanne yok mu ?

nacizane yorumum etkilenmenizi istemiyorum, kpss her zaman var. bugunde calısırsınız 4 sene sonrada.
önce çocuğunuzu biraz büyütün.ilerde vicdan azabı duyabilrsnz

bunlar akıllanmaz kadın ne güzel cocuguna bakıyor be dangalak.yap kız lüks yasa takma harca git gez ye parasını yemedınde noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…