- 13 Ocak 2017
- 144
- 830
- 18
- 31
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Safım benim bu yüzden adm böyle olmuş herşeyi senden bekler olmuş . Tükürseydin ağzına aldırsaydın herşeyi erkek milletine iyilik yarar mı kız ?Ben nisanlandigimizdan beri aman dugunu tek basina yapcak aman kimsesiz diye diye dugunde taktigi bilezigi bile kuyumcudan odunc aldik ertesi gun iade ettik evimde dogru duzgun esyam yok cok azi yeni kalani annemin kullanmadigi esyalari vs ama yok yaranamadim hic ama artik cok yoruldum
Evet hata benim o konuda ama gecerli sebeplerimde vardi oyle davranmak icin malesefSafım benim bu yüzden adm böyle olmuş herşeyi senden bekler olmuş . Tükürseydin ağzına aldırsaydın herşeyi erkek milletine iyilik yarar mı kız ?
Canim sen elinden geleni yap olmazsa da vicdanın rahat olur ben elimden geleni yaptım olmadı dersin. Bende bebegimle ders çalışmaya çalışıyorum. Hiç akrabam yok bulunduğum şehirde. Tek başına bebek büyütmesi zor. Bebegim uyuduğu anda dersin basindayim. Senin söylediğin gibi imkansız değil. Istersen yaparsın. Inşallah yaparsın canım ya. AminBen artik onun icin degil kendim.icin yapmak.istiyorum evet zor ama imkansiz degil benimde cevremde torpilsiz atananlar var tama buyuk oranda torpil ama sansimi son kez denemek istiyorum olmadi dediginiz gibi ozel sektore bakicam o zaman cocukta biraz daha buyumus olur devlet kresine verebilirim en azindan
Biliyorum anldm bnde salaklık yaptım da birlik oturdum sebeblerden ötürü ama ailene ona buna güvenerek evliliği kurmuş o bnce böyle yürümez desteğini çek derim. Sen bna bkmakla yükümlüsün de.. Her halta varda bakmya mı yok . Tavrını koy kızEvet hata benim o konuda ama gecerli sebeplerimde vardi oyle davranmak icin malesef
Ben yüksek lisans mezunuyum dili de geçtim ama ev hanımıyim mesala :)
Gerçekten memur olmak zor.
Ben yurt disinda dogdum, buyudum ve okudum Canim. Turkcem turkiyede yasiyanlar kadar iyi degil. on yargilarinla dikkat et bence.
Ben senin alınacağın ne söyledim acaba onu merak ettim canım. Neye ön yargılı yaklaştım ki
Ben anlamaya calisiyorum olayi :)Ay kız akıl istedi kavga ediyonuz zaten dertli
Kadinin fendi erkegi yendi:)Kız
Biliyorum anldm bnde salaklık yaptım da birlik oturdum sebeblerden ötürü ama ailene ona buna güvenerek evliliği kurmuş o bnce böyle yürümez desteğini çek derim. Sen bna bkmakla yükümlüsün de.. Her halta varda bakmya mı yok . Tavrını koy kız
Benim yazdiklarima cevap vererek. Ve Benim yuksek lisans okumadimi ama ev hanimi oldugumu idda ederek , yeterli mi? Ben sizinle daha muhatap olmiyacam. Hayirli aksamlar :)
Bana laf atıldı doğal olarak kendimi koruyorum. Amacım biriyle tartışmak değilAy kız akıl istedi kavga ediyonuz zaten dertli
Pardon .d sana kim ne dedi?Bana laf atıldı doğal olarak kendimi koruyorum. Amacım biriyle tartışmak değil
Yapı olarak hassasim agresif değilim
Bana laf atıldı doğal olarak kendimi koruyorum. Amacım biriyle tartışmak değil
Yapı olarak hassasim agresif değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?