Bosch buzdolabı önerileri

axoy_dilara

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
141
0
296
Trabzon
selam kızlar buzdolabımızı bosch almamız gerekiyor ama ben modellerini pek beğenmiyorum:( hepsi aynı tarz.aslında saplı istemiyordum ama bi çoğu öyle:( bana önerebileceğiniz geniş hacimli beyaz no-frost bosch buzdolabı var mı?? yazarsanız sevinirim

Neden bosch istemediğini tam olarak anlamadım :20: ben tüm beyaz eşyamı bosch alıyorum.boschta özellikle buzdolabının içini beğendiğim için bosch düşünmüştüm.dier markaların aksine bosch dolapların içleri mavimsidir çok hoş duruyor.sana söyleyebileceğim netten bakmaman bende başlarda nette bir dolap beğendim.ölçüleri yazıyor ama nolcak 5 cm den diosun yanına gidince çok farkediyor küçücük geliyor.buzluk bölümü ve alt bölmesi dereceleri farklı farklı ayarlanabilen ve elektiriği az harcayan bir dolap tercih etmeni öneririm.

biz geçen hafta eşyalarımızı aldık. sırf buzdolabı için bütün eşyalarımızı bosch aldık. annem 2 yıldır boschun buzdolabını lullanıyor ve çok memnunuz.
buzluğu altta olan modeli benim aldığım tam kodunu hatırlamıyorum şu an. buzluğu iki raflı olan. aynısının beyazı da vardı. içi çok geniş ve kullanışlı. evimizde de kullandığımız için tavsiye ederim.

bizim evimizdeki buzdolabımızda bosch gayet memnunuz.ama onun gibisi yok şimdi.dışı deri kaplamalı gibi ve saplı değil kenardan girintili.o şekilde bulsam alırım yinede. ama şimdikilerin hepsi saplı.dondurucu kısmının üstte olduğu modellerden istiyorum.yani eski tiplerden..

bende bosch buzdolabı aldım meyveyi sebzeyi taze tutan modeli gerçekten çok güzel ama bosch kullanan bir tanıdığım boschun çok elektrik harcadığını söyledi ama herşeye rağmen bosch mükümmel bence

Back
X