Buzdolapları ve Derin Dondurucular Bosch Buzdolabı

pinarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
1.298
0
116
Şanlıurfa
Arkadaşlar,Bosh'un şu yeni üretilmiş , buzluk bölümü aşağıda olan buzdolabından alan kullanan var mı?Tavsiye edr misiniz,yoksa klasik olanından mı alayım?

Ben kullanıyorum gayet memnunum...

Buzluğu sık kullanmadığım için aşağıda olması bana çok kullanışlı geliyor,sonuçta bu kişisel tercih meselesi...

Kendi adıma öneririm.

tavsiye ederim içine ertesi gün pişireceğim böreği bile tepsisiyle koyuyorum çok kullanışlı bnmki klasik olanlardan

bosch'un buzluk kısmı aşağıda olan dolabından tek bir model mi var? herkes aynı modelden mi memnun?

merhabalar,

bende daha bir hafta önce aldım Bosch buzdolabı. Eski dolabım 16 senelik arçelikti motoru yandı.
300 TL istedi servis bende yaptırmaktansa yeni almayı tercih ettim çokta elektrik tüketiyordu eski nofrost olduğundan.

Altta dondurucu olanından aldım.benim aldığım dondurucu kısmı 2 çekmeceli . 3 çekmeceli olanda var.
Ayrıca altta donurucu olan bayağı modeli var yani tek değil.

sormak istediğin birşey olursa cevaplıyabilirim.

Bu arada servisinden çok memnun kaldım. Yılbaşı günü bile geldiler :)

bende bosh baktım dün çamaşır.bulaşık . ve süpürgemi ve el brendırımı aldım buzdolabımnıda bosh istiyorum dondurucusu allta olan modellerinden fiyatları 2500 tl ve 3000 tl arasıydı.

onun için alttan bir tane merdiven çıksa ufacık birşey :)

iyi fikir dimi :))

Canım san bi fikir vereyim hemen dondurucu kısmı çekmeceli oluyoya o çekmecyi açıp merdiven olarak kullanabilirsin. Alamın büyük oğlu öyle yapmış çok güldüm :)))

Canım san bi fikir vereyim hemen dondurucu kısmı çekmeceli oluyoya o çekmecyi açıp merdiven olarak kullanabilirsin. Alamın büyük oğlu öyle yapmış çok güldüm :)))

hayatım ALLAH iyiliğini versin ya. :) benide çok güldürdün.. ağzım kulaklarımda :)))

bende bosh baktım dün çamaşır.bulaşık . ve süpürgemi ve el brendırımı aldım buzdolabımnıda bosh istiyorum dondurucusu allta olan modellerinden fiyatları 2500 tl ve 3000 tl arasıydı.

buzluk altta diye bu kadar pahalı olması sizce de ilginç değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…