beyza3 Guru Kayıtlı Üye 26 Ocak 2007 173 1 316 Afyon 29 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pinarda #21 Ben aldım pişmanım Boyum 1.55:))) Şimdi değiştirme yolları arıyorum kara kara Yeni çıkan low frost serisinden almıştım hiç beğenmedim
Ben aldım pişmanım Boyum 1.55:))) Şimdi değiştirme yolları arıyorum kara kara Yeni çıkan low frost serisinden almıştım hiç beğenmedim
N niipek Guru Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2011 595 3 296 İstanbul 29 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pinarda #22 beyza3 .!.: Ben aldım pişmanım Boyum 1.55:))) Şimdi değiştirme yolları arıyorum kara kara Yeni çıkan low frost serisinden almıştım hiç beğenmedim Genişletmek için tıkla... ne zaman aldınız? yakın bir zamanda ise aldığınız yer ile anlaşıp değiştirebilirsiniz belki... keşke iyice araştırıp alsaydınız...
beyza3 .!.: Ben aldım pişmanım Boyum 1.55:))) Şimdi değiştirme yolları arıyorum kara kara Yeni çıkan low frost serisinden almıştım hiç beğenmedim Genişletmek için tıkla... ne zaman aldınız? yakın bir zamanda ise aldığınız yer ile anlaşıp değiştirebilirsiniz belki... keşke iyice araştırıp alsaydınız...
stamina Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2011 200 2 46 İstanbul 13 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pinarda #23 Aynen bencede kullanmadan önce iyi bir araştırma yaparak alsaydınız keşke!