- Konu Sahibi adapolat66
-
Bu da bizim bulaşık makinamız...BOSCH SMS58M88TR ve 5 programlı...Aslında ben 6 programlı beğenmiştim ama 5 programlı ile arasında neredeyse 1000 tl kadar fark olduğundan nişanlıma kıyamadım bunu aldık...inşallah memnun kalırız ayrıca duyduğuma göre programların en fazla 2 sini kullanıyorlarmış :) Bu ürünü kullanan var mı acaba ? Memnun olup olmadıklarını yazarlarsa banada fikir olur ben düğünden sonra kullanacağım inşallah
Eki Görüntüle 365594
canım ben bunu değil ama benzerini kullanıyorum 2 yıl olucak evleneli siemens benimki 5 ya da 6 programlı farketmiyor bencede o kadar fark ödemeye hiç gerek yok..standart ısıda olan tek programı kullanıyorum bende arada sırada tek sepet yıkama ve 30 dk da 40 derecede yıkayan az kirli bulaşıklar için genelde yeni aldığım şeyler,kullanılan yağlı olmayan bulaşıklar vs.
bosch ve siemens aynı fabrika çıkışlılar ben memnunum sanada Allah iyi günlerde kullanmayı nasib etsin..
ama klasik bir laf var tabii elektronik eşyalar şans işi inşallah o şanslı olanlardan olursun sende :)
ben kulanıyorum ve gerçekten d sadece 2 programı işe yarıyor
iyi yapmışsınız 5 programlısını alarak... ben 6 programlısını aldım ama sadece tek programını kullanıyorum... o da 2 saat 20 dakika sürüyor.. arkadaşlarımın makinelerine kıyaslayınca çok uzunmuş gibi geldi bana... tek sıkıntı bu.. onun dışında problemsiz, çok memnun kalacağınız bir ürün olduğuna inanıyorum... mutlu günlerde kullanın hep inşallah
6 programlı ile 5 programlı arasında 1000 Tl fark mı?
ayrıca bu makine sitesinde 6 programlı olarak geçiyor..
iyi yapmışsınız 5 programlısını alarak... ben 6 programlısını aldım ama sadece tek programını kullanıyorum... o da 2 saat 20 dakika sürüyor.. arkadaşlarımın makinelerine kıyaslayınca çok uzunmuş gibi geldi bana... tek sıkıntı bu.. onun dışında problemsiz, çok memnun kalacağınız bir ürün olduğuna inanıyorum... mutlu günlerde kullanın hep inşallah
canım aynısı bizdede var çok memnunuz programları kısaltma olanağı çok güzel :) içine hiç tuz koyma eğer finish kullanıosan tabi..bize bağlamaya gelen eleman..makineye asla tuz koymamamızı söylemişi. eğer bir kuu bile koyarsak makine buna alışıyormuş devamını istiyormuş :) 1.5 senedir kullanıoruz hiç tuz koymuoruz..arada parlatıcı koyuyorum sadece..sende güle güle kullan..
canım 2 saat 20 dk. süreyi kısa yıkama tuşu ile 1saat 23 dakikaya düşüre bilirsin?
sanrm benmkiyle aynı kaşık çekmeceli.çekmece çok iyi oluyor ve evet 2 programını ancak kullanıyorsun. en başlarda su damlacıkları bırakıyordu ama ekstra kurutma ayarı var kılavuzdan bakarak yaptım artık o sorun da ortadan kalktı.fairy platinium ile kulanıyorum ve gayet memnunum.kayınvalidem de arçelik almıştı benmle birlikte ama o hiç memnun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?