evet bosch buzdalaplarından tuhaf sesler geliyor ve öyle küçümsenecek sesler de değil.ilk aldığımızda gece eve hırsız girdi sandık.abartmıyorum valla.tak tuk.çatır çutur sesler geliyor dolaptan.ertesi gün hemen bayiye geri gittik meğer dolap buz kırıyormuş.ama odun kırsan bu kadar ses çıkmaz.her gelen misafirimizi de uyarıyoruz dolap bu şekilde korkmayın diyeburda bi arkadaşımda da var bosch buzdolabı ve aynı sesler onda da var.benden söylemesi bence almayın.
evet bosch buzdalaplarından tuhaf sesler geliyor ve öyle küçümsenecek sesler de değil.ilk aldığımızda gece eve hırsız girdi sandık.abartmıyorum valla.tak tuk.çatır çutur sesler geliyor dolaptan.ertesi gün hemen bayiye geri gittik meğer dolap buz kırıyormuş.ama odun kırsan bu kadar ses çıkmaz.her gelen misafirimizi de uyarıyoruz dolap bu şekilde korkmayın diyeburda bi arkadaşımda da var bosch buzdolabı ve aynı sesler onda da var.benden söylemesi bence almayın.
Buzdolaplarının ses seviyeleri farklı oluyor. Benim aldıgım 43 db di. Sessiz.
Alırken buna dikkat etmenizi öneririm.
Buzdolapların ses seviyeleri değişiyor
Bir de mevsim değişmelerinde her buzdolabında buzluktan sesler geliyor zaman zaman.Bu da normal bir durum.
çok saol canım içimi rahatlattın bende herşeyimi bosch almak istiyorum ama buzdolabında kafam karışmıştı ama artık kararımı verdim bosch alacam :teytey:
Canım bayiliklerine, müşteri hizmetlerine kadar her yeri aradım sordum tüm nofrost soğutucularda mevsim değişmelerinde buzu kırdığında sesler geliyormuş ama bu sürekli değil,mevsim değiştiği zamanlarda haftada bir gün, gün içinde 1-2 kez. Buda normal bir durum çünkü nofrost normal bir soğutucu değil.
Benimkiyle aynı buzdolabından bir arkadaşımız kullanıyor 3 aydır, o hiçbir problem olmadığını söyledi.Hatta aldıgım bayisinde bir adam buzdolabını özellikle boschtan aldığını söylüyordu, bulaşık makinesindede arçeliğe güveniyorum dedi. Onun için bulaşıkta arçelik iyiymiş mesela. Ama arçeliğe ben güvenmiyorum artık oyüzden herşeyi boschtan alalım dedik piyasanın en iyilerinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?