BOSH beyaz eşya çelik modelleri kullananlar

evet buz kirma sesi cikariyormus:))demek gercekten kiriyormus.

Benim bütün beyaz eşyalarım bosch çelik modellerinden ...

Buzdolabında inanılmaz parmak izi kalıyor.Temizlemesi bakımı zor.

Çamaşır makineme çamaşır suyu akıtmıştım.Makinemin rengini açtı dökülen kısımdaki.

Mini fırınımdan memnunum şimdilik.

Ay sorma ya.

İlk kullanmaya başladığımızda bizim de ödümüz patlamıştı sesinden.

Dedik noluyoruz eve hırsız mı ne girdi ama nasıl korktum düşünün öyle kuvvetli bir ses.

Biz de gidip bayisine sormuştuk aynı cevabı almıştık. boshayallersmile

Benim halamda aldı bosch buzdolabı çok memnun hiç ses falan çıkarmıyor neden sizinki çıkarıyorki model farkındanmı acaba anlamadım ben bu işi :uhm:

demek ki herkeste aynı sorun yaşanıyor.Valla diğer eşyalarını bilemem ama buzdolabı için almayın derim benlmaz:

Belki modelden modele farkediyordur diyecem ama bayi sahibi bosch marka buzdolapların genelinde böyle bir sesin olduğunu söylemişti :uhm:

ben buzdolabini kesinlikle bosch almayi dusunmuyorum, digerleri olabilir...Diger urunlerinden memnun olmayan var mi kizlar BOSCH un...
Nisanlim hepsi ayni olsun dio ama ben buzdolabini arcelik, digerlerini bosch dusunmeye basladim tabii onu ikna edebilirsem..

Peki siz hangi marka buzdolabı önerirsiniz kızlar bizde alacaz ama şuan araştırma içindeyim bosch düşünüyordum yazdıklarınızı okuyunca korktum :):)

Herşeyimi ama herşeyimi bosch aldık. Mutfak için komple ankastre inox ürünlerinden aldık, diğer markalara göre öyle şıkki tasarımları cnm. Ben kesinlikle bosch tavsiye ederim.

Buzdolaplarının ses seviyeleri farklı oluyor. Benim aldıgım 43 db di. Sessiz.
Alırken buna dikkat etmenizi öneririm.
Buzdolapların ses seviyeleri değişiyor
Bir de mevsim değişmelerinde her buzdolabında buzluktan sesler geliyor zaman zaman.Bu da normal bir durum.

çok saol canım içimi rahatlattın bende herşeyimi bosch almak istiyorum ama buzdolabında kafam karışmıştı ama artık kararımı verdim bosch alacam :teytey:

çok saol canım içimi rahatlattın bende herşeyimi bosch almak istiyorum ama buzdolabında kafam karışmıştı ama artık kararımı verdim bosch alacam :teytey:

Canım bayiliklerine, müşteri hizmetlerine kadar her yeri aradım sordum tüm nofrost soğutucularda mevsim değişmelerinde buzu kırdığında sesler geliyormuş ama bu sürekli değil,mevsim değiştiği zamanlarda haftada bir gün, gün içinde 1-2 kez. Buda normal bir durum çünkü nofrost normal bir soğutucu değil.

Benimkiyle aynı buzdolabından bir arkadaşımız kullanıyor 3 aydır, o hiçbir problem olmadığını söyledi.Hatta aldıgım bayisinde bir adam buzdolabını özellikle boschtan aldığını söylüyordu, bulaşık makinesindede arçeliğe güveniyorum dedi. Onun için bulaşıkta arçelik iyiymiş mesela. Ama arçeliğe ben güvenmiyorum artık oyüzden herşeyi boschtan alalım dedik piyasanın en iyilerinden.

bosch un 2 programli bulasik makinesi bile arceligin 2 prog.dan kat kat ustun..bosch diyorum:))

Burada bazı arkadaşlar çok pişman oldum aldığıma sesten duramıyoruz falan yazmışlardı o yazıları okuyunca kafam karışmıştı ama şimdi rahatladım mevsim değişikliğinde bir gün gelen sesden birşey olmaz canım okadarda olsun cevapların için çok saol kaydirigubbakcemile3

kızlar mrb çoğunuz almayı planlamışsınız neler yaptınız aradan geçen aylarda ben daha yeni bakmaya başladım ama gerçekten fırınlar baya küçük gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…