boşluk mu yoksa duygu değişimi mi...

su84

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
669
24
18
İçel Mersin
merhaba kızlar , dün benim için anlam veremediğim anlam versem bile bir çok soru işaretinin mahkum olduğu bir sürecin doğuşu.... 3 yıl önce atandığım bu kente gelmiştim atandığım yerde kardeş gibi gördüğüm bir arkadaşımla içten bir sürecimiz o zamanlar ailece zor bir olay atlatmıştık ve ben haliyle iyi bir psikolojiye sahip olamyan bu nedenle de kiloma dikkat edemeyen zor sürecimi atlatmam için doktorun bana verdiği ilaçlar daha kilo aldırması bir eksinin daha eksisi.... o dönemde bu arkadaşım aynı topraktan olmamızın da verdiği güven duygusuyla sağlam bir dostluğum oldu daha sonra bu arkadaşımın başka bir ilçede çok sevdiği kardeşi gibi dediği bir arkadaşı var idi ben bu kişiye bedenci diyeyim zira kendisi beden eğitimi öğretmeni idi haliyle onunla da tanışmıştık 3 müz sağlam arkadaş olduk o dönemde bizim bedenci sürekli bana yardım etmeye çalıştı zor süreci atlatmam için bir kardeş gibi bir dost gibi zira annemle de ailece kaynaşmıştık anneme " ana" derdi zaten ama ben onu ilk gördüğüm zaman çok etkilenmiştim tam bundan 3 yıl önce.... ama ne var ki o şartlarda ne bir erkeğin bana bakması ne duygu yönünden ne de beden görünümü hakkında hazır değildim zira o da bana o gözle bakmamıştı zaten hayatında hoş bir bey olmasından dolayı çok fazla kız vardı... her neyse bedencinin olağan gelen ailevi sorunları vardı babasız idi ve annesi çok yaşlı hasta idi abisi bakıyordu o nedenle abisine sürekli para hem de bayağı para gönderiyordu kendisi bekardı ve erkek idi gündüz işe gidiyordu gece de arkadaşlar filan düzenli bir yaşamı olmadığı için annesine bakması zaten mümkün değil zaten kendisi burda gurbet idi bu nedenle abi ve ablalrı bakıyordu her türlü masrafını bedenci çekiyordu yeter ki anası rahat etsin diye gelinleri laf söylemesin diye .... ortak arkadaşımız olan tayini 1.5 sene kendi memleketine çıkmıştı o nedenle bedenciyle iletişimimiz zayıflamıştı şu 1.5 sene önce 1 defa denk geldik görüştük bu arada ben ailemiz o zor süreci atlattık diyetisyene gitmiştim zayıflamaya da başlamıştım eskiden olduğu gibi 54 kilo olacaktım zaten çok güzel bir kız olduğumu söylerler idi her neyse zayıfladım şuan 59.5 kiloyum fiziki değişimleri yaşadım fazlasıyla boyum: 1.63 hala devam ediyorum zayıflamaya bu arada işim de eskisi gibi oldum birçok üstün başarı belgesi il milli eğt. ödüller almaya başladım hayatımdaki her şey benim yeniden doğuşumla şekil almıştı sonbahar dönemim bitmişti....

artık bahar zamanı...
ben bu hafta merkeze tayin istedim dün güzellik merkezine gitmiştim o arada dedim ki bedencinin evine çok yakınım onu da arayayım tayinim çıkmadan göreyim aradım bana :
- ooooooooooo hayırsız sen arar mıydın dedi gel kahvaltı hazırla bana eskisi gibi dedi ana da yanında mı dedi
ben de:
- yok dedim ama keşke gelseydi o da seni çok özlemiş dedim sonra sitenin önüne çık dedi karşıdan görürsün dedim

ve yürüdüm kendisi karşıdan çıkmış bekliyordu ben de gözlük vardı bakıyordu bana ama tanıdık gülümsemesi yoktu önünden geçtim tepki vermedi sonra gözlüğümü çıkardımm bedenci dedi şaşkın gözlerle sen misin dedi ve öyle bakakaldı....

eve geçtik çay içtik her zamanki gibi konuştuk dertkeştik ama benim gözlerime bakamıyordu gözlerini benden kaçırıyordu anlamsızca ben her zaman ki bana evlenme teklif edenleri anlatıyordum komikçe bir ara sinirlendi banane ya dedi niye anlatıyorsun dedi ben çok şaşırmıştım zira eskiden olsa kendisi sorar beni evlendirmeye kalkardı her neyse dertleştikçe ağladı filan bunalıma girdiğini kendini hiç iyi hissetmediğini söyledi annesinin başından birçok ameliyat geçmiş çok sıkıntılar yaşamış kardeşleri oyuncak etmiş bunu filan anasını kara kara düşünüyordu ben de etrafında kız var dedim evlen onlarla dedim bilmiyorum cevap vermedi neyse o arada yanyana oturuyorduk yerde o sigara içiyordu ben de çay birden eskiden olduğu bana gıcıklık vermeye başladım saçımı çekmeye başladı hadi gül biraz dedi bana o arada ben de onun ellerini saçımdan almaya çalıyordum o arada ne olduysa bir an duraksadık ve beni belimden sarıp başımı omzuna koydu ben o an şok geçirdim ve sustuk ve dedim ki:
- benim ben başka kız değil 3 yıllık arkadaşın dedim ne yapıyorsun neden sarılıyorsun bana dedim
o da:
- bilmiyorum dedi bilmiyorum sonra bana sımsıkı sarıldı ama o kadar sıkı sarıldı ki..... saçımı kokladı
ben paniğe kapılıp şok etkisiyle kendimi çektim
- ne yapıyorsun dedim sen kendinde değilsin dedim
ayağa kalktı sendeledi kensine tokat attı
- ben ne yapıyorum bilmiyorum ama içimde sana karşı şuan farklı hisler var sana sarıldığımda tüm benliğimle seni hissettim o kadar güzelsin ki o kadar önümde bir büyü gibi duruyorsun ama biliyorsun ben art niyetli olamam sana karşı senin saçının teline zarar gelse dünyayı yıkarım bunu biliyorsun ama şuan ne yaptığımı bilmiyorum dedi ne bu içideki hisler kafayı yiyeceğim dedim...

sonra elimi tuttu ve sıkıca birbirimize sarıldık ben ağlıyordum o ise gözlerinde hüzünle bana bakıyordu beni alnımdan öptü ve sessizce oturduk...
sonra çay almaya kalktım düşündüm
ve
- sen şuan boşluktasın bunalımdasın beni yakın gördün yakınlaşmaya ihtiyacı duydun bunu ister kabul et ister kabul etme sen aksini inkar etsen de
- hayır dedi sana karşı özel hislerim oldu ama şuan sağlıklı değilim ne yapayacağımı bilmiyorum sana yanlışım olmaz olursa kendimi öldürürüm dedi sana yapamam dedim ama o kadar karışığım ki dedi ne yaptığımı bilmiyorum dedi ve ağladı... zamana ihtiyacım var dedi....

sonra biraz daha konuştuk ve eve döndüm ne aradı ne ne sordu bir gün oldu zaten beklemiyordummm ama o an ona karşı derin hislerim olduğunu daha iyi anladım ve ne yapacağımı bilmiyorum bunları bana neden yaptı bilmiyorum ne yapmayalım kızlar şuan çok karışığım ...

Arkadasim oncellikle o an bi etkilesim olmus sonraki hareketlerine bakmalisin bence ama adamin hayati sorunlu bunlari kaldiramam diyorsan umut verme insanlar once sevgi herseyi halleder deyip sonra su koyveriyo iyi dusunmelisin sevgiler

Belkide dış görünüşe önem veren biriyse sizdeki değişimi görüp etkilenmiştir.
Boşlukta olduğu için de olabilir ama bence zayıfladığınız için sizi beğendiği için böyle yaptı zaten kendisi de tepkisini belli etmiş...
Zamana bırakmak en iyisi galiba :44:

yok canım dış görünüşe herkes bakar elbette bunu inkar etmek olmaz etrafında ondan hoşlanan çok fazla hoş güzel kız var ama sanırım boşluk idi bana sana aşık olursam senin için dünyayı yıkacağım biliyorsun dedi kendisinin kişiliğiyle çok sağlamdır çok mert bir delikanlıdır ama sanırım o yaklaşım etkileşimden dolayı birçok şey konuştuk ama merkez onun sıkıntıları ve zamana ihtiyacı olduğu zaman

Suuuuu ! Cok sevindim !
dis gorunuse onem veren biri olabilir. Bu cok dogal. Hepimiz yapiyoruz kimse kendini kandirmasin. Boslukta da olabilir. Boslukta olmak kotu bir sey degildir ki.... Sen de ona bir seyler hissediyorsun belli ki.
Hicbir sey yapmadan bekle. Adim gelecek zaten ondan. Bana guven
Muhtemelen bir iliskiniz olacak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

belkide seni kendisine yakın hissetti... etrafında çok güzel kız olabilir güzelliğe de önem verebilir ama sadece güzellik yetmezki...
en iyisi çok fazla kendini kaptırmadan fazla hayal kurmadan beklemek bence canım.
zamanla belli olur neyin ne olduğu
zaten insan hayatında bu kadar büyük sorunlar varken aşk sevgili düşünemiyo...

canımmm bilmiyorum yaaa ben de onun için diğerleri gibi olursam hani bana bahsettiği kızlar vardı şekerim bak bu benden evlenme teklifi bekliyor şu kız bana aşık filannn onun gözünde öyle bir kız durumuna düşmek istemem hani isterim ki o gelsin benim peşimden o nedenle hiç aramıyorum sormuyorum mesaj atmıyoruk fıstık ım o savaşını benle olan savaşını kendisi versin beyni kalbi versin bir kere ben artık onun beyninde kemiren bir kurt gibi düştüm artık bir gerçek var ama bu ne olur bilinmez

Anlık bir etkileşim gibi geldi banada ortam müsait duygusallık var eee karşısında güzel bir kız var şefkat aramış gibi geldi
Ama tabi bu demek değil ki burada kalır devamı gelmez onuda zaman göstericek
Senin zaten hislerin var o yüzden karşı tarafı beklemen lazım

Peki sen ne hissettin?

ben çok farklı hissettim hani o herhangi biri değildi bizim onunla dostluğumuz farklıdır hani aynı yoldayız birbirimiz için canımızı kanımızı veririz biz farklıyız hani başlandığım omuz öyle günümüz gençliğinde tükenmiş sevdaları harcayan bir adam değil bir severse yıllarını ömrünü feda eder ama iş ki o yürek... o bana yanlış yapamaz dedim hani beni diğer erkekler için tavlamak için kur yapmaz sonuçta anneme "ana" der aynı sofrada oturduk kaç kez ben düştüm o elini uzattı o düştü biz elimizi uzattık farklıydı bilmiyorum karmaşığımmmm

O yuzden tamamen sessiz kalmani oneriyorum fistik.
Fbookun yok biliyorum. Olsa ordan fotograf falan yukleyip biraz daha fazla dikkatini cekebilirdin.

O yuzden tamamen sessiz kalmani oneriyorum fistik.
Fbookun yok biliyorum. Olsa ordan fotograf falan yukleyip biraz daha fazla dikkatini cekebilirdin.

evet canım ya bana öyle demişti bunlardan önce ya facebookun da yok görüşemiyoruz demişti açsam mı ama geçmişte olan bir sapığım olduğu için korkuyorum sürekli beni takip ediyordu okulumun önüne kadar geliyordu kaç kez beni istedi reddetti ailem serseri idi çünkü ya bir de ailem tutucu biraz hani istemiyorlar ya canımmm ya benden etkilenseydi bana nazikçe git demez di ben en son onun yaptıklarını sorguladım onurum çiğnenir dedim kendimi affetmem dedim yakınlaştığım için dedi o bana nefes alayım bırak dedi lütfen git burdan sorgulama beni dedi lütfen dedi

Bence çok belliki bir anlık bir etkileşim olmuş hatta bana iyi niyetli bir davranış olarak bile gelmedi :/

canım vallahi bilemedim ki boşlukta olduğu için de olabilir ama gerçekten etkilenmiş de olabilir yeni görüntünden bunu anlamanın yolu zamana bırakmak galiba eğer bişi hissediyorsa mutlaka arayacaktır zaten sende boş değilsin anladığım kadarıyla eğer öyleyse hoşlandığımız birini kazanmak için öylece durmak olmaz arama şimdiik ama face de ne bileyim twiterda falan bol bol foto paylaş onun bazı resimlerini beğenebilirsin dikkatini çekmek için eğer öyle dostsanız sana yanlış bişi yapmayacağını umuyorum bende onun da kafası senin gibi karışık olabilir sonuçta bir etkileşim olabilir belki de gerçekten anlık mıydı yoksa bişiler mi hissediyor onu anlamak için onun da zamana ihtiyacı vardır utanıyor olabilir. şöyleki bende eşimle çok yakın arkadaştık ve ondan hoşlandığımı fark ettiğimde çok utanmıştım kendimden ama yine de eşime söylemiştim ondan etkilendiğimi ve evlendik sana tavsiyem kendini çok kaptırmadan zamana bırak canım aramasını bekle mutlaka arar anlık bişi de olmuş olabilir ama bence değil gibi geeldi çünkü yakın arkadaşsınız ve anlık bişi olsa daha farklı seyrederdi gibi ayy bende çok heyecanlandım bence senden etkilenmiş canım bana öyle geldi hadi bakalım inşallah dilediğin gibi olur güzelim

canım sen o sapığı engelle face i de aç bence bak o senin arkadaşın olmasa kesinlikle o anda şefkate ihtiyaç duymuş falan derdim ama canım sana öyle sarılmak yerine arkadaşçada sarılabilirdi demek ki duyguları daha farklı mutlaka arayacak ben inanıyorum

Su !
Gordun mu takimca fbook acmani istiyoruz ^-^

Su !
Gordun mu takimca fbook acmani istiyoruz ^-^

tamam canım adı değiştirip vererek açayım bitanemmm ama foto elimde yok ki yeni çektirmem lazım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa özel arkadaşlarıma veririm herkese değil az ve öz yani sizlere de sizde özelimsiniz bitanemmmmmmmmmmmmmm

O zaman bu hafta hic eve girme devamli gez devamli disarida fotograf cektir onlari eklersin. Bir kac da selfie tamamdir.
Haftaya falan da onu ekle bakalim ne olacak...
Ben bir seyler olacak gibi hissediyorum.

canım facee açtım gaza geldimmmm ver de ekleyeyim slimciğim ilk arkadaşım olacaksın

Açıkcası ben çok sağlıklı görmedım enıste beyin durumunu,kendısıne tokat atması,olmayan duygularının bır anda depresmesı,su anda size karşı duygularında içten oldugunda inanıyorum çünkü duygusal zekası düşük bır kısının davranışlarını gösterıyor, duygusal zekası düşük ınsanlar anı tepkiler verir ,ne istediklerini bılmezler ve oldukça abartı duygu degısımlerı olur,beraber oldukları kısılerı ya çok yuceltır yada bir anda gözlerinden düşürürler,gunümüzde çok var bu kısılerden,benımde bır tecrübem oldu,uzun sure bu gırdabı yasadım,ilişkinize gelince gayret göstermene gerek yok sızı ıstıyor lakin oldukça depresıf ve yorucu bır ılışkı yasayacaksınız ancak bunu yaşamanızda gereklı sanırım..ama sağlıklı bır ılışkı olmayacağını düşünüyorum yıne de yasayın ve tecrübe edinin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…