Bu güzel birşey mi peki?Ben de sıkılmak nası bişi onu hatırlamıyom.
Ya da boşluk neydi..
Çişe gitmeye vaktim yok da.
Bilmem anlatabiliyor muyum....
Bu güzel birşey mi peki?
Hay Allah. Öyleyse her ne yapıyorsanız kolay gelsin.Sence?
Çişini tutmanın neresi güzel olabilirki...
Böbreklere zarar.
Hay Allah. Öyleyse her ne yapıyorsanız kolay gelsin.
Henüz regl olamamanın vermiş olduğu ekstra hassasiyetle yazıyorum. Nasıl başediyorsunuz boşluk duygularıyla? Kitap ve müzik dışında mutlu olduğum şeyler çok kısıtlı. Kalabalıkları sevmiyorum. Giyim kuşam sevmiyorum. Gezmeyi sevmiyorum. İnsanlarla çok fazla birarada kalmak zorunda olursam elimi ayağımı koyacak yer bulamıyorum. Gerginleşiyorum. İç dünyamda yaşamayı seviyorum. Tabi bu yüzden bazen küçümsendiğim ve dalga konusu olduğum da oluyor. Sizin de değişik huylarınız var mı? Tanrı herkesi bir potada eritip yollamamıştır umarım. Ya da her neyse @surak ve saçmalıkları...
Kitaplar iyi yarenlik eder aslında size. Bir deneyin isterseniz.Ben hep boşluktayım.
Burada takılıyorum, burçlara sarıyorum.
Onedioda çok takılırım mesela.
Yani genelde internetteyim.
Kursa gidiyorum ama o da çok zamanımı almıyor.
Kemal Sunal filmleri, güldür güldür, korku filmleri izlerim, izlerken uyuyakalırım.
Arkadaş arar derdini anlatır, ben dinlerim.
Masallarla büyüdüm, bu yüzden ben de kendi dünyamı seviyorum.
Başıma ne geliyorsa bundan geliyor zaten.
Canım gelip ben bebeğe bakayım. Sen de azıcık nefes al. Ne güzel masum bir varlıkla ilgileniyorsun. Bebekler bambaşka varlıklar.Yalnız konu baştan sona benim çişle doldu
Ay çok pardon konunuzu trollemek gibi bi niyetim yoktu
Sadece sıkılmayı özler oldum da öyke bi dipnot geçiyim dedim
İçinde bulunduğumuz zaman hız çağı. Belki sıkılmıyoruz belki bu tantanadan yorulduk bilemiyorum.Aşağı yukarı aynı durumdayım.
Kitap ve film
Gün geçtikçe onlardan da uzaklaşıyorum
Geçenlerde anneme iç organlarım yokmuş göğüs kafesim boşmuş gibi hissediyorum dedim.
Boş muyum hayır
Dünya kadar işim var ama sıkımtı olayı çok farklı
Kurtulmanın bir yolu olsa keşke
Kitap çok okurdum önceden.Kitaplar iyi yarenlik eder aslında size. Bir deneyin isterseniz.
Canım gelip ben bebeğe bakayım. Sen de azıcık nefes al. Ne güzel masum bir varlıkla ilgileniyorsun. Bebekler bambaşka varlıklar.
İçinde bulunduğumuz zaman hız çağı. Belki sıkılmıyoruz belki bu tantanadan yorulduk bilemiyorum.
Aslında bir beklentim yok. Geneli mutlu eden şeyler beni mutlu etmiyor. Kafamda hep ne zaman yalnız kalıcam acaba diye döndürüp duruyorum.Hİç kimseden bir şey beklememeyi öğrendiğinde boşluk duygusu bitiyor. Ne yapacaksan kendin için yapacaksın. Biri olsun şöyle olsun demeyeceksin.
Benim için böyle
Ya ben patlamaya hazır bombayım. Neredeyse 50 gün olucak. Regl olmadım.Olur bana uyar :)
Gel de bi çişimi.....
Şaka şaka.
Kapattım o konuyu :))
Ya ben patlamaya hazır bombayım. Neredeyse 50 gün olucak. Regl olmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?