Bir önceki konumdan beni bilen bilir , 1.5 senelik ilişkimiz olmuştu , 17 yaşındayım . İlk sevgilimdi ilk beni sahiplenen insandı belki de bu yüzden zorlanıyorum. Dün ayrıldık. Cuma günü Tiyatro izlemeye gidicektik beraber benim oraya gitmemem için sürekli bahaneler uyduruyordu bende şüphelendim gittim. Beni gördü o gün ona orda bağırdım çağırdım neden istemiyordun neden buraya geldim diye ayrılıyoruz falan diye sesini çıkarmadı aslında suçlu da değildi , ertesi gün de beraber vakit geçirdik her şey çok güzeldi. Akşam konuşurken konu konuyu açtı kıskançlık meselesine geldi ''Beni eskisi kadar kıskanmıyorsun neden ? Sevmediğin için mi çok güvendiğin için mi dedim. İkisi de dedi sevmediğini bariz bir şekilde ilk kez belli etti. Ertesi gün aradım sesini duymak istemiyorum rahatsız oluyorum dedi. Görmek istemiyorum sana karşı içimde sevgi yok dedi. Madem sevgi yoktu neden 1.5 senemi aldı ki benden ? Neden bu kadar acımasız oldu. Bitirdim bende bitirmek zorunda kaldım ne yapabilirdim ki akşam faceme girmiş , sevmeyen bir insan neden girsin ki neden kimle ne konuştuğumu merak etsin ? İnstagram'da ki fotoğrafımızı kaldırmamış hala nedenini sordum sen üzülürsün diye dedi ben kaldırdım aslında ya da hiç bir sosyal paylaşım sitesinde ki fotoğrafımızı kaldırmamış. Artık ne yapıcam bilmiyorum ilk deneyimimdi bundan nasıl bi sonuç çıkarıcam bilmiyorum , çok hassas biriyim 2 sene antidepresan kullandım tekrar o ilaçları kullanmak istemiyorum. O yüzden buraya yazdım lütfen bana yardımcı olun