boşluktayım kızlar yardımlarınızı bekliyorum.. :(

Kedimi7_m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
851
0
0
Diğer
2 senelik ilişkim perşembe günü bitti..Sebeb=saçma sapan nedenler yüzünden tartışmalarımız, gereksiz tripler, can yakmalar, moral bozmalar..2 seneden beri 8 9 defa ayrılıp barıştık, ne acı bişey! Üstelik alttan alan taraf ben oldum...Çok üzülmeme,gururumun kırılmasına, deli gibi ağlayıp kafayı yiyicek hale gelmeme rağmen yine barıştım, affettim..Sorun sadece ANLAŞAMAMA, başka bişey yok..Onun beni sinir etmesi benim hemen kızmam ve alttan almaması...Bi kere bile olgun davranmaması...En son tartışmamızda saçma sapan bişey yüzündendi..Aradı konuştuk, ikimizin sesindede 'bitsin artık' vardı..O mücadele edicek gücüm kalmadı felan dedi..Bende 'bitti,bitti,bitti,.... Bi daha yokum,beni ne ara ne mesaj at, baak sakın 1 hafta,iki hafta, 1 ay geçtiten sonra arama beni.Beni bugün öldür!' dedimm...Aramasını beklemiyorum, aramasın da..Kesinlikle bitirdim...O kadar değer verdimki; o zoruma gidiyo..Konuyu açmamın sebebi benim durumumda olup da şimdi aradığı,kendi dengi insanı bulan var mı? Mutlu olucak mıyım? Verdiğim değerin karşılığını alıcak mıyım? diye merak ediyorum sadece...

Zaman herşeyin ilacı diye boşa dememişler...
zaman geçsin elbette ki senin kendi dengin seni mutlu edecek birisi çıkacak karşına bugünlerini hatırlamayacaksın bile.
şu an ki ilişkinde zaten yeni bitmiş mutsuz olacağım hep gibi düşüneilirsin ama bu çocuktan zaten sana fayda gelemzmiş isabet olmuş çünkü anlaşamıyormuşsunuz bu çok önemli.

Çok haklısın canım...Mutlu olucağıma inanıyorum ama boşlukta olduğum için bi an önce olmak istiyorum..Ben çok idare ettim,çok sevdim..İlk çıktığımdı..Çok bağlandım,çocuğum gibi seviyodum ya..Ama boşmuş hepsi Umarım zaman biraz aceleci davranır bana =)

Her iliskiden mutsuz olacaksin diye birsey yokki.
Elbette seninde karsina, senin kisiligine daha yakin biri cikacaktir.
Ayrilmakla en dogrusunu yapmissin, 2 senede 8-9 defa ayrilik siz gercekten hic anlasamadiginizi gösterir.
Mutlu olacagina ilk önce kendin inanmalisin ve en önemli ilk önce kendinle mutlu olmayi bilmelisin.

Zaman herşeyin ilacı derler.

Sen kafanda bitirerek zaten en olması gereken seyi yapmışsın.

Ağlayıp sızlayıp üzülmüyosun en azından.

Dilerim gönlüne göre biri çıksın karşına ve sen hep mutlu ol.

Sevgiyle kal.İyi kal

Kendini sakın üzme madem bu kadar düşünceli ve hassas bir insansın bırak seni kaybettiğine o üzülsün, zaten geri dönerse senindir geri dönmezse hiç senin olmamış demektir... Sende hayatına ona göre yön verirsin ...

İnşallah canım ya o anlaşmaya çalışmıyodu hiç, nede olsa beni seviyo ayaklarına yatıyodu heralde....Umrumda değil artık..Beni düşünüyo mu? Seviyo mu? Üzülüyo mu? diye düşünmüyorum hiç..Düşündüğümde kendi değerim yok oluyo sanki,iğreniyorum ondan..o derece takmıyorum yanii...

inşalalh canım her şey bundan sonrası için gönlüne göre olur :)

Ağlamak? Sızlamak? Umut etmek? Yaptığım en kötü şeylerdi...Belki ilk seferkinde bu kadar kararlı olsaydım şimdi çok daha mutlu olurdum...Kader, yaşanacağı vardı deyip geçmek gerekiyo işte..Çok sağol iyi dileklerin için..Cümlemiz için hayırlısı olur inşallah

Ben rotamı çoktan çizdimm..İnşallah şaşırmam yolumdan ve aynı hatayı yapmam..Allah'ın izniyle olmicak bi daha..Geri dönsede dönmese de umrumda değil... İğreniyorum ondan..

Bu ilişkiyi kafanda bitirerek ilk adımı atmışın zaten.
Bundan sonrası zaman ve sabır her şey gönlüne göre olur inş :)

Herkes kendisine değer verecek biri için her şeyi yapmaya hazır olduğunu söyler ama o kişiyi bulduğunda gördüğü değeri suistimal eder, doyumsuz olur, "nasıl olsa seviyor" diye umursamaz davranır, erkek arkadaşınız da öyle yapmış... Sizin tahammül sınırınızın sonuna geldiğinizi görünce de daha fazla zorlama gereği hissetmemiş çünkü o sizin varlığınızdan ziyade her ne yaparsa yapsın onu kabullenen ve sonunda aranızı bulan tavrınızı seviyormuş ama kendisi burnu yere düşse eğilip almadığından aynı özveriyi göstermemiş anlattıklarınıza bakılırsa...

Keşke insan dilediği kadar sevgisini gösterebilse, karşı taraf için yaptığı fedakarlığın karşılığını görebilse ama ilişkilerde verici oldukça bu sizin görevinizmiş gibi algılanıyor maalesef... Kavgaları, küskünlükleri engellemeye çabaladıkça daha çok sorunla karşılaşıyorsunuz, "nasıl olsa ortalığı toplayacak biri var" diye düşünülüyor...

Siz bir adım attıkça karşıdan da bir adım gelmeli aksi halde birlikteliğin tüm yükünü siz taşımak zorunda kalıyorsunuz... Daha çok sevilmenin yolu çok sevmek değil ne yazık ki, onsuz da yapabildiğini göstermek... Bir sonraki ilişkinizde bu kadar alttan almaz, karşı taraf hatalıysa onun kendini affettirmesini beklerseniz daha mutlu ve huzurlu olursunuz...

benimde 10 yıllık ılıskım war.hala dewam edıoruz ınanırmısın sendekı butun sıkayetler bendede war.en ufak seylerden kawga cıkıo artık bırbırımıze batar durumdayız.o kdr tahammulumuz kalmamıs..bence 2 yıl sonunda bu durumdaysan dönme..elbet karsına daha ıyısı cıkacaktır.ben önceden ayrılmadıgıma o kdr pişmanımkiii...

Daha ne diyebilirim ki? Çok güzel yazmışsın canımm ..

Allah yardımcın olsun canım Bende görüyorum etrafımda anlaşamayıp ama zorla sürdüren insanlar görüyorum..sonuç=mutsuz, çok mutsuz bi evlilik...Şükrediyorum bitti diye..Umarım aynı hatayı yapmam bi daha..İnşallah sorunlarınızı azaltıp, birbirinizi üzmezsiniz

ben de senin durumundayım. ayrıldım ve yeniden mutlu olmayı bekliyorum ama bi süre kimseyle görüşmeyeceğim. zaten öyle bi istek de yok kimseden ya
bi ara boşuktaydım resmen aranıyordum ama şimdi atlattım o günleri çok şükür. sen de atlatırsın inş.

bende 2 sene evel senin durumundaydım onu unutmak için başkalarını düşünüyordum ama olmuyordu 1 gün bile aklıma geliyordu başka biriyle bi ilişki bile hayal edemiyordum o kadar mide bulandırıcı oluyordu bu olay benim için ama şimdi hayatımda öyle bir insan varki Allah 2 yıl sonra karşıma çıkardı o zaten herşeyin zamanını en iyi bilir mutluyum...

Ama şunu sakın unutma 1 yıl oldu neden 2 yıl oldu neden deme sadece sabret emin ol herşey istediğin gibi oluyor sonra

Bu derece kararlı olmanız, aldıgınız kararların arkasında olmanız cok güzel en önemlisi de bu zaten, en başta yapılması gereken...
Hersey gönlünüzce olsun diyorum.

Canim bende senle ayni durumda sayilirim
2 senelik iliskimden 3 hafta önce tamamen ayrildik
iyide oldu, dogru seyi yaptigima inaniyorum, senin gibi cok kararliyim
ve inanirmisin, ayrildigimdan beri sürekli birileri pesimde dolaniyor
ilgileniyorlar benle
Allahin hikmetimidir nedir :) yardimci oluyor iste bana, unutmama..

Diyorum ya dogru karari verdigime okadar eminimki
Evet cok asiktik,
oda bana bende ona cok asiktik, birdahada birisine bukadar asik olmayi istemiyorum,
ama olmiyacakti olmadi iste, evlendikten sonra bosanmak istemedigim icin ayrildim.

Allah yardimcimiz olsun, bazen bende kendimi baska bi erkekle düsündügümde midem bulaniyor, allahim diyorum ayni yataga nasil girerim ???
Ama allaha cok dua ediyorum, esim olacak insana kalbimi isindir, igrendirme beni diye..
Insallah rabbim bize yardim edecek, ben inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…