- 17 Mayıs 2010
- 1.660
- 1.055
- 698
- 33
ben de senin durumundayım. ayrıldım ve yeniden mutlu olmayı bekliyorum ama bi süre kimseyle görüşmeyeceğim. zaten öyle bi istek de yok kimseden ya
bi ara boşuktaydım resmen aranıyordum ama şimdi atlattım o günleri çok şükür. sen de atlatırsın inş.
bende 2 sene evel senin durumundaydım onu unutmak için başkalarını düşünüyordum ama olmuyordu 1 gün bile aklıma geliyordu başka biriyle bi ilişki bile hayal edemiyordum o kadar mide bulandırıcı oluyordu bu olay benim için ama şimdi hayatımda öyle bir insan varki Allah 2 yıl sonra karşıma çıkardı o zaten herşeyin zamanını en iyi bilir mutluyum...
Ama şunu sakın unutma 1 yıl oldu neden 2 yıl oldu neden deme sadece sabret emin ol herşey istediğin gibi oluyor sonra
Canim bende senle ayni durumda sayilirim
2 senelik iliskimden 3 hafta önce tamamen ayrildik
iyide oldu, dogru seyi yaptigima inaniyorum, senin gibi cok kararliyim
ve inanirmisin, ayrildigimdan beri sürekli birileri pesimde dolaniyor
ilgileniyorlar benle
Allahin hikmetimidir nedir :) yardimci oluyor iste bana, unutmama..
Diyorum ya dogru karari verdigime okadar eminimki
Evet cok asiktik,
oda bana bende ona cok asiktik, birdahada birisine bukadar asik olmayi istemiyorum,
ama olmiyacakti olmadi iste, evlendikten sonra bosanmak istemedigim icin ayrildim.
Allah yardimcimiz olsun, bazen bende kendimi baska bi erkekle düsündügümde midem bulaniyor, allahim diyorum ayni yataga nasil girerim ???
Ama allaha cok dua ediyorum, esim olacak insana kalbimi isindir, igrendirme beni diye..
Insallah rabbim bize yardim edecek, ben inaniyorum
canım herkes aynı dertten muzdarip..
bende öyle..
hayatımı ona o kadar endekslemişim ki başkası mı Allah korusunn yani düşünemiyordum...
elbette bütün sorunlar onda demiyorum. bir ilişki bitmişse her iki tarafta da kusurlar vardır..
fakat telafi edilebilirdi. yaptığım şeyler. çünkü sevgim ağır basıyordu. lakin o gitmyi seçti hemde koşarak..
yemeden içmeden kesildim, yataktan çıkamıyordum. bundan 5 ay önce..
zor, çok zor.. ben çok ciddiye almışım meğer onu...
şimdi düşünüyorumda.. bu benm için iyi bir ders oldu...
kafamı toparladım.. cidden kendimi iyi hissediyorum..
ve karşıma olgun bir insanın çıkmasını bekliyorum..
çıktığı anda 'EVET' diyeceğim.. eğer ayrıldıktan sonra hemen bir ilişkiye başlasaydım bu inat olmaktan öteye gitmezdi..
sakin olduğunda artık onsuz birşeylere devam ettğinde yeni bir hayata, yeni bir aşka hazırsın demektir.
Üzülme diyemiyorum
ama kendimden örneklersem 3 buçuk senelik bir ilişki yaşadım çok sevdim çok aşık oldum (sandım )
Onsuz bir dünya yoktu o yoksa başka bir şey yoktu.Tam bir melankoli durumuydu
ve sonun da olması gerektiği gibi hatta başından bildiğim şey oldu ve ayrıldık.Dünya durdu,nefesim kesildi,zayıfladım,öldüm bittim işte
bir ilişkinin ardından ne kadar acı çekile biliyorsa en berbat hali ile çektim.
Ama sonunda gerçek aşkı buldum.O yaşadığım şeyden çok farklıydı,Onun sevgisiyle daha iyi bir insan oluyordum o beni kırmaktan korktukça ben insanları kırmaktan o kadar korkuyordum.
Yaşanması gereken şeyler vardır insanların hayatında ve ben o ayrılıkta o kadar büyük acılar çekip o kadar büyük dersler çıkarmasaydım şimdi yaşadığım bir aşk olmazdı.
Umarım senin için de böyle olur bu yaşadığın umutsuzluk seni gerçek aşka hazırlar.
ben eski nişanlımdan ayrılalı on ay falan oluyor inanırmısın aklımın ucuna dahi gelmiyor yok uctu gitti o on ayın son bes ayında birisi vardı hayatımda o varken bile yoktu hayatımda.Rabbime şükürler olsun öyle bi gitti ki benden canımı cok acıtmadı sonrası..
geçiyor biliyorum..
ama şimdi geçmiyor benim için.
seninki de geçicek sabret dua et.karşına birisi inş cıkar ama bekle zaman ver kendine o boşluğu başkası doldurmasın..
İnşallah canım.. Sabretmekten başka çare yok zaten.. Hayırlısı hangisiyse o olsun 1 2 3 farketmio hiç, yeter ki doğru insan olsun
Canim bende senle ayni durumda sayilirim
2 senelik iliskimden 3 hafta önce tamamen ayrildik
iyide oldu, dogru seyi yaptigima inaniyorum, senin gibi cok kararliyim
ve inanirmisin, ayrildigimdan beri sürekli birileri pesimde dolaniyor
ilgileniyorlar benle
Allahin hikmetimidir nedir :) yardimci oluyor iste bana, unutmama..
Diyorum ya dogru karari verdigime okadar eminimki
Evet cok asiktik,
oda bana bende ona cok asiktik, birdahada birisine bukadar asik olmayi istemiyorum,
ama olmiyacakti olmadi iste, evlendikten sonra bosanmak istemedigim icin ayrildim.
Allah yardimcimiz olsun, bazen bende kendimi baska bi erkekle düsündügümde midem bulaniyor, allahim diyorum ayni yataga nasil girerim ???
Ama allaha cok dua ediyorum, esim olacak insana kalbimi isindir, igrendirme beni diye..
Insallah rabbim bize yardim edecek, ben inaniyorum
2 senelik ilişkim perşembe günü bitti..Sebeb=saçma sapan nedenler yüzünden tartışmalarımız, gereksiz tripler, can yakmalar, moral bozmalar..2 seneden beri 8 9 defa ayrılıp barıştık, ne acı bişey! Üstelik alttan alan taraf ben oldum...Çok üzülmeme,gururumun kırılmasına, deli gibi ağlayıp kafayı yiyicek hale gelmeme rağmen yine barıştım, affettim..Sorun sadece ANLAŞAMAMA, başka bişey yok..Onun beni sinir etmesi benim hemen kızmam ve alttan almaması...Bi kere bile olgun davranmaması...En son tartışmamızda saçma sapan bişey yüzündendi..Aradı konuştuk, ikimizin sesindede 'bitsin artık' vardı..O mücadele edicek gücüm kalmadı felan dedi..Bende 'bitti,bitti,bitti,.... Bi daha yokum,beni ne ara ne mesaj at, baak sakın 1 hafta,iki hafta, 1 ay geçtiten sonra arama beni.Beni bugün öldür!' dedimm...Aramasını beklemiyorum, aramasın da..Kesinlikle bitirdim...O kadar değer verdimki; o zoruma gidiyo..Konuyu açmamın sebebi benim durumumda olup da şimdi aradığı,kendi dengi insanı bulan var mı? Mutlu olucak mıyım? Verdiğim değerin karşılığını alıcak mıyım? diye merak ediyorum sadece...
Oha diyorum bu kadar olur... Aynı benim yaşadıklarım..
Sebeplerimiz ayrılış tarzımız bile aynı canım..
Umudunu kırmak istemem ama benim 1.5 yıl oldu biteli, çok mutsuzum kimseyi sevemiyorum..
kızcağıza moral vereceğimize hala eski ayrıldığımız adamları unutamadığımızı söylemişiz, ağlanacak halimize gülüyorumpalyaço gibi hissediyorum kendimi, gülen yüzümün altında ağlayan biri var
Hahaha aynen blackçim yaa hele benim yazdığıma baksana ay ne güldüm..
Ruh halim çok garip ya ağlasam mı gülsem mi bilemedim.
Umutsuz vakayım resmen.Her yerde bi anlatma isteği bi sövme isteği inşallah biter gider bu da:26:
Kızlar dayanamıyorum bazenBazen özlüyorum kokusunu bazen nefret ediyorum arayıp ağzına s..çmak istiyorum... 3hafta oldu..Geçicek mi diye merak ediorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?