boşluktayım kızlar yardımlarınızı bekliyorum.. :(

canım herkes aynı dertten muzdarip..
bende öyle..
hayatımı ona o kadar endekslemişim ki başkası mı Allah korusunn yani düşünemiyordum...
elbette bütün sorunlar onda demiyorum. bir ilişki bitmişse her iki tarafta da kusurlar vardır..
fakat telafi edilebilirdi. yaptığım şeyler. çünkü sevgim ağır basıyordu. lakin o gitmyi seçti hemde koşarak..
yemeden içmeden kesildim, yataktan çıkamıyordum. bundan 5 ay önce..
zor, çok zor.. ben çok ciddiye almışım meğer onu...
şimdi düşünüyorumda.. bu benm için iyi bir ders oldu...
kafamı toparladım.. cidden kendimi iyi hissediyorum..
ve karşıma olgun bir insanın çıkmasını bekliyorum..
çıktığı anda 'EVET' diyeceğim.. eğer ayrıldıktan sonra hemen bir ilişkiye başlasaydım bu inat olmaktan öteye gitmezdi..
sakin olduğunda artık onsuz birşeylere devam ettğinde yeni bir hayata, yeni bir aşka hazırsın demektir.

Çok sağol canım..Evet güvensizlik var bide kafa dinleme ihtiyacı..Allah yardımcımız olur inşallah, gönlümüze göre verir

İnşallah canım.. Sabretmekten başka çare yok zaten.. Hayırlısı hangisiyse o olsun 1 2 3 farketmio hiç, yeter ki doğru insan olsun

Üzülme diyemiyorum
ama kendimden örneklersem 3 buçuk senelik bir ilişki yaşadım çok sevdim çok aşık oldum (sandım )
Onsuz bir dünya yoktu o yoksa başka bir şey yoktu.Tam bir melankoli durumuydu
ve sonun da olması gerektiği gibi hatta başından bildiğim şey oldu ve ayrıldık.Dünya durdu,nefesim kesildi,zayıfladım,öldüm bittim işte
bir ilişkinin ardından ne kadar acı çekile biliyorsa en berbat hali ile çektim.

Ama sonunda gerçek aşkı buldum.O yaşadığım şeyden çok farklıydı,Onun sevgisiyle daha iyi bir insan oluyordum o beni kırmaktan korktukça ben insanları kırmaktan o kadar korkuyordum.

Yaşanması gereken şeyler vardır insanların hayatında ve ben o ayrılıkta o kadar büyük acılar çekip o kadar büyük dersler çıkarmasaydım şimdi yaşadığım bir aşk olmazdı.

Umarım senin için de böyle olur bu yaşadığın umutsuzluk seni gerçek aşka hazırlar.

Allah yardımcın olsn cnm seninde... Evet Allah'ın hikmeti o kadar büyük ki; kadir gecesinde o kadar ağladım ki hıçkıra hıçkıra dua ediodum Allahım at,çıkar onu içimden diye..Çok şükür her zmankinden iyiyim..Ben başkasını düşünüyorum bile o derece!! o derece kızgınım...Başkasından bekliyorum artık hakkettiğim ilgi ve sevgiyi onu düşünmüyorum bile... Ha sevmiyo muyum? sevmedim mi? Çok sevdimm hemde çoookk...

Aynen benimde hatalarım telafi edilebilirdi, sevgim-verdiğim değer çok çok ağır basıyodu... Beddua etmiyorum ama Allah hakkımızı hiç bırakmaz,bundan eminim... İnşallah karşımıza hakkettiğimiz insanlar çıkar canım...

:26: Çok sağol canım, umarım öyle olur..Allah mutluluğunuzu bozmasın

ben eski nişanlımdan ayrılalı on ay falan oluyor inanırmısın aklımın ucuna dahi gelmiyor yok uctu gitti o on ayın son bes ayında birisi vardı hayatımda o varken bile yoktu hayatımda.Rabbime şükürler olsun öyle bi gitti ki benden canımı cok acıtmadı sonrası..

geçiyor biliyorum..

ama şimdi geçmiyor benim için.

seninki de geçicek sabret dua et.karşına birisi inş cıkar ama bekle zaman ver kendine o boşluğu başkası doldurmasın..

Benimde aklıma gelmiyo, ha geliyo ama içim parçalanmıyo..Çünkü içim müsterih, ben elimden gelen herşeyi yaptım, o kadar çok yaptım ki..Adı gibi biliyo o, kendi ağzıyla söylüyodu başkalarına, son gün 'ben seni bu hale getirdim o kadar değer verdimki bu hale geldik' dedm verdiği cevap 'çok doğru söylüyosun'du... İçi parçalanıcak biri varsa o da O'dur... Allah hepimizin yardımcı olsun, sabır versinn..

kendini bolukta hisseden bizler
bakalım ne zaman mutluluğu yaşayacağz tekrar

İnşallah canım.. Sabretmekten başka çare yok zaten.. Hayırlısı hangisiyse o olsun 1 2 3 farketmio hiç, yeter ki doğru insan olsun

tabiki benimde karşıma pat diye 1. o çıkmadı çok insan çıktı arasından ben tercih yaptım.. Allahın izin verdiği kadarıyla seninde öyle olacak umarım

Kızlar 2 gündür verdiğim değere, sevgiye o kadar üzülüyorumki, biliyorum üzülmek boş ama elimde değil..Allah'ımın hakkımı bırakmıyacağı günü bekliyorum...

ben de severek ayrıldım, evlendikten sonra boşanacağımız aşikardı. yüreğim kanaya kanaya bıraktım. şimdi çok acı çekiyorum. kimseyi düşünemiyorum onun yerine. kimseyi öpemem kimseyi koklayamam onun gibi geliyor allahım sen hepimize sabır ver..

Son düzenleme:

Oha diyorum bu kadar olur... Aynı benim yaşadıklarım..
Sebeplerimiz ayrılış tarzımız bile aynı canım..
Umudunu kırmak istemem ama benim 1.5 yıl oldu biteli, çok mutsuzum kimseyi sevemiyorum..

Son düzenleme:
Oha diyorum bu kadar olur... Aynı benim yaşadıklarım..
Sebeplerimiz ayrılış tarzımız bile aynı canım..
Umudunu kırmak istemem ama benim 1.5 yıl oldu biteli, çok mutsuzum kimseyi sevemiyorum..

kızcağıza moral vereceğimize hala eski ayrıldığımız adamları unutamadığımızı söylemişiz, ağlanacak halimize gülüyorum palyaço gibi hissediyorum kendimi, gülen yüzümün altında ağlayan biri var

Hahaha aynen blackçim yaa hele benim yazdığıma baksana ay ne güldüm..
Ruh halim çok garip ya ağlasam mı gülsem mi bilemedim.
Umutsuz vakayım resmen.Her yerde bi anlatma isteği bi sövme isteği inşallah biter gider bu da:26:

ay dur koptummmmm bende de durum aynı. birebir hem de

Kızlar dayanamıyorum bazen Bazen özlüyorum kokusunu bazen nefret ediyorum arayıp ağzına s..çmak istiyorum... 3hafta oldu..Geçicek mi diye merak ediorum

Kızlar dayanamıyorum bazen Bazen özlüyorum kokusunu bazen nefret ediyorum arayıp ağzına s..çmak istiyorum... 3hafta oldu..Geçicek mi diye merak ediorum

ge-çi-cek. zaman sadece. ben de çok özlüyorum, zor dayanıyorum, bir gün sanki bir ay gibi geçiyor. ben de arayıp yuvasını yapmak çok istiyorum, bir güzel sövmek istiyorum, çok şeyler istiyorum ama sessizliğe gömüldüm. dayanıcaz, başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…