Canım en azından bir ihtimalin olur.Bu saatten sonra nasil ne zaman düzgün birinle karsilasip aile kurucam.30 yasima bastim sanki hersey bitti benim için gibime geliyor artik
En az 30 yılın daha var bu şekildemi yaşamak istiyorsunBu saatten sonra nasil ne zaman düzgün birinle karsilasip aile kurucam.30 yasima bastim sanki hersey bitti benim için gibime geliyor artik
Bu sözlerin üzerine biz ne diyelim, ömür boyu çek ozaman. Yola gelecek bir tarafı yok, hele çoçuk yapma üzerine söylediği söz, bende verecek fikir bırakmadıBu saatten sonra nasil ne zaman düzgün birinle karsilasip aile kurucam.30 yasima bastim sanki hersey bitti benim için gibime geliyor artik
Zaten guvenemiyorumki ama hala seviyorum kendimi anliyamiyorum piskolojik destek almaya karar verdim . Mantigim terk et bir dakka durma diyor ,kalbim bosanirsam cok aci cekecegimi soyluyor...Hep yazıyorum yine yazicam insanoğlu ne ederse kendi eliyle ediyor sana sürekli bosanicam diyen adamla hele ki benden olmaz çocuk başkasıyla yapa getiren bi adam için ağlaman inanmak istemedim azcik güçlü ol dik dur yahu bu nasıl bir saygısızlık birde bu adamı neye güvenip baba yapican Allah aşkına
Saçmalama canım ya etrafımda 40 indan sonra anne olan tonla kadın var. Anne olma hevesini gidermek için, bebek istemeyen bi adamı baba mı yapacaksın? Korkunç bir laf ya, git başkasından yap diyor, inan midem bulandı. Ayrıca şunu unutma, bir erkek karisina bir kez bosayacagim dediyse o evliliğin beti bereketi kalmaz. Sana defalarca söylüyor. Sen doğru bildiğinden şaşma, bırak boşarsa boşasın gitsin ailesine köle olsun. Şantajla evlilik mi yürürmüş. Kiradasin, kocan ailesine kredi çekiyor, sana iğrenç laflar ediyor ve senin derdin bu ortama günahsız bir bebek getirmek. Kusura bakma da mutsuz cocuklarin suçlusu, onu düşüncesizce, bencilce dünyaya getirenlerdirmerhaba arkadasalar,
Lutfen bana yardim edim saglilikli dusunemiyorum artik. Esimle birbirmizi cok severek evlendik ama ailesinin para derdi bizi resmen bitirdi. Esim eskiden bana hak verirken artik beni dinlemiyor. Su an kredi yapip babasina ev alicakmis (zaten kendisin bir evi var ama gozü doymuyor malesef). Aslinda kendimize ev alicaktik su an kiradayiz. Hazir kredi cekerken iki ev kredisi cekip onada ev alalim diye tutturdu (surekli aklina giriyolar). Ve daha neler neler yazsam satirlar yetmez bu son olayda koptu ipler. Bana resmen karsi gelirsem benden bosanacagini soyluyor acik acik. Belkide benim yuzumden boyle oldu, 4 senedir evliyiz her kavgada bosamakla tehdit etti agladim tuttum ayrilamadim. Eskiden cok iyi biriydi (hatte simdi bile herseye evet desem cok iyi davraniyo) ben cok sevdigi her halinden belliydi neden boyle oldu anlmadim. Artik her dakka basi bosanirim banane sacma sapan harektler. Resmen piskolojim bozuldu. 30 yasina girdim ve sanki hayatim bitti bosanirsam ne anne olma sansim var nede duzgun birini bulma sansim gibi geliyor bana. Inan cok gorgusuzler neler oldu bir kere saygisizlik yapmadim. Her kez ayni seyleri soyler ama bunlari hakettmedim eskiden ailesine surekli para gonderdigimiz icin esim bana sen cok iyi birisin iyiki seninle evlendim derdi. Simdide ailesine ev almak istemedgim icin paragoz oldum.
Ve ben hayla bu adami seviyorum nasil bu kadar dustum kendimi bu kadar ezdirdim anlamiyorum.keske seneler once sacma sapan konulardan cikan tartismalarda biraksaydim gitseydi. Ben tuttukca o bosanma tehtidlerini rutin yapti. Isin en aci tarafi ben kaybetmekten hic korkmuyor cekip gitsem umrunda olmuycak. Ve bu cok aci. Asktan surekli ezik gibi agladim karsinda ve sonuc bu oldu. Biraz once cocuk konusunda « ben cocuk istemiyorum zaten istiyosan bu benle olmaz »dedi sok oldum. Adam resmen bosan baskasinla yapa getirdi. Biz ne ara bu hale geldik ...lutfen yardim edin
Sonuna kadar haklisin ben eskiden boyle bir insan degildim su an bu ezikliyimi bile kendime yediremiyorum. Zaten is okul konusunda surekli benle rekabette oldu hic bir zaman basarimi kabullenemediYa arkadaşım bir ömür eziyet çekmek daha mı iyi? Bu adamdan çocuk yapılır mı ayrıca ya? Hiç mi düşünmez bi insan kendini? Stockholm sendromu mu oldu? Yarın kadının biri kocana göz kırpsa zaten gidecek gibi duruyor, ya da sözünü dinlemesen seni kapıya koyar bu adam.
Evlenmesen ne olur? İşin varmış ne güzel işte yaşın geç, bu adam sendeki tüm özgüveni bitirmiş kendine gel ya.
Baskasinla yap derken yani bosanalim ben cokcuk istemiyorum gibisine getirdi yani baska birini bulHep yazıyorum yine yazicam insanoğlu ne ederse kendi eliyle ediyor sana sürekli bosanicam diyen adamla hele ki benden olmaz çocuk başkasıyla yapa getiren bi adam için ağlaman inanmak istemedim azcik güçlü ol dik dur yahu bu nasıl bir saygısızlık birde bu adamı neye güvenip baba yapican Allah aşkına
Canım ciddi bir laf bu.Pekcok erkek evlilik kurumundan bunalır ama karısının başka bir erkekle olması düşüncesi bile rahatsız ettiği için ayrılmak istemezBaskasinla yap derken yani bosanalim ben cokcuk istemiyorum gibisine getirdi yani baska birini bul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?