Bosluktayim yanlis karar almaktan korkuyorum

Eminmisiniz babasina ev alacagina. Belki sizi ortak etmemek icin babama ev alicam diyordur.

Canım ciddi bir laf bu.Pekcok erkek evlilik kurumundan bunalır ama karısının başka bir erkekle olması düşüncesi bile rahatsız ettiği için ayrılmak istemez
Anlamiyorum iste cok dengesiz nerdeyse erkek is arkadaslarimla konusmami yasakliycak bana kiskancliktan elinde olsa bir yandanda bosnalim yok cocuk benle olmaz falan filan .adam surekli iki ucta ya sevgiden bana yapisiyo boguyo nerdeyse yada bir sey hosuna gitmedinmi bosanalim ve birden hic birdey umrunda olmuyor

Onun ki sevgiden kıskanma değil.Seni yıldırmak ,boşanmayı isteyen sen ol diye yapıyor.Ya da kendisi seni aldatiyor ve yansıtma yapıyor.

Onun ki sevgiden kıskanma değil.Seni yıldırmak ,boşanmayı isteyen sen ol diye yapıyor.Ya da kendisi seni aldatiyor ve yansıtma yapıyor.
Yalniz her kucuk kavgada bosanma kelimesi evlendigimizden beri gundenmde ve baslarda beni cok sevdiginden eminim. Ben korktukca o bu konuyu bana silha gibi kullandi, tabi belkide aldatiyordur zaten yakalasam rahatliyip bosanicam benim icin affedilmez bisey aldtma

Kendin de farkindasin azilmissin karsisinda ama en basindan kendine acimaktan vazgec ne demek senin evin yokken ailesine 2. Evi almak gecen sene ayni lafi kv yapti sirf cocuguma bakiyor diye ben tapkimi gosterdim ailede adim paraciya cikti eski konularimdan bakabilirsin ama benim esim alamam cok sacma oyle sey mi olur demisti kocabin basini yeme git bir de kv kp cemkir bak bakalim bir daha yaninda destersuz para lafini soyleyebiliyorlar mi

Arkadasim bunlar cok gorgusuz cirkef insanlar ne olursa olsun seni suclu cikarirlar ben bunlarla artik bas edemiyorum biktim usundim hemde is esimde bitmesi gerikir kvdemde degil.basta esimde mantiksiz buluyodu yanimdaydi evliligimizin ilk yilinda simdi 90 derece dondu

Bu evliliği sürdürmek için senin motivasyonun ne? Yani günün sonunda ne ile mutlu oluyorsun? Aldattığını gözünle görmemek,fiziksel şiddete maruz kalmaman seni mutlu etmeye kaç yıl daha yeter? Var mı enerjin 30 sene daha bunu yaşamak için

Hayir zaten enerjim su an tukkendi. Adam ne yapmaya calisiyo anlamadim. Mesela alicam bosarim falan diyo ondan 1 saat sonra gelip yapisip sarilip opup duruyo. Resmen piskolojim bozuldu. Yasitlarim hep aile kurdu bosanip bu saaten sonra duzgun kimi bulucam ben...

Esine bir sans daha ver Belki senden yana itici gelen yonlerin vardir.Sevdigi yemegi yap guzel giyib ilgilen felan.Birde ailesi hakkinda kavga etme usulca konus zamani geldiginde.Iyi gecindiginiz anlarda sikicak sorular sorma .Dene bakalim degisicek mi. Eger degismiyorsa herkes yoluna gitsin

2 ev alirsiniz siz kendi evinizi odersiniz kocanda babasinin evini ... sonra bikarsiniz bosanirsiniz 10 yil daha gecmis olur ...40 yasinda cocuk doguramam ee duzgun birinide bulamam ... 50 olur yaş yok yok ben daga ezilebilirim devam ... ogrenilmis caresizlik sizinki ...

Seni ikna Edip tamam dedirtmek için yapıyor.Senin alın terinle ailesine ev alacak adam kolay mı? Gönlünü yapacak. Kredi borcuyla ortada kalabilirsin.Almiyoruz,kendimize de almıyoruz de bakalım ne yapacak

Bu aralar cok gicik gicik konusuyorum onunla farkindayim ama sinirlerim resmen bozuldu bunlarin icinde paradan baska derdi yok ailesinin esim paraya duskun bir insan degil ama affedersiniz enayi oda ailesini zengin etmek derdinde. Mal mulk icin beni terk etmeyi goze aliyor bunu kendime yedirzmiyorum

Annem buna pışpışlamak derdi yıllarca ne demek istediğini anlamlandıramıyordum taki bdv konuları ve yorumlayan insanlarla karşılaşıncaya kadar :)

Cok haklisin cnm benzerini bende yasiyorum. Fakat ataerkil toplumda yasiyoruz ailelerine laf etmemiz hoslarina gitmiyor. Sen soyle dusun ,ev esinin ustune olucaktir bankada kredi cekcegine gore, yani yine sizin onlar rahmetli olunca size kalicak. Esinin durumu iyi gibi kendinizede alirsiniz bir sure sonra. Hem yaslaninca evleri var diye basiniza coreklenmezler. Bakis acini degistir Bak gor dedigime geliceksin.

Seni ikna Edip tamam dedirtmek için yapıyor.Senin alın terinle ailesine ev alacak adam kolay mı? Gönlünü yapacak. Kredi borcuyla ortada kalabilirsin.Almiyoruz,kendimize de almıyoruz de bakalım ne yapacak
Bana senin maasina dokunmam istiyorsan dedi

Herşeye evet dediğinizde sizi herkes sever zaten. Asla izin vermeyin yarın ne olacagı belli değil iki kredi kolay ödenmeyecek. Kendi evinizi alın önce. Sonra babası çeksin kredisini eşiniz yardım eder ödemesine.

Arkadasim adamlarin zaten bir evi var ve esim ikimizi gencindiricek kadar para aliyor ben calismasam tatil falan bisey yapamiyoruzki zaten

Herşeye evet dediğinizde sizi herkes sever zaten. Asla izin vermeyin yarın ne olacagı belli değil iki kredi kolay ödenmeyecek. Kendi evinizi alın önce. Sonra babası çeksin kredisini eşiniz yardım eder ödemesine.
Zaten izin vermiyorum , erkek benim sen her seye karisiyosun diyor bana acik acik bosanirim dedi bana beni ailemle senin aranda tercih yapmak zorunda birakma diyor

Eeee bu zamana kadar seni neden oturtmuş kirada? Bu zamana kadar senin maaşına dokunmuyor muydu? Aliyorsan al, ben hiçbir krediyi imzalamam ,evide geçindirmem diyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…