Bosluktayim yanlis karar almaktan korkuyorum

Cook iyi anliyorum benimkiler de ayni emin ol o kadar ajitasyon yaptilar o kadar buyuk tepki verdiler ki asla geri adim atmadim mesafemi koydum hem de merhaba merhaba derecesinde simdi para konusulmuyor yanimda eminim birkac yil gecip unutturp tekrar yapacaklar ama o zaman da ayni tepkiyi gosterecegim sen simdi esime cok asigim ayrilamam diyorsun ya bu kavgalar sizi o kadar yipratacak ki goresin gelmeyecek alin oglunuz da mali da sizin olsun diyeceksiniz

Merhaba canım hiç ağlayıp üzme kendini. Maddi konudan gelirin var ve sen ona verme. Kendin için birikim yap. Bi süre bişeyler sorma ve kendi ayaklarının üzerinde durabildiğini ona göster. Bu süreç içerisinde bakımına dahada dikkat et. Sen değil o seninle konuşmak için çaba sarf etsin. Ama onun önünde ağlama. Ona güçsüzüm profili yansıtma derim ben. 2 kredi çekip senin paradan ödeyecek sanırım tahminim yanlış değilse ona bu fırsatı sunma.

Zaten izin vermiyorum , erkek benim sen her seye karisiyosun diyor bana acik acik bosanirim dedi bana beni ailemle senin aranda tercih yapmak zorunda birakma diyor
Seni kaybetme korkusu olmamışki böyle demesi onun açısından normal. Blöf yapın bunun için benden yuvandan vazgeçiyorsan adliyenin yolunu biliyosun de.

Nefesine bu kadar güveniyor,madem "erkek" arkadaş,verme maaşını ! Adamcağız in gururu kırılmasın

Esiniz sizi ruhsal açıdan sindirmis gibi. Surekli bosanma uzerinden blöf yaparak sizi kendine bagimli yapmis gibi.
Sanki bosansa dunya basiniza yikilacakmis bir ruh haline sokmuş.
Yani esiniz o kadar degerli ve ulaşilmaz mukemmel biri ki sizden bosanirsa cok sey kaybedersiniz imajı olusturmus.
Anlattiklarinizdan ise sinir bozucu bir insan profili cikiyor esinizden baska da bir numara yok.
Bir de siz de artik eskisi gibi sevmiyorsunuz herhalde yoksa bosanmayi yeni birini bulmanin -sevmenin- ve sonrasinda cocuk olup olamayacagi fikrini dusunmeye baslamazdiniz.
Siz aslinda gelecekte yasayacaklarinizin belirsizliginden korktugunuz icin sevgi duvarinin ardina saklaniyorsunuz.
Surekli azalan alçalan bir sevgi duvarinin...

Eeee bu zamana kadar seni neden oturtmuş kirada? Bu zamana kadar senin maaşına dokunmuyor muydu? Aliyorsan al, ben hiçbir krediyi imzalamam ,evide geçindirmem diyebilirsin.
Aynen oyle dedim senin maasini zaten istemiyorum dedi ve zamani geldinmi aticaksin imzayi dedi kendinden emin emin atmassam nolur falan derken ev bosanirim senden paragozsun falan diyor.aglassami gulsemmi bu gune kadar para gonderirken iyi yuz buldular isi abartillar resmen ikinci ev istiyo babasi paragoz ben oldum

Arkadasim cok haklisin aslinda bilsemki karsima duzgun bir insan cikicak hala zamanim var hemen giderim ama bana bidaha benim gibi birini bulamassin diyor (oyle disari cikmasi gezmesesi tozmasi yok gercekten arkadaslariyla) herkez bana cok sanslisin ne iyi birisi falan diyor kendimi suclu hissediyorum olanlar ragmen

Bu saatten sonra nasil ne zaman düzgün birinle karsilasip aile kurucam.30 yasima bastim sanki hersey bitti benim için gibime geliyor artik
Kurma aile cok mu onemli... huzurundan mutlulugundan yani sen mitsuz olduktan sonra aile olmanin kurmanin anlami varmi... zaten aile olamamissiniz adamla... seni geleceginde gormuyo koptugu yerde biter dusuncesinde

Seni kaybetme korkusu olmamışki böyle demesi onun açısından normal. Blöf yapın bunun için benden yuvandan vazgeçiyorsan adliyenin yolunu biliyosun de.
Blöf yapma gibi secenek yok bende gitsem pesimden aramaz bile o imaji veriyor bana yani pisman olmazda

Yol belli sen yapmasanda birgun bu adam bir bahaneyle birakacak seni. En azindan buna hazirla kendini... yazik degil mi sana istersen 50 ol ne farkeder
Birseye evet dedigimde yada bu konular ortada yokken veya normal zamanda seni cok seviyorum diye yapisip beni boguyodu resmen. Bir gun askimdan sozde oluyo ertesi gun bosanmayi dusunuyo anlamadim gitti

Blöf yapma gibi secenek yok bende gitsem pesimden aramaz bile o imaji veriyor bana yani pisman olmazda
O imajı veriyor işte, sindiriyor seni. Asıl o seni kaybetmekten korkmalı. Sen onun gibisini bulursun ama o sen gibisini bu zamanda bulamaz emin ol. Bunlar hep çok poh pohlamaktan. Gerçekten kaybeceğini düşünse bu kadar ısrarcı olmazdı belki de. Biraz ailenize gitseniz?

Iyi huylu bir insan olabilir ama şu soylediginiz iki cumlesiyle insani kendinden sogutur.
Bosanma blöfleri ve çocuk konusundaki kurdugu cumleler.
Insan hayat arkadasina bunu diyorsa ya kaybetmekten korkmuyordur ya kaybetmeyecegine emindir ya da karsisindaki insani umursamiyordur.
Baska bir olasilik daha var mi bilmem aklima ilk gelen bunlar.
Bir de esiniz bosanma sonrasini da sizin beyninize islemis "Benden iyisini bulamazsin." diyerek.
Sizin bu ruhsal baskidan kendinizi arindirmaniz gerekiyor.
Neden kaybeden taraf siz olacaksiniz. Degerinizi dusurmeyin hic kimseye karsi.

Çalışıyor ve kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsan bu lafları çekmeye deymez

Bilmiyorum arkadasim ama gitsem umrunda olmaz o kadar rahatki hatta bundan bir hafta once bir tartismada bosansak bile belki geri birlesiriz dedi .ona bosansak sanami geri donucem saniyosan gulerek tabiki falan dedi.saka gibi

Bilmiyorum arkadasim ama gitsem umrunda olmaz o kadar rahatki hatta bundan bir hafta once bir tartismada bosansak bile belki geri birlesiriz dedi .ona bosansak sanami geri donucem saniyosan gulerek tabiki falan dedi.saka gibi
Daha önce öyle bir şey olmamış yaşamadan bilemezsin. Bence ailene birşey deme normal özlemiş gitmiş gibi git. Bikaç gün kal arama sorma. Belki bi kurt düşer içine.

Adam ana olma hakkini elinden aliyo senin .!!! Sen nasi evet dersin anlamiyorum ya

Ailem esimi melek gibi goruyor cok saygili falan bunlari babama anlatsam maf eder onu farkindayim bir dakka birakmaz esimin elinde beni. Babama herseyi anlatmayi dusunuyorum bana yol gostermesi icin ama bu ezikliyimi kendim hazmedemiyorumki babama anlatim. kizinin bu kadar dustugunu bilmesini istemiyorum. Ben eskiden boyle bir insan degildim...utaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…