boşluktayım yardım edin

bence anneniz biraz sizofren. gerçekten. benim teyzemde de vardı bu, ciddi anlamda tedavi görmesi gerekiyor.

Başka bir şehre taşının bence. Iki taraftan da uzak olun.annenizin davranışları için de bir uzmanla gorusseniz iyi olur.ALLAH kolaylık versin

Doktoru Eve arkadasim diye cagirmak iyi fikir bence de.

Tum anneler iyi diye bi kural yok ki,pekala evladina dusman olan,iyiligini istemeyen bi dolu anne var.

Annenizin Oz bakimi nasil,cevresinde sevilen biri mi,muhakeme gucu nasil ,yani bi insanin psikolojik sorunlari varsa bi yerden ipucu verir.

aşırı iyilik yapmayı seven biri misafir sever bollukla ağırlar ama eğer karşılığını görmezse fazlasıyla deliriyor.ama genel olarak hiçbir akrabamız iyiliğini kabul etmiyor artık eğer yaparsada karşılığını hemen veriyorlar

Başka bir şehre taşının bence. Iki taraftan da uzak olun.annenizin davranışları için de bir uzmanla gorusseniz iyi olur.ALLAH kolaylık versin
başka şehre taşınmakta mesele bu kez tamamen silebilir beni.çünkü onlara kalsa eşimle beraber annemlerle yaşamam gerekiyordu ev parası biriksin diye.eşim başka bir şehirden ailesini akrabalarını bırakıp geldi iç güveyi gibi mi yaşayalım eşimi erkek yerine koymamaya çalışıyorlar.eşimde saygısından bir şey demiyor.dese de ciddiye almıyorlar

Tek cocuk musunuz ?
Sizi yonlendirmeye alismis,maasiniza bile el koymus, keske en bastan anne dur napiyosun diye tepkinizi koysaydiniz,simdi tepki verdiginizde esinizin sizi doldurdugunu dusunuyo,esiniz olmazsa maasinizi yine anneniz alacak o boyle inanmis bence tum sorunu bu.
Allah yardimciniz olsun ,aile bu dunyada bazilarina nimet bazilarina kulfet ne yazik ki.

Ayy Ben şok nasıl bir anne bu yaa...
kocan da melek miş resmen canım maşallah.. Sen eşine yansıtma onunla aranı iyi tut annenede he de geç .. elbet bir gün geçer hey hey leri başka kardeşin yok mmu onlarda ilgilensin ?

hayır tek çocuk değilim 5 kardeşiz diğer kardeşlerim henüz çalışmıyorlar okuyorlar ama giderleri yok çünkü burs alıyor hepsi

onlardan en büyük olanla konuşun size destek olsun annenizle biraz konuşsun böyle yavaş yavaş sizin artık evlendğiniz kendinize ait bir eviniz olduğu gerçeğni ona işlesin belki faydası olur. ayrıca hastalığı içinde ilgilensin tek siz değilsiniz sonuçta onlarda elini taşın altına koysun..

öyle yaptım ama yine de en doğrusu bu şehirden gitmek küseceklerdir ama inşallah zamanla barışılır.
50 yaşında kadın ve 28 yıldır böyle ben bildim bileli

senin kararın artık canım hakkında hayırlısı olsun.. hangi şehre gideceksin eşinin memleketine mi ?

hayır ikimizde ilk tanıştığımız ve kimsemizin olmadığı şehre gitmek istiyoruz

Aman git kurtul. Kocanın kardeşiyle konuşmasına kadar takip eden insan aynı evde olsanız neler yapar.

O vazgeçmez sizden istediği karşılığı görmedikçe kendini aşacak daha çok şey çıkaracak en sonunda kocanızda

bıkacak olan sizin evliliğinize olacak. Siz olsanız kayınvaliedenizin özelinize girmesine ne kadar tahammül edersiniz?

Gene kocanız iyi insan sesini çıkartmamış. Saygıda biryere kadar.Kardeşiyle konuşmasında ona ne?

Onun için kaç kurtul.

Offf en kötü durumlardan biri evlilikte. Benim de başım da var. Bu denli olmasada. Alışmış kendi kocasıyla hergun kavga etmeye su anda da boşandı . 3 yıl oluyor. Bana sardı Kavga etmiyorum ya eziliyorum saniyor. Değişik bir ruh hali. Ben kendi haline bıraktım tedaviye yyanıt vermiyordu zira. Ya harbiden şakaggibi annen diyorsun yuvayı yikinca nolucaksa zahir. Elin yapmadığınini kendi anan yapıyor hayret

Yanlış yapıyorsunuz, babanızı kenara çekip konuşun
Annenizle ilgili durumu anlatın anahtarınızı değiştirin
bu psikolojiyle anneniz iyi niyetli şeyler yapmayabilir.
zaten konuşmuyorsa evinize siz yokken girmsinin bir anlamı da yok
Biraz sesinizi çıkartın kendinizi gösterin

Bence gidin sıfırdan bir hayat kurun kendinize.
Oradan da arar sorarsıznız Allah korusun kötü günde koşarsınız yanlarına. Ama gereksiz hırslardan uzak kalmış olursunuz. kendi hayatınıza odaklanın huyunu öğrendiniz madem taşının ve üzülmeyin.

Anneniz eşinizin para için sizinle birlikte olduğunu düşünüyor
Sizin ve eşinizin mesleği ne? eşiniz çalışmıyormu
Ya da çalışıyor ama sizden daha az mı kazanıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…