- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
bence anneniz biraz sizofren. gerçekten. benim teyzemde de vardı bu, ciddi anlamda tedavi görmesi gerekiyor.bir gün eve ben gidin usta gelecek dedim işten izin alamadık haftasonuda gelmiyordu ustalar.o sırada odaları karıştırmış bekarken eşime yazdığım mektupları bulmuş okumuş sen kocana eziliyosun ondan özür diliyorsun boşanacaksın bu seni eziyor diyor.hatalıysam özür diliycem tabiki.
aaa birde eşimin kız kardeşini sevmiyor eşim ile görümcem internette aynı anda online ise beni arıyor bak bunlar görüşüyorlar ben arkandayıms enin diyor.en son kızdım sanane kardeşi ya ben takmıyorum dedim.
tabi birde 20 günlük evliyken eşimle mesajlaşıp eşime kızığ gece beni geri eve götürdü uykumdan uyandırıp.
bir gün bir başkasının düğününde kavga çıkardı ortalığı dağıttı o gün kanamam oldu ağlayamadım sinirdenAnneniz yüzünden bebeği nasıl kaybettiniz?
aşırı iyilik yapmayı seven biri misafir sever bollukla ağırlar ama eğer karşılığını görmezse fazlasıyla deliriyor.ama genel olarak hiçbir akrabamız iyiliğini kabul etmiyor artık eğer yaparsada karşılığını hemen veriyorlarDoktoru Eve arkadasim diye cagirmak iyi fikir bence de.
Tum anneler iyi diye bi kural yok ki,pekala evladina dusman olan,iyiligini istemeyen bi dolu anne var.
Annenizin Oz bakimi nasil,cevresinde sevilen biri mi,muhakeme gucu nasil ,yani bi insanin psikolojik sorunlari varsa bi yerden ipucu verir.
başka şehre taşınmakta mesele bu kez tamamen silebilir beni.çünkü onlara kalsa eşimle beraber annemlerle yaşamam gerekiyordu ev parası biriksin diye.eşim başka bir şehirden ailesini akrabalarını bırakıp geldi iç güveyi gibi mi yaşayalım eşimi erkek yerine koymamaya çalışıyorlar.eşimde saygısından bir şey demiyor.dese de ciddiye almıyorlarBaşka bir şehre taşının bence. Iki taraftan da uzak olun.annenizin davranışları için de bir uzmanla gorusseniz iyi olur.ALLAH kolaylık versin
aşırı iyilik yapmayı seven biri misafir sever bollukla ağırlar ama eğer karşılığını görmezse fazlasıyla deliriyor.ama genel olarak hiçbir akrabamız iyiliğini kabul etmiyor artık eğer yaparsada karşılığını hemen veriyorlar
annem babamla yaşıyor.babamda aslında anahtar eşimle ben çalıştığımız için anahtarın tekini vermiştim babama daha doğrusu sormadı bile kendine yaptırmış.şimdi kilidi değiştirsem küsecekler ikisi birden.tedaviyi kabul etmiyor kendini haklı görüyor birgün ispatlıycam kocan paran için seninle diyor ve herkese diyor bunu[/Q
hayır ikimizde ilk tanıştığımız ve kimsemizin olmadığı şehre gitmek istiyoruz
Anneniz eşinizin para için sizinle birlikte olduğunu düşünüyorkızlar merhaba.boşluktayım içim daralıyor bana bir akıl verin ne olur.4 aylık evliyim 10 yıl flört ettik.ailem evlenmeden önce eşime bayılırdı çok severlerdi.nişanlıyken ailesiyle problemler oldu herkeste olan problemler.evlendik bir ay sonra özellikle annem eşime zıtlaştı.boşanacaksın o senin paranın peşinde vesaireler demeye başladı.bana küstü 1 aydır doğru düzgün konuşmuyoruz.annemin psikolojik sorunları var.ben yokken eve girip yatak odamı ve evin heryerini karıştırıyor.eşimin beni aç bıraktığını düşünüyor.devamlı benim ezildiğimi düşünüyor.halbuki tam tersi bu konuda bana kızardı ilk başta bu kadar höt höt olma diye.
şimdi tek kaldı ve depresyonda sanırım.arıyorum mesaj atıyorum senin gibi kızım yok bana anne deme diyor.ve bir kaç yalanıda var tabi.
ama annem sonuçta dayanamıyorum etrafımdakiler umursama dikkatini çekmeye çalışıyor diyorlar ama hergün bir kaç kez konuşurken artık haftada bir iki mesajı geçmiyor ama evimi karışltırması devamlı yalan söylemesi evhamları beni bunalttı.
ne yapmalıyım sizce?
eşim benim için ailesini geride bıraktı karşı çıktı benim olduğum şehre geldi.ama annem yüzünden ben bile kalmak istemiyorum ne yapmalıyım?bebeğimi kaybettim annem yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?