Tedavi oluyor mu anneniz sağlık durumu tam olarak ne durumda? Sizden ayrı mı yaşıyor?kızlar merhaba.boşluktayım içim daralıyor bana bir akıl verin ne olur.4 aylık evliyim 10 yıl flört ettik.ailem evlenmeden önce eşime bayılırdı çok severlerdi.nişanlıyken ailesiyle problemler oldu herkeste olan problemler.evlendik bir ay sonra özellikle annem eşime zıtlaştı.boşanacaksın o senin paranın peşinde vesaireler demeye başladı.bana küstü 1 aydır doğru düzgün konuşmuyoruz.annemin psikolojik sorunları var.ben yokken eve girip yatak odamı ve evin heryerini karıştırıyor.eşimin beni aç bıraktığını düşünüyor.devamlı benim ezildiğimi düşünüyor.halbuki tam tersi bu konuda bana kızardı ilk başta bu kadar höt höt olma diye.
şimdi tek kaldı ve depresyonda sanırım.arıyorum mesaj atıyorum senin gibi kızım yok bana anne deme diyor.ve bir kaç yalanıda var tabi.
ama annem sonuçta dayanamıyorum etrafımdakiler umursama dikkatini çekmeye çalışıyor diyorlar ama hergün bir kaç kez konuşurken artık haftada bir iki mesajı geçmiyor ama evimi karışltırması devamlı yalan söylemesi evhamları beni bunalttı.
ne yapmalıyım sizce?
eşim benim için ailesini geride bıraktı karşı çıktı benim olduğum şehre geldi.ama annem yüzünden ben bile kalmak istemiyorum ne yapmalıyım?bebeğimi kaybettim annem yüzünden
hepimiz diyoruz ama kabul etmiyor ben delimiyim sen safsın seni kullanıyor kafayı yiycem senin yüzünden 4 aydır hasta yatıyorum diyorum.halbuki gayet sağlığı yerinde keyfide yerindeymiş bana oynuyormuşÇok üzüldüm.
Belli ki anne zor bir dönemden geçiyor,uzman yardımına ihtiyacı var bence...
Baban da mı anlamıyor durumun vehametini.annem babamla yaşıyor.babamda aslında anahtar eşimle ben çalıştığımız için anahtarın tekini vermiştim babama daha doğrusu sormadı bile kendine yaptırmış.şimdi kilidi değiştirsem küsecekler ikisi birden.tedaviyi kabul etmiyor kendini haklı görüyor birgün ispatlıycam kocan paran için seninle diyor ve herkese diyor bunu
tayinim çıkmıyor yoksa istiyorum gitmek.ben eşime 10 yıl boyunca yansıtmamaya çalıştım ama annem kendi kendini rezil etti herşeyi açıkça belli etti.kv evime getirdiği her yiyeceğe ya su döktü ya deterjan ya başka bişey sırf yenmesin diye.Bebeğiniz mi kaybettiniz? Nasıl?Bence başka şehre taşının. Ne KV yanında ne annenin dibinde olsun.
Ne kolay boşan diyor öyle? Çocuk oyuncağı mı bu?
O ne yaparsa yapsın aranızda halledin ama, eşinize yansıtmayın.
kızlar merhaba.boşluktayım içim daralıyor bana bir akıl verin ne olur.4 aylık evliyim 10 yıl flört ettik.ailem evlenmeden önce eşime bayılırdı çok severlerdi.nişanlıyken ailesiyle problemler oldu herkeste olan problemler.evlendik bir ay sonra özellikle annem eşime zıtlaştı.boşanacaksın o senin paranın peşinde vesaireler demeye başladı.bana küstü 1 aydır doğru düzgün konuşmuyoruz.annemin psikolojik sorunları var.ben yokken eve girip yatak odamı ve evin heryerini karıştırıyor.eşimin beni aç bıraktığını düşünüyor.devamlı benim ezildiğimi düşünüyor.halbuki tam tersi bu konuda bana kızardı ilk başta bu kadar höt höt olma diye.
şimdi tek kaldı ve depresyonda sanırım.arıyorum mesaj atıyorum senin gibi kızım yok bana anne deme diyor.ve bir kaç yalanıda var tabi.
ama annem sonuçta dayanamıyorum etrafımdakiler umursama dikkatini çekmeye çalışıyor diyorlar ama hergün bir kaç kez konuşurken artık haftada bir iki mesajı geçmiyor ama evimi karışltırması devamlı yalan söylemesi evhamları beni bunalttı.
ne yapmalıyım sizce?
eşim benim için ailesini geride bıraktı karşı çıktı benim olduğum şehre geldi.ama annem yüzünden ben bile kalmak istemiyorum ne yapmalıyım?bebeğimi kaybettim annem yüzünden
annem yıllardır böyle kendimi bildim bileli.düşünün daha küçüğüm o çocuğun dediği oyunu niye oynuyosun o kimki senin dediğin oyun oynanacak diye kızar azarlardı.tedaviyi kabul etmiyor yoksa konuştuk bunuBebeğinizi stresten mi kaybettiniz?
Allah sabır versin..
Ama bu kadar ağır itham etmeyin annenizi..
Böyle olunca katil gibi görünüyor sanki..
Belli ki anneniz şu anda normal değil..
Eskiden de mi böyleydi?
Acilen önlem almanız gerekiyor yardım konusunda..
Tedavi olmuyor falan demeyin bir yolunu bulmanız gerekiyor..
Anneniz daha fazla kötüleşmeden..
annem babam emekli ve ikisi devamlı dip dibe.üzüm üzüme baka baka kararır misali babamda benziyor ona.Baban da mı anlamıyor durumun vehametini.
O niye küssün anahtarı aldın diye?
Yazık, kadın kendi hayallerine inanıyor sanırım.
Belki tehlikelidir belki de hastaneye yatması gerekir...
Doktora gidip danışsanız,mutlaka yol gösterirler...
kabullenmiyor evlendiğimi.biz okuttuk seni kv yiyor maaşını diyor halbuki yok öyle bir şey eşimle benim evimde harcanıyor para.eşim eşyalarımızın yarısını ödüyor neden tamamını babası ödemedi diye tüm mesele.ödemek zorunda değil yada neden böyle bir beklentiye girdi anlamadım.para yemek ne oluyorki sizin maasiniz evinize gidiyor harcamalara bunumu demek istiyor ne var bunda
babanın yaklaşımı nasıl annene.annem yıllardır böyle kendimi bildim bileli.düşünün daha küçüğüm o çocuğun dediği oyunu niye oynuyosun o kimki senin dediğin oyun oynanacak diye kızar azarlardı.tedaviyi kabul etmiyor yoksa konuştuk bunu
Allah yardımcın olsun hakkaten. Kaynanadan çekeni çok gördükte sana kaynanalık yapan annen.tayinim çıkmıyor yoksa istiyorum gitmek.ben eşime 10 yıl boyunca yansıtmamaya çalıştım ama annem kendi kendini rezil etti herşeyi açıkça belli etti.kv evime getirdiği her yiyeceğe ya su döktü ya deterjan ya başka bişey sırf yenmesin diye.
eşim farketmiş hepsini taşınsam ondan da kavga çıkaracak kocan zorladı bak seni bizden kopardı diyecek.ama eğer kalırsam gerçekten eşimle boşancaz ve paranı yedi gitti gördün mü diyecek
ilk başta çok kızıyordu deli bu kadın diyordu.ama epey başının etini yedi sanırım babamda benziyor gibi ona gittikçe.babanın yaklaşımı nasıl annene.
bir şekilde tedavi ettirin.
önce kendiniz bir danışın bir psikiyatriste nasıl bir yol izlemek lazım diye.
durumu ciddi çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?