Boşluktayım.....

Reykom33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
441
40
48
42
eşim ile ayrılma noktasındayız hiç beni anlamıyor ufak tefek şeylerden kavgamız büyüyor ve ayrılacak dereceye geliyor hep haklı kendi ben hep haksızım gözü işten başka bir şey görmüyor ailemin ufak sorunu olduğunda benimle olmuyor ne bileyim Nasıl anlatayım onun için herşey iş ve para tamam biliyorum parasız birşey olmaz ama ama insan hayatında tabiki sorunlar olacak ama anlayışlı bir şekilde halletmek bir iyilik yaptımı yüzüme kalkıyor biliyorum içinde iyilik var ama fakat Nasıl desem beni hep üzüyor ne anladım ben o iyiliği ne konuşacağını bilmiyor hakaret ediyor allahım ne olur bana yardım et çıldırmak üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum ne onunla mutluyum nede onsuz mutluyum Nasıl bir hayatım evliliğim var Hep üzülüyorum şimdi çekti gitti ayrılmayı düşünüyorum düşünüyorum ama Nasıl düzen kuracam yüreğim dayanacakmı onun bensiz yaşayacağına kadınlarla olacağına am olmuyor katlanamıyorum hiç yanımda değil

Eşiniz sizin duygusal ihtiyaclarinizi karşılamıyor anladigim kadarıyla. Bosanip bosanmamak sizin karariniz ama ona kaybetme korkusunu hissettirin bence

Eşiniz sizin duygusal ihtiyaclarinizi karşılamıyor anladigim kadarıyla. Bosanip bosanmamak sizin karariniz ama ona kaybetme korkusunu hissettirin bence
Aynen diyorum istemiyorum seni diyorum şu an o da istemediğini söylüyor ben çok sorun yaratıyormuşum çok üstüne gidiyormuşum

Normalde film izlerken çok duygusal ağlar felan ama bana gelince neden böyle yaaaa

İlgilenmeyin sizde. Biraz empati yapsin bakalim o yokmus gibi davranin biraz

Al benden de o kadar çocuk yoksa bırak git başka koca mi yok
Yoksa da yok varlığı yokluğu belli olmayan adamdan iyidir.

Yeni evliliyseniz böyle şeyler normal böyle böyle tanıyacaksınız birbirinizi,hep sarılmak öpüşmek pohpohlamakla geçmez evlilik,bu tarz şeylerden evliliğinizi bitirmeyin,beklentilerinizin hepsi evlilikte karşılanmayabilir,oturup konuşun sıkıntılarınızı çözmeye çalışın konuştuktan sonra da bunların hemen çözümlenmesini beklemeyin zamana bırakın,gözlemleyin,hala düzelmiyorsa hala mutsuzsanız ve inancınız yoksa o zaman bitirin evliliğinizi.

Benim eşime çok benziyo ama benim eşim ayrılmak istemiyo şikayetleri neymiş sizden peki?

Yeni evliliyseniz böyle şeyler normal böyle böyle tanıyacaksınız birbirinizi,hep sarılmak öpüşmek pohpohlamakla geçmez evlilik,bu tarz şeylerden evliliğinizi bitirmeyin,beklentilerinizin hepsi evlilikte karşılanmayabilir,oturup konuşun sıkıntılarınızı çözmeye çalışın konuştuktan sonra da bunların hemen çözümlenmesini beklemeyin zamana bırakın,gözlemleyin,hala düzelmiyorsa hala mutsuzsanız ve inancınız yoksa o zaman bitirin evliliğinizi.
13 Yıllık evliyim zaten hep bekliyorum benimle ilgilenirmi beni anlarmı diye

Aşkından ölse de, seni artik istemiyorum diyen bir adamin yaninda duracak kadar gurursuz olmamali kimse.

Back
X