Boşuna heyacana kapıldığımı düşünüyorum .. soğudum heyacanımı yitirdim

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
İki gündür bu konudan bahsediyorum . İş yerinden birinden hoşlanmıştım . Çoğu kez göz göze gelmiştik muhabbetimiz oldu konuşurduk . Bir kaç umutlandığım hareketleri oldu işte insanın hoşuna gidiyor kaptırıyor

Dünde aynaya bakarken dikkat et çarpılma demişti .

Bugün gene aynı ortamlardayız tabi öğle arası herkes çevremizde pek göz göze gelmedik . Gene ben konu açtım laf attım artık yoruldum yani havaya girmeye başladı

tayinlerden söz ediyorduk hani zorunlu hizmetim dolsa bile ben memleketime gidemem dedim . Memleketim zorunlu hizmet olmayan bir yer . Anca eş durumu götürür dedim . Masadaki başka bir arkadaşım var mı biri dedi yok dedim Bizi dinlediğini anladım . Yok ben artık memleketimi unuttum dönmek için biriyle laf olsun diye evlenilmez dedim falan işte ... Bilmiyorum dinledi bizi ama umursamaz havalarda ...

Ben artık soğumaya başladım olacağı varsa olur napalım artık olmayacak gibi geliyor ... Boşuna heyacana kapıldığımı hissetmeye başladım .

bişer olsa şimdiye kadar olmazmıydı?..
ya cok yavas hareket edıyor ya da nıyetı yok gıbı

Onceki konunundada hemen umutlanma demislerdi ayri bu muhabbete nasil bir yaklasimda bulunmasini bekliyorsun ki umursamaz havalarda diyorsun herneyse onemseme boyle ufak seyleri belkide hakkaten umrunda bile degilsin kendince hayallerdesindir :/

Bence de niyeti yok... Ne bu, vur kaç taktiği mi, bir gün çarpılırsın diye üstü kapalı iltifat, ertesi gün umursamaz tavırlar, dengesiz midir nedir

Ben bu erkekleri çözemedim .
Şimdi burası yeni atandığımız bir yer ..Ben buraya uzak batı şehrindeyim . O ise buralı atandığımız yerin . Belki kendi şehrinden birini ister öyledir olabilir . Yani bu bölge belki dışarıdan biri istemez . Bilmiyorum kendim kuruyorum galiba

Onceki konunundada hemen umutlanma demislerdi ayri bu muhabbete nasil bir yaklasimda bulunmasini bekliyorsun ki umursamaz havalarda diyorsun herneyse onemseme boyle ufak seyleri belkide hakkaten umrunda bile degilsin kendince hayallerdesindir :/

Erkek milleti işte kendini birşey zannediyor . Yukarıdan bakmak lazım biraz .. Arkadaşça olsa bile samimiyet yaramıyor .

Neyse benim şuan kaçış vaktim artık ortama karşı ..

sıradan br konu için tepki beklemek çok saçma

yok yok tepki beklemek değil aslında ya ... yani bu sureç sıktı aslında belki de .. ya da acele etmemek lazım ben heyacan yaptım bilmiyorum ... yani o konuya kulak verdi ama geri kalan süreç sıktı beni zamana bırakmak lazım napalım

Ben ne kadar bahtsız bir kızım

Böyle şeyler herkesin başına geliyor mu

Bende mi anormallik mi var diyorum artık ben mi bir yerde hata yapıyorum

Belki sadece arkadaşça bir yaklaşımı vardı,sizin yanlış anladığınızı düşünüp kendini biraz geri çekti.Yani her bizimle muhabbet eden konuşmamızı dinleyen birşeyler hissediyor demek değil ki.Aynayı çatlatacaksın lafını bende çok kullanırım çok bakıyorsun anlamında.Hoşlanan adam sizinle kahve içmeyi teklif eder,çıkışta işin varmı der,bir bahane bulur mutlaka,sevdiğiniz konuları konuşur v.s v.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…