• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşverememek :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi zazz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zazz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
46
0
36
İstanbul
Herkessee merhabaa (:
KK'yı yazdan beri takip ediyorum ama aralıkta üye olduum. O zamandan beri pek sık olmasada girip okuyorum yazılanları, önerileri (:
Ve bana da yardımcı olursunuz diye düşündüüm (:
18 yaşındayım ve benim yaşımda herkes bunu yaşıyor mu pek bilmiyorum ama ben çok sık ve ağır yaşıyorum .. Gerçekten de bunaldım..
Başlıkta da yazdığım gibi boşverememek gibi bi sorunum var .. En ufak şeyleri bile sorun haline getiriyorum, başkası kolayca kafasından atarken ben sürekli ve istemeden kafamda tuutuyorum .. Hatta bir süre sonra ne düşündüğümü bile unutuyorum sadece kafamda bir şeylerin uğuldadığını ve beynimin uyuştuğunu hissediyorum..
Örnek vermek gerekirse; arkadaşlarım .. Gerçekten dostlarım dediğim insanların bazen öyle davranışlarıyla karşılaşıyorum ki şaşırıp kalıyorum.. Evet beni takmadıklarını hissediyorum ama ben niye deli gibi onları takıyorum bilmiyorum .. Bu sene üniv. sınavına giricem. Hal böyleyken bu sorunların kafamı yorması beni ayrı deli ediyor.. Kısacası ben işin içinden çıkamıyoruum :(

Yaşınla bir alakası yok canım, bazı insanların yapısında olan bir olay bu.
Bende aynı senin gibiyim.
En ufak şeyleri bile sorun haline getirebilen biriyim. Takıntılıyım, aklımdan kolay kolay çıkaramam mesela.
Aslında bir süre geçtikten sonra düşünüyorum ve abarttığımı farkediyorum, bazen diyorum ki tamam birdaha aynı konu olursa umursamayacağım.
Ama gel gör ki yapamıyorum bir türlü ne boşverebiliyorum ne de kafama takmamaya çalışabiliyorum.
Dediğim gibi kişinin yapısıyla alakalı, bir çözümü var mı bilmiyorum.
Keşke olsa..
Benimde çok ihtiyacım var biraz umursamaz, gamsız biri olmaya.

Boşverememek başlı başına bir sorun kafanızı dağıtacak işler bulun,ben öyle yaparak kurtulmaya çalışıyorum..

bende de var bu durum. ne yazık ki bir çözüm bulamadım, çözüm önerilerine de açığım.

Bende ayni senin gibiyim; herseyi dusun dusun en ufacik seyleri bile kocaman problem haline getir sonuc ne mi uykusuz gecen geceler bozulan uyku duzeni vs vs...

Oneriler varsa bende faydalanmak isterim :26:

Back
X