tamam hayatım cok tesekkur ederım:))
rıca ederım canım botox arkadaşları toplanıyor burdan ama ıstanbuldan sanırım arayan yok daha ucuza gelıyormus


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam hayatım cok tesekkur ederım:))
herkese slm,
botox yaptırdım ve üç ay içinde eski halime döndüm. şuan külkedisinin balkabağına dönen arabası misali şoktayım. var mı botox u bu kadar erken çözülen?
benim ilk iki botox işlemimde etki 6 ay rahat gitti şuan ise 7-8 ay yaptırmadanda durum gayet iyi,burada doktorumun anlattığı kadarı ile kullanılan botoxun orjinal allergan firması olması ilaveten bir kutudan çıkan dozun iki kişiye uygulanması vede ilacın hazırlanma işleminin hastanın yanında yapılmasının çok önemli olduğunu,şırıngalara çekili halde günlerce beklemiş dozların uygulandığı taktirde etkisinin çok azalacağını öğrenmiştim sanırım bu nedenle 3 ay gibi kısa süren sonuçlar oluşabiliyor,ayrıca botoxun zaten şişesi 450 tl ve bundan iki kişiye işlem yapılabildiği düşünülürse işlemin fiyatı kişi başına 400-500 tl aralığında oluyor eğer bu fiyatın altında işlem yaptırıyorsanız ya ilacı fazla sulandırıp seyreltiyorlardır yada uygulanan doz 50 ünitenin altındadır ki yapan doktorda bu işten kar edebilsin .Ayrıca botox kaş arası kaz ayakları ve alın çizgilerini yok eder ancak altı boşalmış çukurları doldurmaz bu nedenle kaş arası çok derinse dolgu sadece çizgi varsa botox yeterli oluyor yine kaz ayaklarına sadece botox yapılabiliyor bu bölgeye dolgu olmuyor diye biliyorum, sonuçta bu işi deneyimli ve güvenilir bir hekime yaptırmak çok önemli ben ankarada yıllardır bu işlemleri kendime ve arkadaşlarıma uygulatıyorum ve sonuçlardan çok memnunum ,öyle cildimde bir incelme falanda olmuyor ilk yaptırdığım 5 sene öncesine göre cildim çok daha iyi durumda ve artık botoxum bir yıl bile gidiyor.
yağmurluk, canım ben de dolgu ile botox arasında karar veremedim. Kaş arama ve kaz ayaklarına yaptırmak istiyorum. Sen memnu musun botoxtan? Uygulanan yerin parşömen kağıdı gibi olduğu söyleniyor, doğru mu acaba?
Bende botoks düşünüyordum ama vazgeçtim şimdi çok iyiyim biraz daha yıllar geçmesi gerekecek eczacı bi arkadaşımın tavsiyesiyle yuzume çok iyi gelen bişey buldum 3-4 ay içinde harika sonuçlar aldım insallah gerek kalmaz ama yaptıracaklar için sunu söyliyim gözlemlediğim kadarıyla 1-2 kez yapınca ancak etkisi zun sure kalıyor
canım bende merak ettim banada özelden yazarmısın, ne yaptıysam fayda görmedim bende
Sonunda kaşarama yaptırdım ve sonuç muhteşem o kızgın ve yorgun ifade gitti şimdi hep pozitif bakıyorum:)) bakalım nekadar sürecek etkisi.kesinlikle tavsiye ederim tek kelime ile mucizeeee:))
Canım dr un kim fiyatı ne