Bou bouna boanyoruz..:(

passiflora1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
69
0
86
Ankara
Merhabalar...
Daha önce yine burda görümcemin yaptıklarından bahsetmiştim. Evimde görümcemin göğüsleri ortada videosunu bulmuştum ve bu nedenle tatışmıştık eşimle. Bu olaydan sonra eşime her sorunumuzu yazmayı ve tek tek hepsini karara bağlayıp imzalamayı teklif ettim. Kabul etti, konuştuk, anlaştık.
Eşim 2 senedir işsiz. 6 ay askere gitti, yine 6 aydır da İstanbul'da eğitim de. Evlendiğimizden beri evin herşeyini ben karşılıyorum, ailesinden hiçbir yardım görmedim, bütün eşyaları ben aldım Halen borç ödüyorum. Bugüe kadar bundan hiç gocunmadım. Kayınbabam evime ilk kez gelirken içinde 1 parmak kireç oluşmuş bir çaydanlık getirdi hediye olarak. Biz onlara gittiğimizde de 1 poşet ikinci el eşyayı toplayıp tutuşturdu elime.. Ben de ilkinde sesimi çıkarmamıştım ama bunun sürekli olmasından korkup onları evime getirmedim. Eşim askerde iken de bir kez arayıp sormadılar yaşıyormusun diye.. Görümcem derseniz daha beter.. Eşim birgün onlara gitti, ben gitmemiştim. Aradı niye gelmedin diye.. Gelemedim, başka zaman inşallah dedim. Bana ne dese beğenirsiniz... "Çok ta lazım değilsin..!" Aslında bunlaın hiçbirini önemsemem, ama bu olanlar kaşısında eşim yine de sürekli onları savunuyor. Hatta babasının getirdiği çaydanlık hakkında "böyle şey mi olur ayıp" dedim ertesi gün temizlemiş çaydanlığı..
Yaptığımız anlaşma sonucu onların yanında yaptıklarının yanlış olduğunu söyleyip beni savunursa bayamda onlara gideceğime dair karar aldık. Ancak hiçbir şekilde ablası ile aynı ortamda bulunmayacaktım. Gittik, 3 gün sorun olmadı, bayramın 2. günü kahvaltıda ablası geldi ve saat 3'e kadar hiç sesimi çıkarmadım. Ama eşim sözünü tutmadı, gel bayram ziyaretine gidelim dedim kalkmadı, sinirlerim bozuldu ve evlerinde beni buraya kandırıp getirdin diye çıkıştım. Tartıştık ve bana ilk kez tokat attı. Ertesi günü de eve gelip bütün eşyalarını topladı ve boşanmak için geleceğim diyerek çıktı gitti.
Onlar ne yaparsa yapsın benim kabul etmemi istiyor, karışmam ama eğer bir tarafta onlar bir tarafta ben varsam sürekli beni suçluyor. Ben 2 senedir evliyim, onlardan hiçbir şey görmedim. 2 senedir hem yükseklisans yapıyorum hem çalışıyorum hem de ev kuruyorum, işte eşim böyle teşekkür ediyor bana. 1 senedir İstanbul'da olduğu için zaten yalnız yaşıyorum. Yine onlara benden çok değer verdiğini gösterdi, çekip gitti, bir daha da aramadı.. Eşime ailesi ile mutluluklar diliyorum.. Buna da alışacağım zamanla..

yaptığın iyiliklere karşın çok güzel karşılık vermiş gerçekten bencede iyisini yapmışsın sen şimdiye kadar kendi ayaklarının üzerinde durmusun duruyorsun da hala kimseye ihtiyacın yok ama genede tekrar salim kafayla düşün canım eşini seviyorsan hoş bişey değil tokat atması ama ailesiyle görüşmessin mesafeli davranırsın belki eşinle aranızdaki sorunlar hallalur.Bende eşimden ailesi yüzünden tokat yemiştim ama enufakşeyde vazgeçmek olmazdı şuan ailesinden uzaktayım sorun yok artık eşimle aramda belki sende deneye bilirsin genede sen bilirsin hakkında hayırlısı olsun canım

kendinde başlıkta yazmışsın boşu boşuna diye bence bukadar ani karar verme ama hemende affetme:teselli:

Son düzenleme:
Eşimle severek evlendim, onun hatrı için görüşmeyi kabul ettim ancak ban kalsa görüşmem. Ne yaparlarsa ne derlerse desinler umursamam ama eşim bana haksızlık ediyor. Onların yaptıkları çok büyük terbiyesizlik. Paralarında gözüm yok verseler de almam ama oğulları çalışmıyor bir kere arayıp kızım bişeye ihtiyacınız var mı demediler. Eşim hala onları savunuyor.. Ben ancak seni onların yanında huzurlu görürsem mutlu oluyorum diyor ama benim mutluluğumu düşünen yok. Onlarla görüşmeyeceksen bu evlilik bitecek dedi. Ben de bunu kabul edemem dedim ve gitti..

canım genelde böyle yorum yapmam ama galiba böylesi daha hayırlısı sizin için, pekte uygun bi çift gibi gelmediniz bana
herşey için yazılı anlaşma gereği falan yazman garip geldi, soğumuş bu evlilik, barışsanızda pek gidecek gibi değil
çocukta yok, yükseklisans yapan işi gücü olan kadınsın, eminim sana daha layık birileri çıkacaktır karşına

Boşu boşuna boşanmıyorsun arkadaşım, yaşadıkların hiç normal şeyler değil .Çok bile sabretmişşin eşinin bu kadar basit şeyler yüzünden tokat atması hem de kayınvalidenlerin evinde hiç hoş değil ,bence hemen boşanmaya kalkma bir süre ayrı kal senin değerini anlar, istediğin şartları kabul ederse barışırsınız .Yok umru olmuyorsa sen de en kısa zamanda ayrılırsın ,senin için en hayırlısı ne ise o olsun

evliliği; eşinin ailesiyle geçimine bağlı olan erkeği ne yaparsanız yapın mutlu edemezsiniz..

adam aklına koymuş sanırm boşanmayı.. kapı orda.. ailesi baksın ona artık.. işsiz oğullarına ne kadar tahammül edebilecekler bakalım?

niye bu erkekler böyle anlamıyorum aileleri mutlu olsun yeter onlara kadının ne düşündüğünü umursamıyorlar canım aynı sorunları bende yaşadım ve hala ailesinin yanına gittiğimizde kavga ediyoruz ama eşim beni ailesinin yanında laf söylemez söyletmezde savunur sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap canım hayatta başarılar

Aslında birbirimizi çok sevdiğimize inanıyorum. Zaten sürekli ayrıyız, bayram öncesine kadar sürekli hasret çekiyorduk birbirimize.. Ama konu ailesi olunca sürekli bi gerginlik oluyor. Aslında yazma işini de bu nedenle yapmıştık, herkes beklentilerini ortaya koysun, karar alalım, kabul edelim ve bir daha aynı sorunları ortaya çıkarmayalım, üzülmeyelim diye..

al bendende okadar sen sanslısın yıne arkadasım bahane olmus cıkmıs gıtmıs ayrılma sansın var bızımkı ayrılmıyoda bende bırakamıyorum cocuk var en azından kendı ayaklarının ustunde durabılıyosun bende 5 yıllık evlıyım hatta aılesıyle aynı evdeyım hep aılesı onun ıcın saskınım bahane olsada bısıler ayrılsam dıye beklıyorum bence bole mutluluk olmaz cocukta yoksa herkes kendı yoluna erkekler ıyılıkten fedakarlıktan anlamaz uzme kendını

sorun ailesi bence o zaman onun ailesinden uzak dur gitme hatta esindende rica et onlarin konusu evinizde gecmesin birde öyle dene.

bakarmısın ya söylediği kelimeye ne kadar yalnış sen artık evlenip aile kurmuşsun ,eşin mecbur mu seni seviyor diye ailenide sevmeye al şimdi kıymetli ailenle yaşa.arkadaşım çok haklısın ama bence hemen bitirmeyin belki biraz zaman ,seni kaybetme korkusu bile olsa belki bu tavrından vazgeçer ,yuva kolay kurulmuyor biraz zaman ver tatlım.

Geri döneceğine eminim, giderken konuşamıyordu, ağlamak üzereydi.. Askere giderken cüzdanına üzerinde " seni çok seviyoum aşkım" yazılı bir sticker yapıştırmıştım. Çıkarım atmış, görünce elime alıp sinirle buruşturup yee atmıştım. Onu alıp düzeltip yatağımın yanına koymuş. Ama çok zoruma gitti, çok sinirlendim. Bütün düğün fotoğraflarıımızı tek tek yırtıp attı, benim ona aldoklarım dışında herşeyini topladı. Bende bıraktıklarını toplayıp fakir birine verdim. Geri dönse de nasıl olacak, ne yapacağım bilmiyorum...

adam olacağı yokmuş çekip gitsin daha fazla emek vermeyin sizde..

çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda atlatırsınız.

Sende O'nu arama bence. Hatalı olan kendisi. Tokat atan o, resimleri yırtan o,çalışmayan, senin eline bakan o , neden arayasın ki sen onu.Geçmiş olsun. :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…