• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bou bouna boanyoruz..:(

canım bence sen boşu boşuna boşanmıyosun.gerçekten çok üzücü ve yıpratıcı şeyler yaşadığın.hakkında hayırlısı olsun.:teselli:

pazartesi gitti ben onu aramam ama geri dönünce ne yapsam bilmiyorum.

Sana tokat atip, eve gelip esyalarini toplayip ben senden bosaniyorum diyen bir adama ne yapmali?

Hadi güle güle demek en mantiklisi arkadasim.

Ayrica bencede sen bosu bosuna bosanmiyorsun.

Evlilik kurmunun sorumlulugnu tasiyamayan bir adamdan bosanmak cok hakli bir sebebtir.

Calismiyor, seni savunmuyor, sana sahip cikmiyor, yaptigin fedakarliklara karsilik birde sana tokat atip senden bosanmak istiyor?akannehir

Daha ne olsunki güzelim:hulya:

yaşadıklarına üzüldüm canım ama zaten bu evlilik bitmiş bence hiç takma kafana.ne kadar erken kurtulursan o kadar iyi

Arkasından sadece güle güle de..
Hiç üzülmeye, yıpranmaya değmez..
Seni hakkeden, birileri karşına çıkar..

bavullar toplanmış,gidilmiş ,kalan eşyalar fakire verilmiş...eee geriyede bişi kalmamış..üzüldüm açıkcası ama 2 yılın hadi 6 ayını askerde gerçirdi..geri kalan zamanda hiç mi iş bulamadı..hamallık falan yapsa idi...bu zamand ageçinmek cidden zor..ailenin yaptıkları da hoş değil...böyle sözler ve davranışlar,onların,seni sildiğini gösteriyor sanırsam..eee herkes mutlu olsun bundan sonra..hayırlısı

boşuna boşanıyoruz yazmışsın canım başlığa,ama hiçte boşuna değil anlattıklarına göre,
bunları hak etmediğine göre,için rahat olsun

Çok üzücü gerçekten.Evliliklerin böyle aileler yüzünden yıkılması hele oldukça acıtıcı

Siz geri gelir demişsiniz.Sanırım beklentiniz ve isteğiniz bu doğrultuda

Eğer düzelecekse umarım geri gelir.Mutlu olursunuz

Ancak tekrar aynı şeyleri yaşayacağınızı düşünüyorsanız.Kendinize bu yalnızlığı

alıştırmaya çalışın ki sonradan şoke olmayın.

Belki de istanbul'dan taşınmalısınız ki ailesinden uzaklaşabilin.

Tabii belki geç kalınmış bir öneri benimki ama bir an aklıma bu geldi

Bol şanslar.

hersey tamamda görümcenin videosu nasıl siizn evde cıkıo yani göğüsleri ortada demişsin

pazartesi gitti ben onu aramam ama geri dönünce ne yapsam bilmiyorum.

neyi unuttun da geri geldin deyip söylediği şeyleri yüzüne vurmak... en iyisi bence bu.

onu bir yük gibi nereye kadar taşıyacaksınız. sizin üzerinize titrese iyi davranma bir lafım yok ama hakketmediğiniz kötülüğü görüyorsunuz. yol verin gitsin. açsın mahkemeyi de..

Son düzenleme:
şu göğüslü video meselesini ben de anlayamadım, o ne garip bişeydir yahu

Arkadaş, bir süre önce eşinin bilgisayarında görümcesinin göğüsleri açık halde 2-3 yaşlarında çocuğuna emzirmek için koşuştururken; eşi tarafından çekilmiş videosunu bulmuş...
Ve adam karısından utanmak yerine çok normal deyip geçiştirmiş...

Pasifflora boşanmana üzüldüm...
Ama şunu bil ki o kocan denen adam sana geri dönecek...
Bugün değil yarın değil ama dönecek...
Merak ettiğim o zaman senin tavrın ne olacak?
Evliliğini devam ettirmek istiyor musun herşeye rağmen?
CADIARZU

Dönecek ama beklemeyeceğim.. Anlaşmalı boşanma için gelmesi gerekiyor çünkü ikametimiz Ankara'da, arayıp biran önce gel boşanma işini halledelim diyeceğim..

kaydirigubbakcemile5:hulya:bırak gitsin canım ya daha aile olduğunu bile anlayamamış o eşin bide tokat ha! bişey olmaz o adamdan ben sana diyim zararın neresinden dönersen kardır...bidahamı gelcez dünyaya kimse için değmez...dünyadan senden değerli kimse yok unutma....:kahve:

Passiflora,durumuna çok üzüldüm canım.Sen çok rahat ol.Onca zaman evin geçimini bir bayan olarak sağlamışsın,üstelik saygıda da kusur etmeyerek sabırla yol almışsın ama eşin anlamamış.Sana minnet edeceğine,üzerine titreyeceğine ne demek tokat atmak...Affedilir gibi değil.
Eşin bu devirde böyle fedekar bayanların deniz derya olduğunu mu düşünüyor.Kimse kimseyi çekmiyor artık.SEDA SAYAN bile;"Benim erkeğim,kolunun altına ekmeğini alıp gelmeli" diyorsa,sen yıllardır kendini bir düşün artık.Saçını süpürge etmişsin ama eşin sana "ailem" diyememiş.El kızı olarak görmüş anlaşılan.
Herşey sevgi demek değildir.SAYGI yoksa sevgi de olmaz!Geri dönerse bil ki;senin vericiliğine geliyordur.Kuruş gösterme,hatta beni sen geçindir de bakalım nolacak?ılk bahanede gideceğinden eminim.Hayata yeni pencerelerden bakmaya başla canım.Yüksek lisanslı bir kadın olarak onurlu ol...
Geçmiş olsun.

merak ediyorum ama nasıl ifade ediceğim bilemiyorum kızınız var severek evlendiniz neden bunlar yaşanıyor evliliğniz sadece evlenmek için yapılan bi evlilikmiydi ki hayır öle olmadığını sölüyorsunuz aramaması boşanacağını sölemesi sizse tokat atması bilemiyorum ya ben yerinde olsaydım napardım sölemek dahi istemiyorum ya allah umarım hakkında yazdıığı hayırlı şeyleri bir an önce yaşatmaya başlar sana çok üzüldüm

Back
X