Boutique Armine 2014-2015 Sonbahar Kış Koleksiyonu

_NarCicegi_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
7.819
1.534
Boutique-Armine-2014-2015-Sonbahar-K%C4%B1%C5%9F-Tesett%C3%BCr-Giyim--470x359.jpg

Tesettür giyim markaları arasında kadınların, en çok merak ettiği koleksiyonlar arasına yer alan Boutique Armine, 2014-2015 Sonbahar Kış Modelleri ile yine dikkat çekiyor

RESİMLER ALINTIDIR ARKADAŞLAR
BUNLARDA TESETTÜRMÜ DİYECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN SÖYLÜYORUM BEN ÜRETİCİ FİRMA DEGİLİM
BOŞTAN YERE BURAYA YAZIP YORULMAYIN
BEN SADECE GİYEN ARKADAŞLARA FİKİR OLMASI AMAÇLI RESİMLERİ EKLİYORUM

Son düzenleme:
ciddimi 4 sene önce bir gömlek aldım halen eskitemedim
bende setremsi begenmiyorum:KK45:

Valla ben etek kaban gomlek esarp falan aliyordum bi ara ordan. ya bakiyorum cidden kalitesiz. Sokulmeye basladi bi yerleri. Bi de gerçekten goruntusu de kalitesiz duruyor.. Setremsin bazi urunleri guzel. Mesela bir abiye almistim harikaydi... Abiyede iyiler sanirim.

Valla ben etek kaban gomlek esarp falan aliyordum bi ara ordan. ya bakiyorum cidden kalitesiz. Sokulmeye basladi bi yerleri. Bi de gerçekten goruntusu de kalitesiz duruyor.. Setremsin bazi urunleri guzel. Mesela bir abiye almistim harikaydi... Abiyede iyiler sanirim.

önceden iyiydi ama müşterisi çogalınca kalite falan kalmadı
abiyede hiç almadım kapandıgımdan beri

önceden iyiydi ama müşterisi çogalınca kalite falan kalmadı
abiyede hiç almadım kapandıgımdan beri

Abiye dedigim oyle cirkin kotu degil. Elbise tarzinda olur ya tesetture uygun. Kaynimin dugununde giymistim. Dogrudur ne zamandir girmiyorum.
Ama Cengiz Akturku tek gecerim bu konuda. Dugun alisverisimi de ordan yaptim..

Abiye dedigim oyle cirkin kotu degil. Elbise tarzinda olur ya tesetture uygun. Kaynimin dugununde giymistim. Dogrudur ne zamandir girmiyorum.
Ama Cengiz Akturku tek gecerim bu konuda. Dugun alisverisimi de ordan yaptim..

cengiz aktürk hiç duymadım bi araştırıyım bilgece

X