Boy fark nemli midir ?

temmuziki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
8.571
182
163
eşinizle ya da sevgilinizle aranızdaki boy farkını çok önemser misiniz?
sizce boy farkının çok ya da az olması bi avantaj ya da dezavantaj olabilir mi:uhm:
bu konudan bi sıkıntısı olan var mı ki:1rolleyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
bence önemli olmamalı..çok daha önemli ayrıntılar var iken..
eşim,1.83
ben,1.68 geçinip gidiyoruz işte...

bence çokta sorun değil....1.60 olan bir kızın 1.90 boyunda erkek arkadaşı olabilir.ama genelde çiftler hep dengeli bu konuda, öyle mi denk geliyor, yoksa ona göre mi seçiyorlar bilmiyorum...

bir de şu konu var, genellikle erkeklerin uzun olmasına alışılmış bizim toplumda..kızın erkekten daha uzun olduğu durumlarda herkes bir dönüp bakıyor, neden erkek daha uzun olmalı acaba?

Fiziksel uyum icin boylarin birbirine orantili olmasi güzeldir.
Ama sart degildir.

Ben 1.63 sevdigim 1.74. Boylarimiz baya uyusuyor, ama 1.80-1.90da olsa yine onu isterdim:)

benden uzunsa önemsemem...

benden kısaysa bilmiyorummm

problem edilcek en son sey bence
önemli olan huyu huyuna uygun olması
ben 160 eşim 182 ama hiç bi zaman dert etmedim
topuklu denen bişi var kaydirigubbakcemile3

ben 1.67. esim 1.84 ama bence yan yana çok yakışıyoruz.kadın eğer her farka rağmen erkeğin yanına yakışıyosa sorun yokkkkkkkk.

Eşim 1.90.Benden 8 cm uzun.kaydirigubbakcemile2İstediğim ayakkabıyı giyebiliyorum.Benle aynı boyda ya da benden 1-2 cm kısa da olsaydı umursamazdım doğrusu.yerimseniben

Yooo eşim 1,74 ben 1,68 sorun değil ama benden kisa olsunda istemezdim ya durun bi dakka .....uzun olsun ama kisa kalmasin yanimda biraz heybetli olsun adam ama çokta uzun olnuca kadin çok kisa oda komik oluyo az önce düğünde bir çift vardi öyle dansta çok komik geldiler bana......

ben 170cm, eşim 181cm. istediğim ayakkabıyı giyebiliyorum.
çok önemli olmamakla beraber, uyumlu oldu mu göze daha bir hoş geliyor.

Erkek uzun olursa göze hoş geliyor ,kaydirigubbakcemile5 ama kadın daha uzun olursa ister istemez garipsiyoruz benneyaptımki.Aslında önemli olan aşk , sevgi .Yani erkek kısa diye insan sevdiğinde vazgeçer mi ?Şeniz
Bu arada ben 160 eşim 180 :))))

erkek bayandan uzun olduğu müddetçe sorun değil bence

eşimlen aramızdaki boy fakı çok uyumlu olduğunu düşünüyorum yakışıyoruz yani:asigim:

problem edilcek en son sey bence
önemli olan huyu huyuna uygun olması
ben 160 eşim 182 ama hiç bi zaman dert etmedim
topuklu denen bişi var kaydirigubbakcemile3

aynı benim durumum sengözlerimebaksanab
bizce de dert diil hatta onun çok hoşuna gidiyomuş kısa olmamhihoyyyt

valla ruhlar anlastıktan sonra..boy sorun olmamalı..
gorsellık olarak erkegın bayandan uzun olması ...
hoş ama boyudan posundan önce huy önemlı...

benimde eşim 1 82 bende 1 60'ım hiçde kompleks yapmadım yapmıyorumda ne varmışki gönüller bir olsun dimi ama:asigim:hihoyyyt

Ben benden uzun olmasını tercih ederim her zaman erkek kısa oldumu komik geliyo bana :bbo: kısalarla çıkmam:) (büyük konuşmayayım da)

Back
X