Boy fark nemli midir ?

Başlarda acayip komplekse giriyodum hep topuklu giyerdim :sinifsinif:

ben 1.65 eşimde 1.92 olduğundan kaydirigubbakcemile3

Herkeste aslında boy farkı olduğunu fakat hiç göze batmadığını birbirimize çok yakıştığımızı söylerdi yinede triplerdeydim ben kaydirigubbakcemile3

Ama son iki senedir hiç takmıyorum hep spor ayakkabı giyiyorum zemuszemus kompleksimden kurtuldum ve birbirimize yakıştığımızı düşünüyorum :asigim:

Sıkı durun söylüyorumm.:kedi:

Ben 1.50 ( gerçi ben 1.5 metre diyorum metreye vurunca sanki daha bi havalı oliyi:roflol:)
Eşim 1.82

Boy farkımız bir hayli olsa da hiç sorun olmadı bizim için.:lepi:

eşim benden 5cm uzun.. topukluda giysem yetısemıyorum sanırım erkekler biz bayanlara gore daha kalıplı olmasından kaynaklanıyor (5cmlık topuk giyiyorum)

Sıkı durun söylüyorumm.:kedi:

Ben 1.50 ( gerçi ben 1.5 metre diyorum metreye vurunca sanki daha bi havalı oliyi:roflol:)
Eşim 1.82

Boy farkımız bir hayli olsa da hiç sorun olmadı bizim için.:lepi:

sende bendensinnn :lepi:

bende 1,5 metre diorum hep soranlara. canim yaa bu konuda benimle ayni fikirde olan birine rastlamak ne güzel. vereliniortak

ben 167
nişsanlım 170 dıyo caktırmayın bence 168
yanı boyu boyuma huyu huyuma :roflol:

boy farkının ne önemi var yaw kompleksli insanlar düşünür böyle şeyleri
benim nişanlımda epeyce uzun
annem her alişverise çıktıgımızda topuklu al düz ayakkabı alma der durur
hatta magzadaki satış elemanlarınıda nişanlısının boyu cok uzun yanında kısacık kalıyo diye dertlenir
ama ne nişanlım ne ben hic takmadık bu konuyu

Bence önemli, ben uzunum benden kısalarla olmak hoşuma gitmezdi, zaten bu yüzden benden kısalar direkt eleniyor gözümde.

genelde eşlerinden kısa hanımlar ben takıntı yapmıyorum demiş.ben nişanlımdan 4-5 cm uzunum,başlarda çok kompleks yapıyordum ama şuan zerre kadar umrumda değil,yolda yürürken insanlar bize bakıyor ama bence bu onların ayıbı,boy kilo bunlar önemli olan şeyler değil bence,babet giydiğimde hemen hemen eşitleniyoruz,açıkcası artık pek takmıyorum,hoşuma bile gidiyor kaydirigubbakcemile5

Ben eşimin benden daha uzun olmasını isterdim.Arada az bir fark var.Arkadaşımda eşinden uzun ama sorun olmuyor daha çok hoşlarına gidiyormuş........................

Boyum 1.75, erkek arkadaşımın ya da eşimin boyu 1.70-1.85 aralığında olabilir. Gerçi ısmarlama olacak işler değil bunlar ama benden çok uzun ya da çok kısa erkeklerle olamam gibi geliyor...

Bizim aramızdada yaklaşık 20 cm lik bir fark var..:kedi:
Eşim 1.90 ben 1.70....kaydirigubbakcemile2
İsterse bi 20 daha olsun hiç farketmez..yerimseniben
Ama asla asla benden kısa olmasını istemezdim..alkisalkisalkis

insan aşık olurken 'hmm du bi bakayım yanyana gelseeek bu benden şukadar cm uzun olur iyi bu iyi..' diyemiyo normal olarak sırnaşık şey enazından ben öyle hesaplar yapamıyorum.ama sırf boy olarak düşününce çok uzununu da sevmem hernekadar topuklu ayakkabı lüksü yaratsa da,kısa da bi garip hissettiriyo beni...en iyisi şöyle belki 4-5cm fark olacak sarılırken parmakucu durmayacaksın,konuşurken aşağıya bakmayacaksın yerimsenibena.s

insan aşık olurken 'hmm du bi bakayım yanyana gelseeek bu benden şukadar cm uzun olur iyi bu iyi..' diyemiyo normal olarak sırnaşık şey enazından ben öyle hesaplar yapamıyorum.ama sırf boy olarak düşününce çok uzununu da sevmem hernekadar topuklu ayakkabı lüksü yaratsa da,kısa da bi garip hissettiriyo beni...en iyisi şöyle belki 4-5cm fark olacak sarılırken parmakucu durmayacaksın,konuşurken aşağıya bakmayacaksın yerimsenibena.s

Ben o parmak ucu duranlardanım iştezemuszemus..çok beğendim bu tabiri...sositososito
Ama ben zaten hep uzun boylu olsun isterdim,olduda..vereliniortak
Hem benim boyum kısada değil uzunda,tam yerinde...bi sorun varsa oda eşimdeşakkıdı

Bence boy farkı önemli değil..Sevgilimle aramda 20 cm kadar fark var,dert etmemin aksine bu durumdan hoşlanıyorum çünkü uzun erkek severim -tatlicadiarzu-

her zaman söylerim hep söyleyeceğim de.
aşk olduktan sonra sevgi olduktan sonra, dinmiş ırkmış, yaşmış, boymuş, dilmiş hiçbişeyin önemi yoktur. yeterki gönüller bir olsun sevdiceklerim yaaaaaa zemuszemuszemuszemus

Back
X