Boy fark nemli midir ?

bencede düşünülecek en son şey boy farkı.. şimdi size bir çift söyliyim, herkes çok şükür desin:):)
bayan 1,48 yani sizin tabirinizle birbuçuk bile değil..
eşi 196... düğünlerinde filan baya komik görünüyolardı tabiiki.. ama evleneli 4 sene oldu çokta iyi anlaşıyolar. etraf ne kadar dalga geçsede onlar aldırmadı, şimdi de çok mutlu bi evlilikleri var

erkegin kızdan kısa olması sorun oluyor bence benim kuzenim evlendigi kişide kendisinden kısaydı kız dogum yaptı falan yanında iyice dev gibi durdu

benim eşim 178 ben 175 işim gereği topuklu giymem gerektiği için ondan uzun oluyorum. ilk zamanlar flört döneminde kendi çapında sorun yapıyordu ama şimdi alıştı hiç problem etmiyor. bende etmiyorum zaten :) hatta şimdi upuzun karım var çokk güzel diyor :)

erkek arkadaşım 1.85 boyunda, ben 1.65
yanıma yakıştığını düşünüyorum. ne kadar uzun topuklu da giysem hoş duruyor.

ben 1.72 aşkım 1.70 ben hiç sorun etmiyorum çünkü çok belirgin durmuyor ben zaten babet veya converseden başka bişi giyen biri deilim herkes aynı boydayız sanıyor

bence hiçte sorun değil.. nişanlımla aramızda 27cm war hiçte takmıorum oda takmıoo aşığız ulleyyynnn kaydirigubbakcemile3
aslında ilk zamanlar ben sorun ederdim ama olsun aşkım ya biz birbirimizin eksik yönlerini tamamlıoruz derdi banakaydirigubbakcemile3 artık hiç takmıorum opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
esım ve benım aramda da boy farkı oldukca var.. :delphin: ılk zaman bıraz sıkıntı yapmıstım yalan degıl :gitme: ama artık alıstık sanırım.. :asigim: tabııkı bunların onemlı olmaması gerek.. :delphin: benım boyum kısa o benden kılolu :sinifsinif: sacı uzun kupesı var... :umursamaz: bunlar hıc onemlı degıl ınsan olması ve benı sevıp mutlu etmesı yeter benım ıcın.. :lepi:

benimde eşimle aramda 4 cm war ben ondan uzunum o 173 ben 178 topuklu gşyince komik duruo açıkçası ama ikimizde bunu komplex yapmıoruz sadece gülüoruz ki özel günler dışındada pek giymiorum:)

Benim öyle bir sorunum yok ama annemler bu sorunu çok yaşamış!
Annemin boyu 1. 52, babamın boyu 1.80.Aradaki fark hayli fazla!Tabi yıllarca bu durumu babaanenm annemle babamın burnundan getirmiş!yasakkelime Ama onlar birbirlerini sevmişler!Boy farkı onların yaptığı bir şey değil ki, Allah öyle yaratmış!
Ama şimdi çok tatlılar!Adile Naşit'le Münir Özkul gibi duruyorlar!!:asigim:
:nazar:

Ben topuklu ayakkabıyı çok severim O yüzden biraz önemserim benden 6 cm bile uzun olsa yeter
bende çok selvi boylum falan da değilim yani.
ne biliyim uzun boylu erkekler daha çok dikkatimi çeker.

bizim aramızda nerdeyse 30 cm var ama hiçmöhöm değil ben onu çok seviyorum zaten topukluya bayılırım önemli olan ruhların uyuşması verilen değer ve aşk bunlar olduktan sonra ohoooooo

ben 1.60 falanım sevgilim 1.86.. çok uzun yaa ben arada komplekse giriyorum... sanki yanına yakısmıyomuşum gibi hissediyorum bi de sporcu olduğu için atletik yapılı ben de saldım kendimi göbek aldı başını gidiyor... boyuma deil de göbeğime takıyor sevgilim o göbek gidecek diyor. hatta idaaya girdik bi ay içinde giderse göbüşüm bana bikini alacakmış söz verdi zemuszemus

benim 1.70 esimde benden 3 cm uzun.topuklularla ondan uzun oluyorum..
acaip hosuna gidiyor..:smiley-cool:bende esimin biraz daha uzun olmasini isterdim..
ama ona yakisiyor..

3 sevgilim oldu.
1.76, 1.81, 1,92 :jeyyar:
Hepsi benden uzundu...
:kedi:
En güzel tarafı yanlarında kendimi çocuk gibi hissediyor olmam...
a.s
Ben 175 im, kendimden kısa birini istemem illa ki 180 olsun en az...
Önemli benim için icabında topuklu filan giyineceğim kısa boylu birini istemem yanımda şakkıdı

Mutluluğun boy farkı olmaz ki.
ınsan yanına yakışsın ister belki, mesela ben eşimle neredeyse aynı boydayım, topuklu giymeyi normal de de çok sevmem, pek topuklu giymemeyi tercih ediyorum.
Onun dışında erkek ya da bayan , her iki taraf içinde ciddi boy farkı varsa, yine de önemli olduğunu düşünmüyorum.

Back
X