Boy fark nemli midir ?

Sevgilim 1,70 ben 1,55 kaydirigubbakcemile3

benden kısa olsun istemezdim zaten benden kısa erkek çok az sırnaşık şey

ama biz ikimizde kısayız böle iyi oluyo beee benden uzun ama normalde kısa ufacık ya seviom onu :asigim:

bence aşk sevgı daha önemli fakat görünüm acısındanda erkegın uzun olması daha hoş oluyor....

ya ne yalan söyleyim benden uzunsa sorun yokta benden kısaysa olmazdı heralde.benm boyum zaten 1,63 falan.benden kısa bir erkekte düşünemiyorum.neyseki aşşkım uzun.1,80dir kendileri yuvarlanıp gidiyoruz.bana cok takılsada kısasın diye,yanyana durunca bariz çirkin durmuyrz,öyle derler:)))topuklu giyince süper oluyrz ama...

Aslında bizde sorun oluyor.Şöyle ki;benim boyum 1.68 eşim 1.74.Genelde elele yurumek durumunda kalıyoruz pek öyle sarmaş dolaş olamıyoruz çünkü nerdeyse aynı seviyedeyiz.Bir de topuklu giymişsem seyreyle tantanayı :mymeka: çünkü onu geçiyorunm o zaman :tomato:

erkek uzun olursa iyi olur.topuklu giyerken sorun olmaması açısındana.s
önemli olan iç güzelliği lafını önemli olan iç uzunluğu olarak değiştiriyorum buraya mahsuskaydirigubbakcemile3

benden kısa olup aşık olan cok oldu. ama ben hiç olamadım. şimdi diceksinizki "sen adamın boyuna mı aşık oluyorsun, boydanmı karakter seçiyorsun" diye. tabiikide değil, ama ben komplekse giriyorumbenneyaptımki, yanımdaki kişinin benden uzun olmasını isterim her zaman.
ben 1.77, sevgilim 1.86 :asigim:

erkek daha kisa olmamali zaten
aynı boy da iki arkadas gibi duruyor
erkek uzun olmali ama turk erkeginin de standardi belli 1.75 civarlarinda cogu

ben nişanlımdan uzunum3-4 cm kadargamyoncuiremsu
hiç mi hiç sorun değil aklımın ucundan bile geçmedi

ilk sayfada herkes kendinin eşinden sevgilisinden daha kısa oldugunu söylemiş ve problem değil demiş..
bencede cooook dogru demişler..
ama benim sevgilimle boylarımız aynı..benim için sorun diil ama çevre tarafından tuhaf bakılıo

bencede aşk ve sevgi varsa boymuş yakışıklılıkmış vız gelir kaydirigubbakcemile5

ama sende baya uzunsun o zaman şeker yerimseniben

ya evet öyle biraz:roflol: nişanımda azcık topuklu giymeme rağmen foto çekilirkene oturttular beni:roflol:

Genelde erkeklerin bayandan daha uzun olması sorun olmuyor.
Bayan uzun ise daha çok göze batıyor.
Benim eşimle boyum aynı ,bir erkek için kısa.Ancak çokta eleştiri almama rağmen hiçbir zaman sorun olarak düşünmemişimdir.
Sadece gerekli durumlarda tedbir almanız gerekiyor.
nişan ,düğün vs günlerinizde alçak topuklu ayakkabı giyiyorsunuz.

canım sen bana tüyolar versen ii olcak aynı durumdayızz ben senin bekar versiyonunumm kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5

benim aşkımla aramda yaklaşık 10 cm boy farkı var kaydirigubbakcemile3

ben 176 onun boyunu ben hala tam olarak bilmiyorum

başta çok problem yaptım ama baktım ki boy öyle çok da önemli değilmiş :uhm:
önemli olan kalbimi nasıl doldurduğuymuş bende evet dedim

çevremdekiler başlarda biraz kafaya lamış olsa bile ben ve o birbirmizden vazgeçmedik. lülülülülülü

onunla gerçekten mutlu olduğumu ve huzuru bulduğuma inanıyorum Şeniz

bu arada bu kadar uzun zamandan beri kimse bişi yazmamışşşşşşşşşşşşş

eşimle 10 cm fark var aramızda...

boyunun bana yakın olmasını istemezdim ben..

heybetli dursun isterim..

Ben 1.63, eski sevgilim 1.97di.. Noktayla ünlem gibi gezerdik.. Ben onun beline falan geliyordum kaydirigubbakcemile3 Dans etmek söz konusu dahi olamıyor zaten.. ığrenç bir durumdu.. Gerçi şimdiki erkek arkadaşımın da ondan kalır yanı yok.. 1.85 civarı o da.. Yüne uçurumlar var aramızda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…