alt katta oturan komşumuz uzun süredir bana kaynından bahsediyor tanıştırmak istediğini söylüyor falan neyse işte.. komşumuz beni eve çağırdı salonda oturuyorum çoçuk kapıdan bir girdi boyu 2 metre nerdeyse :) kadın odadan çıktı bizi yalnız bıraktı.. biz muhabbete başladık boyunu sordum 190 olduğunu söyledi.. ben çoçukla konuşuyorum bir yandanda içimden geçiriyorum ''kesinlilikle olmaz boy farkı çok fazla'' diye :) ama çoçuk çok yakışıklı baktıkça bakasım geldi gözler renkli kumral temiz bir cildi var... ertesi gün kadın bize geldi beni çok beğendiğini söylemiş isterse görüşelim falan demiş... 2 aydır görüşüyoruz ve evlenmek istediğini söylüyor bende ona çok alıştım çok iyi birisi çokta güzel anlaşıyoruz ama yanında minicik kalıyorum.. ben bir evet desem hemen nişan olacak... bu arada benim boyum 158
27 yaşındayım sırf evlilik olsun diyedede evlenmek istemiyorum ama yaşım geldi diye düşünüyorum yuvamı kurmak istiyorum. 2 aydır tanıyorum birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz, öyle sakin öyle anlayışlı bir tavrı varki beni çok etkiliyor. her haliyle beni çok etkiliyor.biraz estetiğe önem veren biriyim ondan kaynaklıyor olabilirmi. ama o hiç sorun etmiyor boyun ne önemi var diyor :)
zaten yaza nişan yapmayı düşünüyor nişandan sonrada hemen evlenemeyiz 1 seneyi bulur.. daha iyi tanırım.. benim tek sorunum boy farkı
alt katta oturan komşumuz uzun süredir bana kaynından bahsediyor tanıştırmak istediğini söylüyor falan neyse işte.. komşumuz beni eve çağırdı salonda oturuyorum çoçuk kapıdan bir girdi boyu 2 metre nerdeyse :) kadın odadan çıktı bizi yalnız bıraktı.. biz muhabbete başladık boyunu sordum 190 olduğunu söyledi.. ben çoçukla konuşuyorum bir yandanda içimden geçiriyorum ''kesinlilikle olmaz boy farkı çok fazla'' diye :) ama çoçuk çok yakışıklı baktıkça bakasım geldi gözler renkli kumral temiz bir cildi var... ertesi gün kadın bize geldi beni çok beğendiğini söylemiş isterse görüşelim falan demiş... 2 aydır görüşüyoruz ve evlenmek istediğini söylüyor bende ona çok alıştım çok iyi birisi çokta güzel anlaşıyoruz ama yanında minicik kalıyorum.. ben bir evet desem hemen nişan olacak... bu arada benim boyum 158
acele ediyorsun gibi geldi bana ee yaşın geldiyse ne olmuş ki 10 defa evleneek değilsin yaa ii düşün ben evlilik için gerekli sevginin olduğundan emin ol derim bir insan bi sürü kişiyle anlasır ama bu evlilik be canım hadi bu olmadı öbürüne bakıyım olmayacak biliyorsun ve evlilik görüldüğü gibi toz pembe değil hep bir sürü sıkıntıda çıkıyo dayanacağın sorunların olcak değermi o bunlara herseye ragmen istermisin onu bi düşün
bugün dışarı çıktık yemek yedik ve ilk defa boy konusunu o açtı(( ve dediki senden çok fazla uzunum yan yana çok abes duruyoruz sen söylüyordunda ben aldırmıyordum ama gerçekten çok abes duruyoruz dedi (((
Eheh How i met your mother dizisini izledin mi hiç? Orada dünya tatlısı bir çift var sana resimlerini göstereyim o kadar şirinler kiHer çift kendine özgü güzel olabilir.Boy farkı olması illa kötü bişey değil ki
Eki Görüntüle 616819 Eki Görüntüle 616820 Eki Görüntüle 616821 Eki Görüntüle 616822
bugün dışarı çıktık yemek yedik ve ilk defa boy konusunu o açtı(( ve dediki senden çok fazla uzunum yan yana çok abes duruyoruz sen söylüyordunda ben aldırmıyordum ama gerçekten çok abes duruyoruz dedi (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?