Boy farkı evlilikte kararsızım :(

evet öenmli olabilir ama insan sevince okadarda mühim mi sence hayatını birleştiriceğin bi anlatıklarına bal
kılırsa anlaşıyorsunuzda bence duygularını bi tart sanki bazı seyler oturmamış yoksa cok önemsemezdin gibi geldi bana nacizane fikrim

Son düzenleme:
Boyu boyuna dedikleri şey illa ki aradaki 30 cm değil de 10 cm olması değildir :)
kimisi boy farkına rağmen çok yakışır
kimisi boy ve kilo farkı bir arada olur kötü bir görüntü oluşur
ancak huyu suyu kişiliği karakteri nedir ne değildir
siz bence öncelikle bunlara bakın
şayet uygunsa boy topuklu ayakkabıyla kısmen de olsa çözümlenebilir kimi zaman
Mutlu huzurlu olun, yeter..

27 yaşındayım sırf evlilik olsun diyedede evlenmek istemiyorum ama yaşım geldi diye düşünüyorum yuvamı kurmak istiyorum. 2 aydır tanıyorum birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz, öyle sakin öyle anlayışlı bir tavrı varki beni çok etkiliyor. her haliyle beni çok etkiliyor.biraz estetiğe önem veren biriyim ondan kaynaklıyor olabilirmi. ama o hiç sorun etmiyor boyun ne önemi var diyor :)

Tamam işte yaşınız gayet normal bir yaş
Ve elbet evlenmek için evlenmeyin
Kader kısmettir bu işler
Karşı taraf önem vermiyor
Siz keyifli vakit geçiriyorsunuz, etkileniyorsunuz..
Boşverin boyu falan :)

acele ediyorsun gibi geldi bana ee yaşın geldiyse ne olmuş ki 10 defa evleneek değilsin yaa ii düşün ben evlilik için gerekli sevginin olduğundan emin ol derim bir insan bi sürü kişiyle anlasır ama bu evlilik be canım hadi bu olmadı öbürüne bakıyım olmayacak biliyorsun ve evlilik görüldüğü gibi toz pembe değil hep bir sürü sıkıntıda çıkıyo dayanacağın sorunların olcak değermi o bunlara herseye ragmen istermisin onu bi düşün

zaten yaza nişan yapmayı düşünüyor nişandan sonrada hemen evlenemeyiz 1 seneyi bulur.. daha iyi tanırım.. benim tek sorunum boy farkı

zaten yaza nişan yapmayı düşünüyor nişandan sonrada hemen evlenemeyiz 1 seneyi bulur.. daha iyi tanırım.. benim tek sorunum boy farkı

yaa üzgünüm ama seninle farklı düşünüyorum bence sevgini yeterli buluyorsan boya takılman anlamsız geldi ne varki bunda insanlar zamamla kilo alıyor ee buda bir sorun olmamlı nişanda tanırım diye çok ümitlenme ben evliyim daha eşimin görmediğim ne huyları çıkıyooo sevginden eminsen boyu sorun yapma anlaşman önemli diğer yarın o diyorsan tamamdır zaten

herkes aynı şeyi söylüyor seviyorsan anlaşıyorsan boyu boşver dışardan nasıl göründüğünün bi önemi yok bir iki gün konuşulur unutulur diyolar :))

Son düzenleme:
bende eşimle ilk tanıstgmızda boyu sorun etmıstım ben 158 eşimde 165 yani minyatür bi çiftiz :) ilk gördüğümde evcılıkmı oynıcam ben bununla demıstım :) toplumda boylu poslu yapılı tabırı dıye bısey var onada uymuyordu gelen gıden ufacıkmıs dedıkce sınırlerım bozuluyodu sen yıne sanslsın uzun boyu sorun edenı hıc gormedım ben :)ama sonuc olarak şimdi kendımızle oturup dalga gecebılıyorz bide cocugmz olsa oda parmak cocuk olur herhalde diye :)

aay ne olcak Allahasakına :) sevdikten sonra isterse 3 m olsun:))))))))) o sorun etmiyorda senmi ediyorsun

Boy konusunu ikinci plana atın bence ilk önce bi tanıyın bakalım anlaşabilecekmisiniz...

Eheh How i met your mother dizisini izledin mi hiç? Orada dünya tatlısı bir çift var sana resimlerini göstereyim o kadar şirinler ki Her çift kendine özgü güzel olabilir.Boy farkı olması illa kötü bişey değil ki

bugün dışarı çıktık yemek yedik ve ilk defa boy konusunu o açtı (( ve dediki senden çok fazla uzunum yan yana çok abes duruyoruz sen söylüyordunda ben aldırmıyordum ama gerçekten çok abes duruyoruz dedi (((

eeeeeeeeeeeeeee???????????????? nolmuş yani? sen ne dedin?

bunda ne var canım yaa birbirinizi beğenmişsiniz ve gayet güzel anlaşıyosunuz
keşke tek dert boy olsa valla millet nelerle uğraşıyo birsürü konu açılmış görüyoruz..
bide yanında hiç söledin mi bunu bence söleye söleye adamında dikkatini o yöne çekmişsin
bu ööle aman aman bi sorun değil ki benimde sözlümle aramda 20cm filan var ama çok seviyorum bu farkı
zaten boy kaç olursa olsun bizim avantajlarımız var topuklu ayakkabı yada
bizi uzun gösterecek giyimler yapmak
bence bu durumu çıkar aklından ve devam edin yolunuza inşallah çok mutlu olursunuz..

ne var ki 10-15 cm topuk giyersin fazla fark kalmaz
önemli olans enden kısa olmasın o zaman bir alternatif olmuyor asıl gönüller bir olsun canım iyi anlaşıyorsanız boyu sorun etme yani

bu diziyi hiç kaçırmadan izlememe rağmen hiç bir zaman aaa boy farkı var demedim çok tatlılar sen anlaşıyorsan takılma boya boy yerine karekterine odaklan derim

adama söyleye söyleye dikkatini çekmişsin işte
neyse aldırma bence yani senden kısa olsa anlarım bende takıntılıyım o konuda topuklu ayakkabı giyemicem die üzülürüm ama sen uzun die sorun etmene değmez ki bide anlaşıp hoşlanmışsınız birbirinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…