Boy farkı evlilikte kararsızım :(

sen ondan hoşlanmışsın o senden sonuçta bir yola girmek istiyorsunuz tek sorun boy farkı mı ?
ne var senden uzunsa kime ne ..neden bu konuyu açıyorsun ki ona .. böyle yapma bence ..kendinle barışık ol yoksa kompleksli derler ...
genelde uzun boylu erkekler minyon tipleri sever hem ...

ah mihrimah sizde sevgilimle ben gibisiniz sevgilim 1.85 ben 1.55 ama artık boyu sorun etmez oldum ben alıştık yani ben topukklu giyiyorum mesela aman aman aşkım uzamış mı benim der minnakım der bazen çok iyi oluyor gerçekten bizim ilişkimizi aileler bilmezken bigün babamla karşılaştık yolda evlerimizde çok yakın babam bizi görmeden ben onun arkasına bi saklandım görmedi babam beni sen düşün

şöyle düşün o senden daha erken yaşlancak belki kamburu çıkcak ben öyle diyorum ben miyon tipliyim ben gencecik kalcam yanında sen dede gibi olcan diyorum ama bizim aramızda biraz yaş farkıda var tabi

Akşam akşam güldürdün beni:))benimde çok eskiden konu sahibi gibi bir düşüncem vardı sorun etmiştim konuşmaya başlayınca aklıma bile gelmez oldu:))hatta hoşuma bile gidiyor öyle çiftler çok tatlı görünürler gözüme :))çok sorunsa 12-15 cm topuklularla aradaki boy farkı kapanır :))

yok ama hakikaten öyle çok sakat durumlara düşüyoduk saklıyodu hemen beni ve elim üşüyo mesela bi elimi tutuyo 2 dkda ısınır elim avucunda kayboluyor. üşüdüğüm zaman arkadan sarılır rüzgarı keser acayip korumacı bi sevgilim vardır

evet evet aynen
hem fiziksel hem ruhsal aşığım ona

Benimde eşimle aramda epey boy farkı var. Günlük yaşamda onunla dolaşırken düz giyerim sıkı sıkı sarılır bana o an derim ki iyi ki küçüğüm çünkü onun tadı bir başka özel bir yere giderken de giyerim topuklularımı ooo kimmiş kısa görsünler

Canım bence sorun değil bu. Bende 1.63 boyundayım ve inş. karşıma şöyle eli yüzü huyu düzgün ve en önemlisi 1.85 ve 1.90 arası bişey çıkar hani illa o kadr uzun olsun yoksa istemem demiyorum ama umarım öyle biri çıkar karşıma uzun boy erkekte çok seviyorum.

ne güzel hiç üşümüyorsun desene:))rüzgar ,yağmur sana vız gelir:))Allah bozmasın mutluluğunuzu inşallahhep mutlu olun:))

Yaa bu akşam ben bilmem eşim bilirde bi çift vardı, boy farkları çoktu ama bence çok tatlı duruyorlardı yaaa.
Ben kadın minnak olunca yadırgamıyorum aksine hoşuma gidiyoor.
Takma arkadaşım sende yaa nolcaak :)) :))

bizde aynen böyleyiiz :)

Yarim saat boy konusundan konustu benimde sinirlerim bozuldu. Eski sevgilisinin boyu 170miste bilmem ne.bende dedimki benimde sevgilerim 175-180 arasiydi cok sirinlerdi dedim

Yarim saat boy konusundan konustu benimde sinirlerim bozuldu. Eski sevgilisinin boyu 170miste bilmem ne.bende dedimki benimde sevgilerim 175-180 arasiydi cok sirinlerdi dedim

ne yapmaya çalıştığını sordun mu ? sırf boyuna takıntı yapcaksa görüşmezsin olur biter. bizim mi suçumuz canım kısa boylu olmak Allah vergisi hem sen ondan daha da genç kalcaksın miyon olduğun için onu mu kıskanıyomuş ?:44:

İnsanların ne dediği o kadar takılacak bir şey değil de, ben çocukken bizim orada bir çift vardı aynı şekilde bir boy farkı vardı maalesef biraz da çocukluk aklıyla biz hep onlar ile kendi aramazda dalga gecerdik,

önce karakterdir esas olan..bizi yılalr sonraya taşıyacak olan hayat arkadaşlığı, kader birliği..
boyum kısa ama bunu hiç sorun yapmadığımdan olsa gerek gerek sevgilim olsun gerek ilgi duyanların boyu benden 25-30 cm uzun oldu hep.
demek ki erkekler bunu sorun yapmıyor.haa zaten yapan varsa, ters düşünceli bir insanla da bir ömür geçmez ki..

izliyor musunuz bilmiyorum ama ben bilmem eşim bilir e pek çok farklı kültürde, tipte,özellikte çift katılıyor.geçen hafta
özellikle mi seçmişlerdi bilmiyorum ama kocalar uzun boylu,kaslı -yapılı; eşleri ise ufacık tefecikti. hani yanları bir lokma
gibi duruyorlardı.sevindiklerinde kucaklarına alıveriyorlardı..işte bu yanii

kimi zaman da yolda görüyorum engelli ,kısa boylu bir adam ve yanında sülün gibi, cillop gibi bir hatun..ne önemi var şimdi ..
aşkı çoğumuzun bildiğini sanmıyorum..hoş ben de bilmiyordum, öğreniyorum,öğrencisiyim hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…