ah mihrimah sizde sevgilimle ben gibisinizsevgilim 1.85 ben 1.55 ama artık boyu sorun etmez oldum ben alıştık yani ben topukklu giyiyorum mesela aman aman aşkım uzamış mı benim der minnakım der bazen çok iyi oluyor gerçekten bizim ilişkimizi aileler bilmezken bigün babamla karşılaştık yolda evlerimizde çok yakın babam bizi görmeden ben onun arkasına bi saklandım görmedi babam beni sen düşün
Akşam akşam güldürdün beni:))benimde çok eskiden konu sahibi gibi bir düşüncem vardı sorun etmiştim konuşmaya başlayınca aklıma bile gelmez oldu:))hatta hoşuma bile gidiyor öyle çiftler çok tatlı görünürler gözüme :))çok sorunsa 12-15 cm topuklularla aradaki boy farkı kapanır :))
yok ama hakikaten öyle çok sakat durumlara düşüyoduk saklıyodu hemen benive elim üşüyo mesela bi elimi tutuyo 2 dkda ısınır elim avucunda kayboluyor. üşüdüğüm zaman arkadan sarılır rüzgarı keser acayip korumacı bi sevgilim vardır
yok ama hakikaten öyle çok sakat durumlara düşüyoduk saklıyodu hemen benive elim üşüyo mesela bi elimi tutuyo 2 dkda ısınır elim avucunda kayboluyor. üşüdüğüm zaman arkadan sarılır rüzgarı keser acayip korumacı bi sevgilim vardır
ne güzel hiç üşümüyorsun desene:))rüzgar ,yağmur sana vız gelir:))Allah bozmasın mutluluğunuzu inşallahhep mutlu olun:))
bende eşimle ilk tanıstgmızda boyu sorun etmıstım ben 158 eşimde 165 yani minyatür bi çiftiz :) ilk gördüğümde evcılıkmı oynıcam ben bununla demıstım :) toplumda boylu poslu yapılı tabırı dıye bısey var onada uymuyordu gelen gıden ufacıkmıs dedıkce sınırlerım bozuluyodu sen yıne sanslsın uzun boyu sorun edenı hıc gormedım ben :)ama sonuc olarak şimdi kendımızle oturup dalga gecebılıyorz bide cocugmz olsa oda parmak cocuk olur herhalde diye :)
Iyi geceler diye mesaj atmadi(
canım sen gözünde boy farkını çok büyütmüşsün çocuğa da aşılamışsın beim merak ettiğim yemekte sırf boylarınızı konuşmadınız dimi? ayrıca olursa olur olmazsa olmaz hayırlısı de sonucuna bak bakalım ne olcak
Yarim saat boy konusundan konustu benimde sinirlerim bozuldu. Eski sevgilisinin boyu 170miste bilmem ne.bende dedimki benimde sevgilerim 175-180 arasiydi cok sirinlerdi dedim
Yarim saat boy konusundan konustu benimde sinirlerim bozuldu. Eski sevgilisinin boyu 170miste bilmem ne.bende dedimki benimde sevgilerim 175-180 arasiydi cok sirinlerdi dedim
ne yapmaya çalıştığını sordun mu ? sırf boyuna takıntı yapcaksa görüşmezsin olur biter. bizim mi suçumuz canım kısa boylu olmak Allah vergisihem sen ondan daha da genç kalcaksın miyon olduğun için onu mu kıskanıyomuş ?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?