Boy farkı evlilikte kararsızım :(

inanmıyorum yaa bu yüzden mi bitti gerçekten
keşke farklı şeylere ağırlık verseydiniz birbirinizi iyce tanısaydınız
neyse hayırlısı olsun zaten kaderde o kişi varsa gene olur yani bilemeyiz

benm boyumda 160. sevgilm 190. hiç sorun olmadı. ya neden olsun ki.
erkek zaten uzun boylu olur. yani ben uzun boylu erkeklerden hoşlanıyorum belkide ondan.

Türk kızlarınında boy ortalaması belli. sokağa her çıktığımızda ben 1.70 gezen kızlar göremiyorum.

ya bilemiyorum çok küçük bir şeye takmışsınz. ben mesela 1.65 falan olsa sevgilimn boyu onu takardım

Tatlım boyum 1.72 eşim 1.70 topuklugiydimmi kambur durmak zorundaymışım gibi hissediyorum. Benona öyle aşık oldum. Boyazıcım aklımın ucundan geçmedi. Hattaeme topuklu giymek istemediğimi soyledimde hayır ben bole seviyorum sanki benfut olcu sende voleybolcuymuşsun sevgiliymişiz diye uyduruyo. :) benim bulunduğumdurumdaha anormal ama aşığız biz. Siz gerçekten sevmemişniz boy bahane canım. Sen körkütük aşık ol gözlerin kör olur kör burnunda kıl olsa görmezsin.

evet bencede böyle ufak bir şeye takılmaz

boy farkı bence sorun değil ama birbirinizi iyi tanımalısınız bence

Bu boy olayı cidden saçma ama ya bzimkilerde boyu filan bahane etmeye kalktılar hatta annem dalga geçiyo arada, ablası gibi elinden tutup gezdirirsin diye oysa bilmiyo ki ne kadar kırıyo beni bu. 1.74 boyundayım sevgilim 1.67 falan yanında 1 kere topuklu giydim seviyorum çünkü topukluyu söylemedi ama suratı asıldı gibi bende onu çok sevdiğim için bir daha yanında topuklu giymemeye karar verdim bitti gitti :) Allah kısmet ederde evlenirsek düğünde bile topuklu giymeyeceğim.

Sorun ettiğin şeye bak evet de madem iyi anlaşıyorsunuz bir sorun da yok.
Dedim bende konuyu okumadan çocuğun boyu kısada bu kız beğenmiyor, tam tersi çıktı bence güzel bir şey

takıldığın işe bak...
huyu güzel ise boya püsüre takılma...

ya bi de anlamadığım sen 2 ay 1.90 boyla gezmeye sakınca görmüyorsun sonra evlilik olunca mı boy sıkıntı oluyor?

tatlım yorumları okuyamadım senin konuyu açtığın metinle yorum yazıyorum sana. boyu birbirine denk olsa ne olur anlaşamadıktan sonra yani anlatmak istediğim şey huyu suyu güzel olduktan sonra kafa yapılarınız uyuşup anlaştıktan sonra bence boyu problem yapma derim tanımaya çalış. ahlak güzelliği sevgi saygı çok önemli umarım kendin için en doğru kararı verirsin.

Bence sevinmelisin...
İlerde perdeleri rahatça taktıracağın,ampulleri değiştittireceğin,boyunun yetmediği dolaptan tabak,çanak aldırabileceğin bir eşin olacak
Şaka bi yana aşk ve huzur olduktan sonra önemli değil ki dışa görünüş...

1.56 ya 1.82 ve birbuçuk yıllık ilişkim bunu evlenmemek için bi sebep olarak hiç düşünmedim :) oturunca aynı boydayız ayaktada idare ediverelim

canım benim nişanlımın boyuda 1.90 :) benim boyum 1.70 bende bazen düz ayakkabı giydigimde komplekse giriyorum ama eger hoşlanıyorsan seni mutlu edecegine inanıyorsan dış görünüşün hiçbir önemi yok. evlendikten sonra dış görünüş degil fikirler ve aşk konuşmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…