Katılıyorum 32 yaşındayım valla 22 gösteriyorum :)Bi yaştan sonra küçük görünmenin, minyon tipli olmanın ne kadar büyük bir avantaj olduğunu anlayacaksınız. Kıymetini bilin bence :)
Kaç yaşına kadar uzar ki insan
20 yaşına kadar şansın varKaç yaşına kadar uzar ki insan
Merhaba. Ben 18 yaşındayım. Boyum 1.56 civarı. Minyon tipliyim. 44 kiloyum. Orantısız değilim sadece miniğim :) fiziğimi beğenirler hatta. Ama gel gelelim ben sevgilimin yanında kendimi çok kötü hissediyorum. Kendisi 180 75 kilo kalıplı biri. Sporla uğraşıyo. Topuklu ayakkabısız omzuna geliyorum çenesinin biraz aşağısına. Sürekli elimi tutmak istiyo yürürken ama ben kendimi çocuğu gibi hissettiğim için hep bi bahane bulup tutmuyorum elini. Yan yana yürümek rahatsız ediyo sanki insanlar bu çocuk neden bu kızla birlikte dicekmiş gibi. Aslında çok absürt bi boy farkımız yok ama kalıp olarak da çok minik kalıyorum yanında. O benim bu halimi çok sevdiğini söylüyo ve asla sorun yapmıyo. Benim bu kadar takmama şaşırıyo hatta. Aslında önemli bi sorun değil ama çok kafama takıyorum bu konuyu. Çok da seviyorum onu. İnsanların ne dediğini önemsememek için napmam gerek hiç bilmiyorum yardımcı olun lütfen..
Siz öyle yazınca bende bir umut 18 den sonra uzamadim zaten ama biraz daha uzamayi isterdim kesinlikle katılıyorum önemli değil bu konu bence anlasildiktan sonrayani kızlar 18 gibi, erkeklerde de 21 gibi boy uzaması duruyor diye biliyorum ama arkadaş yaşı gereği yani hepimizin yaşadığı gelip geçirdiği gibi bu yaşlarda bu konuları çok önemsiyor ama aslında anlaşabiliyorlarsa eğlenebiliyorlarsa, boymuş posmuş dış görünüşmüş çokta önemli değil
Hadi ya maalesef geçtik yerimizde sayariz napalim20 yaşına kadar şansın var
Merhaba. Ben 18 yaşındayım. Boyum 1.56 civarı. Minyon tipliyim. 44 kiloyum. Orantısız değilim sadece miniğim :) fiziğimi beğenirler hatta. Ama gel gelelim ben sevgilimin yanında kendimi çok kötü hissediyorum. Kendisi 180 75 kilo kalıplı biri. Sporla uğraşıyo. Topuklu ayakkabısız omzuna geliyorum çenesinin biraz aşağısına. Sürekli elimi tutmak istiyo yürürken ama ben kendimi çocuğu gibi hissettiğim için hep bi bahane bulup tutmuyorum elini. Yan yana yürümek rahatsız ediyo sanki insanlar bu çocuk neden bu kızla birlikte dicekmiş gibi. Aslında çok absürt bi boy farkımız yok ama kalıp olarak da çok minik kalıyorum yanında. O benim bu halimi çok sevdiğini söylüyo ve asla sorun yapmıyo. Benim bu kadar takmama şaşırıyo hatta. Aslında önemli bi sorun değil ama çok kafama takıyorum bu konuyu. Çok da seviyorum onu. İnsanların ne dediğini önemsememek için napmam gerek hiç bilmiyorum yardımcı olun lütfen..
Neyyyyyy ben çok Aşık olduğum kişiyi sırf boy farkından dolayi kabul etmemistim ben 1.57 o 1.90 diRekor bendedir bu konuda.1.58 1.92 hiç de takmıyorum gayet de yakışıyoruz bence
Alıstım artık ilk zamanlar hep topukluyla geziyordum.artık takmıyorum bir sıkıntı o egilmediği sürece sarılıp öpemiyorumNeyyyyyy ben çok Aşık olduğum kişiyi sırf boy farkından dolayi kabul etmemistim ben 1.57 o 1.90 di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?