Boy farkımızı çok kafama takıyorum

Kiz benim boyum 1.58 kilom 48 sevgilimin boyu 1.82 kilosu 85 .. ilk gordugumde anaaa bu beni ezecek demistim ilk sarildiginda.. ama o benim sevdicegim.. eskiden cok takardim ama simdi takmiyorum.. guzel gorunuyor.. bazi erkekler minyon tipli bayanlardan hoslaniyorlar..

Ben 1.50 nişanlım 1.82 ama kalbimiz eşit hiç te hissetmiyorum farkı çok şükür

Kaç yaşına kadar uzar ki insan

yani kızlar 18 gibi, erkeklerde de 21 gibi boy uzaması duruyor diye biliyorum ama arkadaş yaşı gereği yani hepimizin yaşadığı gelip geçirdiği gibi bu yaşlarda bu konuları çok önemsiyor ama aslında anlaşabiliyorlarsa eğlenebiliyorlarsa, boymuş posmuş dış görünüşmüş çokta önemli değil

Ben 1.55 bucugum, sevgilim yok ama zamaninda eski sevgilimle boy farki cok fazla diye topuklu ayakkabilar felan almistim. Sonra zamanla gordumki pekte abes durmuyor. Hic bi topukluyu giymedim. Yenimi sevgilisiniz? Gozun alisir belki ilerde. o zmn takmazsin digerleri ne dusunuyor diye.

Ben 1.65 im...
Esim ise 1.87...
Ben boyumla barisigim valla sadece dugunlerde topuklu ayakkabi giyinerek boy farkini en aza indirgiyorum :)
Oda kiyafetim geregi giyinmek zorunda oldugumdan :)
Cok takintili isen topuklu ayakkabilarla gezebilirsin canim...

O değil de baya minnak hatun varmış bir benmisim gibi geliyor bazen

Ben 1.60
Hayatımm 1.75 ve 81 kilo.
İster 100kilo olsun ister 40 yada boyu 1.50 olsun 2metre olsun o benim dünyammm. dışardan nasıl göründüğü umrumda degil. biz birbirimizi sevdiktan sonra. hem allaha şükür her uzvumuz organımız yerinde amaaan

Boyum 170, eşim 194
Aramızdaki boy farkı sizinkiyle aynı.
Bence ideal :)

Seni cok iyi anlyrm sevglmleyken bende yannda cocuk gbi kalyrm :)
O 185 ben 165

Siz öyle yazınca bende bir umut 18 den sonra uzamadim zaten ama biraz daha uzamayi isterdim kesinlikle katılıyorum önemli değil bu konu bence anlasildiktan sonra

1.80 boya 1.56 boy demişsin ama topuklu ayakkabısız omzuna hatta çenesinin altına geliyorum demişsin.
Sevgilin zürafa mı ki 24 cm boyun+kafa?

bende hep esımın yanında baya ufak kalmak ıstemısımdır....boyum uzun ama esım cok uzun omzuna geliyorum keşke daha kısa olsaydım....hoşuma gıdıyor...nıye takıyorsunuz kı....mınyonluk bayanlara yakışıyor....soyle adam sarıp sarmalar ne guzel

Benim boy 1.55 esim 1.85 hic sorun degil
Kafaya takilacak bi sorun hic degil.
Gayette guzel gorunursunuz,onemli olan anlasmak degilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…