- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
Ben eşimden uzunum hiç sorun etmeyiz karı koca. ama merak ettim hakkaten dışandan Aman Allah'ım-lık bir görüntümü oluyomuşAmaaan canım taktigin şeye bak. Sen bayansin senin boyun kısa olmasi normal ya erkek senden kısa olsaydı aman allahım
Hepimizin inşallahAllah mutlulugunuzu daim etsin
Ben eşimden uzunum hiç sorun etmeyiz karı koca. ama merak ettim hakkaten dışandan Aman Allah'ım-lık bir görüntümü oluyomuş
Merhaba. Ben 18 yaşındayım. Boyum 1.56 civarı. Minyon tipliyim. 44 kiloyum. Orantısız değilim sadece miniğim :) fiziğimi beğenirler hatta. Ama gel gelelim ben sevgilimin yanında kendimi çok kötü hissediyorum. Kendisi 180 75 kilo kalıplı biri. Sporla uğraşıyo. Topuklu ayakkabısız omzuna geliyorum çenesinin biraz aşağısına. Sürekli elimi tutmak istiyo yürürken ama ben kendimi çocuğu gibi hissettiğim için hep bi bahane bulup tutmuyorum elini. Yan yana yürümek rahatsız ediyo sanki insanlar bu çocuk neden bu kızla birlikte dicekmiş gibi. Aslında çok absürt bi boy farkımız yok ama kalıp olarak da çok minik kalıyorum yanında. O benim bu halimi çok sevdiğini söylüyo ve asla sorun yapmıyo. Benim bu kadar takmama şaşırıyo hatta. Aslında önemli bi sorun değil ama çok kafama takıyorum bu konuyu. Çok da seviyorum onu. İnsanların ne dediğini önemsememek için napmam gerek hiç bilmiyorum yardımcı olun lütfen..
Hayır bende...eski sevgilim 1.93 tü,ben de 1.55Rekor bendedir bu konuda.1.58 1.92 hiç de takmıyorum gayet de yakışıyoruz bence
Iki metre ney kizzz guldurdun beni .. super ya ask bu iste isterde iki metre olsun aynen..Ben 1.60
Hayatımm 1.75 ve 81 kilo.
İster 100kilo olsun ister 40 yada boyu 1.50 olsun 2metre olsun o benim dünyammm. dışardan nasıl göründüğü umrumda degil. biz birbirimizi sevdiktan sonra. hem allaha şükür her uzvumuz organımız yerinde amaaan
6 cm var yaklaşık aramızda ama iyiyiz böyle yaAraya gireceğim ama bence öyle bir görüntü olmuyor. Şunu anlamıyorum kadinlar erkeklerden 30 cm kısa olsa bile birşey denmiyor. Ama kadın 3 cm uzun olsun ayy kadın uzuuun diye başlayanlar var. Boyları yakın olanlar daha düzgün durur halbuki.
Erkek daha uzun olur, daha akıllı olur, daha yaşça büyük olur , daha zengin olur genellemelerine karşıyım
:) yoj canım ya bu tamamen göreceli bir durum. Mesela ben eşim kısa olsa sürekli boyuna bakarım kompleks yaparım gibi geliyor. Ama sen onemsemezsin mesela. Göreceli canım yaBen eşimden uzunum hiç sorun etmeyiz karı koca. ama merak ettim hakkaten dışandan Aman Allah'ım-lık bir görüntümü oluyomuş
Ben kendimden kısa bi adamla aslaaa beraber olmam derdim, Allah lafımı iyi yedirdi kör aşık etti:) yoj canım ya bu tamamen göreceli bir durum. Mesela ben eşim kısa olsa sürekli boyuna bakarım kompleks yaparım gibi geliyor. Ama sen onemsemezsin mesela. Göreceli canım ya
Aynen aynen büyük konuşunca direk yaşıyor insan durumu doğru :) aman canimm mutlusun belli ki en önemlisi o gerisi boşBen kendimden kısa bi adamla aslaaa beraber olmam derdim, Allah lafımı iyi yedirdi kör aşık etti
Allah pişman etmesin bundan sonrada ama pişman olmadım Hamdolsun :)
Ay o da kötüymüşBana da kazulet diyolar ben napayim
Ay o da kötüymüşboyun ne kadar ki ?
Bana atar mısın merak ettim.Ben 1.53 eşim 1.83.
İstersen foto atayım ne kadar komik görünüyoruz
Ama takıyor muyum; asla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?