• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy farkımızı çok kafama takıyorum

Boyum 1.56 civarı. 44 kiloyum.... Kendisi 180 75 kilo kalıplı biri.
Evet siz minyonsunuz ama sevgiliniz o boy/kilo ile kalıplı değil ki. Sporla uğraşan biri için 180 boya 75 kilo az. Yağ oranı 0 bile olsa kalıplı durması çok zor. Yanyanayken çocuğu gibi durmanız imkansız yani.
Birileri kalkıp da size yanyana kötü duruyorsunuz dememiş zaten anladığım kadarıyla, siz insanların öyle düşündüğünü sanıyorsunuz.
Biraz internette gerçekten orantısız çiftlere bakının, anlayacaksınız düşündüğünüz kadar problem olmadığını.

Kafaya takacak bir sey yok bence. Benim bi arkadasim vardi okulda, kendisi 1.94 kiz arkadasi da muhtemelen senden kisaydi. Yanyana deve ile cuce gibi duruyorlardi nerdeyse, o kadar boy farki vardi yani. Ama cok yakisiyorlardi ve kiz hic de umursamiyordu. O da topuklu giyerdi ve boyunu uzun gosterecek birkac hilesi vardi (misal tepesinde topuz yapardi)

Boy falan bunlar önemli şeyler değil önemli olan kafaların uyması

Boyum 163 50 kiloyum belim baya ince ama gogsum popom kim kardashianla yarisacak:KK49: Sevgilim de 190 ama hic takinti yapmiyorum. Gogsune geliyor boyum ama erkegin uzun olmasinda bir sakinca yok bence. 170 falan olsalardi yanlarinda topuklu giysek uzun kalacaktik. Valla teletabi gibi hissediyorum arada ama onemli olan huzur tabi:KK48:

sorun boy değil kalıp bence :)) Yanında daha dikkat çekici giyin ve kesinlikle elini tut ben bu adamın baktığı çocuk değil sevgilisiyim imajı ver ;)

boy farkı iliskiye engel degil benim hic dikkatimi cekmiyor acıkcası yolda gordugumde aynı boyda olan ciftlere nasıl bakıyorsam boy farkı olanlarada oyle bakıyorum:) 2 metre falan olurda anlarım ama onada care yok sevmissin napıcan:) 180mis erkek arkadasınız normal yani

bak canım emin ol ben kalbimle şunu düşünüyorm minyon olmak bir avantaj bence kesinlikle ileriki yaşlarnda anlayacaksın :) sevdiğin kişi gerçekten seni seviyorsa ki seviyordur diye düşünüyorum. Ona bu konuyu belli etmememye çalış ve bahaneler bulmaktan da vazgeç yüzün olgun gösterecektir zamanla hem bir de şöyle düşünüyorsun insanların ne der diye nasıl düşünür diye diğimi kesinlikle sıkıntı yapma seni seven ve kalben seven bi kişiyi bulduktan sonra gerisi yalan balımm:KK200::KK60:

Bizim de aramızda 20 cm fark var . Hiç takmiyorum eşim de takmiyo. Kimse de bisey demiyo deselerde umrumda olmaz zaten. (Benim tek avantajim sürekli topuklu giymem. Düz ayakkabı sevmiyorum.) Daha isime bile geliyo bu durum sürekli eşim kucukmusum gibi davraniyo bana, sevimli oluyo( küçük yaşta tanismamizin etkisi de büyük tabi) bi hatam olsa bile buyutmuyo bilmeden yapmıştır diyo geciyo. Onun gözünde küçük çocuğum sanki :anne:

Benim eski sevgilimle aramda 30cm fark vardı. Hiç de sallamiyordum. Takma kafana.

Babamin deyimiyle bende "boyu boyuma" yim kocamla:)

150 ben 186 esim:) ben cocuklarima yatirim yapiyorum %50 uzun olma ihtimalleri var ya kendim gibi minik bulmus olsaydim:)

Merhaba. Ben 18 yaşındayım. Boyum 1.56 civarı. Minyon tipliyim. 44 kiloyum. Orantısız değilim sadece miniğim :) fiziğimi beğenirler hatta. Ama gel gelelim ben sevgilimin yanında kendimi çok kötü hissediyorum. Kendisi 180 75 kilo kalıplı biri. Sporla uğraşıyo. Topuklu ayakkabısız omzuna geliyorum çenesinin biraz aşağısına. Sürekli elimi tutmak istiyo yürürken ama ben kendimi çocuğu gibi hissettiğim için hep bi bahane bulup tutmuyorum elini. Yan yana yürümek rahatsız ediyo sanki insanlar bu çocuk neden bu kızla birlikte dicekmiş gibi. Aslında çok absürt bi boy farkımız yok ama kalıp olarak da çok minik kalıyorum yanında. O benim bu halimi çok sevdiğini söylüyo ve asla sorun yapmıyo. Benim bu kadar takmama şaşırıyo hatta. Aslında önemli bi sorun değil ama çok kafama takıyorum bu konuyu. Çok da seviyorum onu. İnsanların ne dediğini önemsememek için napmam gerek hiç bilmiyorum yardımcı olun lütfen..

Esim 1.98 bense 1.65im. Ben senin tam tersinim...ben onunda yaninda ururken elini tutmayi cok seviyorum...:KK74:boy farkina cok takilma..siz birbirinize uyduktan sonra eminim oda takilmaz...

Benim kiz arkadsimla sevgilisi boyledi disardan bakimca komik oluyor kendi adima soyleyim ama cok ta iyi anlasip evlendiler

Back
X